Jacque Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Pred kratkim sm na novo naložu Windowse&ostalo, zdej pa mi noče več predvajat Dvd-je. Piše: A compatible DVD decoder is not installed on your computer. Zdej me pa zanima kje to dobit, da ni treba plačat.... LP
ar Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Jaz sem problem rešil tako, da sem iz priloženega Win CDja še enkrat Win DVD inštaliral. Pri inštalaciji posebej izbereš še ta prog in laufa. LP Aleš
ar Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 No zdaj pa tudi men šteka!!! Na novo naloženi Winsi, Media player 9 mi pri predvajanju DVDjev (WinDVD je inštaliran) napiše: Windows Media Player cannot play this DVD because a problem occurred with digital copyright protection. Menda se nekaj tepejo kodeki al kaj? Kdo kaj več ve, namreč na netu je poln člankov ki ne ponujajo rešitve. LP a
kura Objavljeno November 21, 2004 Opozori Objavljeno November 21, 2004 updejt win media playerja nared jst mam 10 ko pa mi vsi dvdji delajo drgač pa poverdvd zinštalirej
Ice Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 powerdvd............. in nobenih problemov. lahko pa probas se malo morje ostalih dvd-playerjev.
corser Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 Pozabi Win. Media Player!! POWER DVD!
ar Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 Svet je lepši z motosvetom :004 Presfrfal sem vse iskalnike, prebral nešteto strani, no pa se vse na MS najde. Inštaliral sem Power DVD in že gledam Delicatessen. Lp a
BlazS Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 Da ne bom odpiral nove teme. Zapekel bi na dvd 6 filmov v divxu.Zraven bi bli podnapisi, za vsak film posebej.Ali bi znal predvajalnik(ki zna predvajati divx,yamada 6600) predvajati te filme ali mora biti vsak film na svojem mediju? Hvala.
Skubaduba Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 (popravljeno) Filmi in podnapisi so lahko na enmu mediju, samo mors zapect medij z naslednjimi pogoji: 1. Podnapisi morjo bit v .srt formatu 2. Podnapisi morjo imeti genau isti naziv kakor film primer: film - Out.Of.Time.avi, podnapis - Out.Of.Time.srt To je to uzivi :afro1: Popravljeno November 22, 2004. Popravil SymRu
BlazS Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 Aja pa se to. A jih zapecem na dvd kot data a je treba ksn video dvd izbrat al pa kej podobnga?
HHV Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 http://www.slo-tech.com/ Na tem naslovu v forumu pod oddelkom zvok in slika boš izvedel vse pa še kaj povrhu. Tudi konkretno za tvoj player, ki ni redek in je tudi obravnavan. Veselo branje!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se