ihudol Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 Za svojo Aprilio Habano Custom bi kupil pnevmatike z belo obrobo pa me zanima če ima mogoče kdo informacije kje bi se jih dalo dobiti. Potrebujen 10" za zadnje kolo in 12" za sprednje. Hvala. Lep pozdrav, Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 poglej k savi, oni majo neke retro gume se mi zdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 ja, sava ma take gume :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 sava iščeš tole :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 http://www.sava.si/savatech/eng/velo/scooter-03.htm => to išče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 http://www.sava.si/savatech/eng/velo/scooter-03.htm => to išče Ne, ne išče tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ihudol Objavljeno Maj 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2004 @poggy Hvala! Točno to iščem... Dej pa sam še držim pesti da bojo mel moje mere. Lep pozdrav, Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 Sicer pa lahko katerekoli gume tudi sam pobarvaš. Se dobijo eni taki beli svinčniki prav v ta namen. Videl v enem od tavelkih hobi centrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 30, 2009 Deli Objavljeno Maj 30, 2009 eko, da mal osvežim rabm isto jaz gume z belo obrobo in sicer za tomosa :naughty: :naughty: 14 tls Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 eko, da mal osvežim rabm isto jaz gume z belo obrobo in sicer za tomosa :naughty: :naughty: 14 tls težka bo. ups živjo !! a 14-ko maš? pa vozno? dej pejd drugo leto okol 27.4. z nami v koper na srečanje starih tomosov! v petek dol,prespimo v piranu, v soboto pa na srečanje v tovarno tomos, pol pa lepo počas domov . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 eko, da mal osvežim rabm isto jaz gume z belo obrobo in sicer za tomosa :naughty: :naughty: 14 tls Poskusi pri Širniku v Radljah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 eko, da mal osvežim rabm isto jaz gume z belo obrobo in sicer za tomosa :naughty: :naughty: 14 tls evo če je to to http://www.savatech.si/pnevmatike/moped/klasicni.html Pomojm da v Trgoavto bi moral dobiti, če ne pa gumitehna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se