Kaiser Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 Rabim pomoč.... Ali mogoče kdo od vas priporoča ali pa ve za kakega uredu odvetnika, ki se ukvarja z dednim pravom. Nahaja naj se v Lj ali pa v okolici Ljubljane. Da pa slučajno nebi delal reklamo, mi lahko pošljete sporočila na PM... :) Hvala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 vsi, kaiser, prav vsi ti bodo vedeli svetovati! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 Miro Senica je eden od boljših. Ima pisarno. V njej delajo hordice odvetnikov. Če je v igri velik posel, se ti to splača, ker nasprotnik sam vidi štempelj od pisarne Senica, pa že pade v melanholijo, katera sicer običajno nastopi šele po "porazu" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Maj 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2004 (popravljeno) Ja za Senico vem, pa za Čeferina tud... ampak jaz bi raje kako manjšo ribo, ker nemislim dajat keš sam za ime.... Predvsem pa so dobrodošli tisti, s katerimi imate kake izkušnje... aja pa po možnosti dobre izkušnje .) Popravljeno Maj 4, 2004. Popravil Kaiser Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 Ja za Senico vem, pa za Čeferina tud... ampak jaz bi raje kako manjšo ribo, ker nemislim dajat keš sam za ime.... Predvsem pa so dobrodošli tisti, s katerimi imate kake izkušnje... aja pa po možnosti dobre izkušnje .) Ivan Šalinovič, odvetnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarcy Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 Ja moj odvetnik pa je Jure Stanovnik pisarno ima na Resljevi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 No ja, ni lih Jure odvetnik, a ne :rolleyes: , sam pa kar obvlada stvari. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarcy Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 No ja, ni lih Jure odvetnik, a ne :rolleyes: , sam pa kar obvlada stvari. lp Rudi Hm čudno kako to mislš da ni odvetnik?!? Drugače na vizitki piše odvetniška pisarna Jure Stanovnik .... Tko da jaz zdej ne vem kak ti mislš to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 iskanje in preverjanje odvetnikov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Maj 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2004 Hvala vsem ki ste se potrudili :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alone Objavljeno Maj 6, 2004 Deli Objavljeno Maj 6, 2004 jes pa lepo prosim če mi lahko kdo pove Kaj je odložilni ali suspenzivni veto in Kaj je podzakonski akt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Maj 6, 2004 Deli Objavljeno Maj 6, 2004 jes pa lepo prosim če mi lahko kdo pove Kaj je odložilni ali suspenzivni veto in Kaj je podzakonski akt? Na osnovi 97. člena Ustave RS Državni svet lahko zahteva, da Državni zbor pred razglasitvijo kakega zakona o njem še enkrat odloča (odložni veto). Podzakonska akta sta uredba in pravilnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alone Objavljeno Maj 6, 2004 Deli Objavljeno Maj 6, 2004 ervina hvala ti lepa za odgovor, sem ti dolžen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se