HHV Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 (popravljeno) Men se zdi, da je tlele najprej forum, potem pa anketa. Zaklenjena anketa, kjer ne moreš izraziti svoje nestrinjanje s sestavo ankete, se pa meni zdi tako zelo enoumna in vsiljena, da me kar malo :SS Če ne drugega, manjka obcija BMK! P.S.: Govorim o tisti anketi, o mnenju o EU, ki jo je postavil neki novinec...Mihanekipapozabu Popravljeno Maj 3, 2004. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 kaj, kje, anketa ? nič ne vidim ! za, proti, nimam pojma ... nič ne vidim .... CENZURA .... ja to pa vidim ! to bo ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 doticna anketa najbrz GBK, ker si ne zeli odgovorov ali polemiziranja. :hmm: osebno sem stisnil tisto prvo opcijo, namrec tole: "Mislite, da se bo življenje v Evropski uniji spremenilo na:" ker je ze ravno neznaje to tudi dodal kot opcijo. ker zivljenje se bo spremenilo (vsaj za vas, meni se je ze nekaj casa nazaj). :grim torej lahko to vzames kot opcijo BMK. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2004 Zanimivo, Ice je našel svojo rešitev, meni je pa Sym BMK dodal. Gracias! :D Sem že odBMKjčkal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Netman Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Zaj ko smo not itak je kaj je - ne more več nazaj... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 Zaj ko smo not itak je kaj je - ne more več nazaj... B) komot lahko izstopimo, preko referenduma seveda ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 EU ne predvideva postopka izstopa, vsaj tko so nas učili. Ulaz đabe izlaz deset banki press :lol1: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 EU ne predvideva postopka izstopa, vsaj tko so nas učili. Ulaz đabe izlaz deset banki press :lol1: Tudi Jugoslavija tega ni predvidevala... Pa NATO, pa USA... itd ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 :004 pridem :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se