c00L3r Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Je že kdo od tukaj mogoče naročil kaj preko spletne trgovine www.scooter-attack.com iz Nemčije. Zanima me način plačila (kreditna kartica ali po prevzetju), dobavni roki, poštnina ter mogoče še kakšni stroški, ki lahko nastanejo. Zanimam pa se zato, ker so nekateri deli za skuterje bistveno cenejši. Izpuhi se npr. začnejo pri 26k, halogenske luči pri 9k.... Če ma kdo kakšne dobre/slabe izkušnje na www.scooter-attack.com ali kateri drugi spletni trgovini s skuter deli, mi jih naj prosim opiše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 mislim da se da vse take dele dobit pri dcooterkitu. probaj jih kontaktirat na E-mail: info@scooterkit.com (deli za skuterje) Telefon: 0386 35 46 15 73 mogoče ti lahko oni kaj zrihtajo po ne veliko drazjih cenah (skor iste cene ker če naročas iz tujine te pride poštnina + provizija banke ker moras denar nakazat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 nekaj stvari se dobi na skuterkit-u sam mislim pa da vse ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 scooterkit.com naroča prek scootercenter.com tako da si lahko tam ogledate katalog in naročite na scooterkitu in bojo vam to oni poslali. računat pa še zraven tiste cene treba nekaj davka in poštnine :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Dvomim da bo možno kaj s Scooter Center tudi po 1.5. ker se niso nič popravili kar se tiče zaloge, kot smo ugotovili so uvoznik le za manjše kozmetične komponente medtem ko so za ostalo le posrednik in posledično nimajo nikakršne zaloge (npr. Hebo Manston 3 kom za celo Nemčijo, 40 mio. ljudi). Boste pa verjetno po 1.5. lahko enostavneje kaj naročili neposredno s teh strani (priporočamo Scooter Attack ker imajo največje skladišče in boste imeli več možnosti dobiti željeno). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 p.s.: to so mi poslali iz Scooterkita....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 vsaj so iskeremi.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Mi2 z cimetom sma se pogovarjala da bi narocila kaj z scooter-attacka....Danes bom jaz poslal mail ce ze v Slovenijo dostavlajo,koliko bi bila postnina,cena...Vas bom obvestil ko dobim odgovor od njih.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Samo ma skuterkit višje cene. Zato pa me zanima kolko stane poštnina iz nemčije? Pa pri scooter-attack se plačuje prek kreditne kartice? Pri skuterkitu pa po prevzemu? Kdo ve kak majo to urejeno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Serbus! Jaz bi tudi kaj naročil z scooter-attack, da se bomo te zmenili pa bomo skupaj naročili pa si poštnino razdelimo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 jaz bi tud nekej naročil (kurvelo Hebo) tak da mi sporočite ko boste naročali, tak kot je _Aerox_ rekel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 mogoče še bom jaz ke naročo če bo kaj € :) glih sem se spomno da še mam 26 € v denarnici :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Jaz se bom pozanimal...potem pa povem ce bomo meli biznis al nebomo meli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Serbus! Jaz bi tudi kaj naročil z scooter-attack, da se bomo te zmenili pa bomo skupaj naročili pa si poštnino razdelimo. LP Cuj, kaj si ti ze naroco kar si mislo pri SA? Ker jas bi mel ono zarnico za zadnjo luc na skuterju, ko je iz ledic sestavljena :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Ne ne doben se ni nic narocil cakam na odgovor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Dobil sem neuradne informacije da bo mozno mogoce poleti dobit dele z scooter-attacka preko scooterkita....Cene pa bodo visje za 4% zaradi davka na dodano vrednost...To je to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 (popravljeno) No, Tomozuki bo mel poleti novo zarnico zadaj iz beri in pisi - LEDIC! :kva2: :) Popravljeno Maj 7, 2004. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2004 Ja _Roba_ to bi blo ql, če drži. Te bi lahko marsikaj ceneje dobli :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Kaj a pol scooterkitu na mejl pošleš kere artikle bi rad in on ti jih dostavi oz. nabavi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Kaj a pol scooterkitu na mejl pošleš kere artikle bi rad in on ti jih dostavi oz. nabavi? Poves kaj hoces met oni preverji,to povedo ce je mozno dobit,pocakas malo in je to to.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Evo dobil sem podatek da se bo dalo dobit scooter-attack kataloge :naughty: :) Ce je kdo zainteresiran naj mi sporoci :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 jz...kolk bo cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 jz...kolk bo cena? Odvisno kolk bo zainteresiranih.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Kaj pa če bi kdo ta katalog scaniral? Pa dal v pdf, al pa še boljše, da bi direktno izdali v pdf obliki. Lahko pa se meni pošljejo scanirane slike od kataloga pa jaz poženem OCR in dam vse v poljuben format. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Tega doben nebo skeniral ker je prevec strani... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se