Skoči na vsebino

Miša Molk

Špilferderber

Miša Molk je ...?  

83 članov je glasovalo

1. 1.

• biser slovenskega medijskega prostora
      3
    • umetni biser slovenskega medijskega prostora
      8
    • zrela za penzijo
      27
    • preve? zrela za karkoli in potrebna nove operacije
      24
    • super privla?na ?enska
      2
    • srednje privla?na ?enska
      1
    • nimam mnenja
      6
    • krasno bitje
      0
    • je ne poznam in o njej ne ?elim soditi
      4
    • jo poznam in je okej
      0
    • je _____________________ (dopi?i spodaj, v debati)
      8

Priporočene objave

o koki in supi (argo supa, ne goveja, predvsem zaradi plastike) bi se dalo debatirat..

mene moti predvsem to, da vsepovsod forsira sebe v ospredje, če pa ne sebe, pa je imela v rokavu vedno kakšne "umetne" bisere.. en čas je bila voditeljica vsake prireditve mojca mavec :BUA: , zdaj se je to malce sprememnilo.. prav navzgravžno je že bilo tisto medsebojno slinjenje.. :wacko:

pa saj ni panike (da ne bom samo šimfal).. vsak pač dela, kakor ve in zna.. gotovo se dečva trudi po svojih najboljših močeh, vendar bodimo odkriti.. naše razvredrilne oddaje so u'kurcu.. vse je nekam umetno (asociacija?!), narejeno, zaigrano.. ni sproščenosti, ni več tistega občutka, da boš z veseljem gledal neko oddajo.. <_<

and who's to blame? šefico, valjda.. tudi busha kurčijo zaradi stvari za katere (kao) sploh ne ve.. zakaj ne bi še mišike :devil: .. edino ona (oz. njen odhod) bi lahko kaj popravila..

p.s. bajdevej: mogoče kdo ve, kaj v današnjih časih delata mito trefalt in špelca?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

erotične ustnice, ki spodbujajo domišljijo 

Mene pa njene ustnice spominjajo na nekoga, ki je šel v zahojeno vaško gostilno in začel žaliti lokalce... :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

He, he,sem mislil, da je to tema o njeni profesionalnosti, ko je vprašanje o penziji. :P

Kar se pa tiče rinjenje plastike in obraz brez mimike, je pa itak stvar posameznika. Meni ni všeč, je pa res, da tisto o dveh pirih čisto drži. Ko ena glava zaspi in pride do veljave druga, se kriteriji drastično spreminjajo. :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

He, he,sem mislil, da je to tema o njeni profesionalnosti, ko je vprašanje o penziji. :P

Kar se pa tiče rinjenje plastike in obraz brez mimike, je pa itak stvar posameznika. Meni ni všeč, je pa res, da tisto o dveh pirih čisto drži. Ko ena glava zaspi in pride do veljave druga, se kriteriji drastično spreminjajo. :lol1:

ne bi je ni kamenjem gađao, a kamoli štapom dirao..

može da pukne neki od ovih balona..

O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa njene ustnice spominjajo na nekoga, ki je šel v zahojeno vaško gostilno in začel žaliti lokalce... :lol1: :lol1:

Svašta ! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.. pa saj ni panike (da ne bom samo šimfal).. vsak pač dela, kakor ve in zna.. gotovo se dečva trudi po svojih najboljših močeh, vendar bodimo odkriti.. naše razvredrilne oddaje so u'kurcu.. vse je nekam umetno (asociacija?!), narejeno, zaigrano.. ni sproščenosti, ni več tistega občutka, da boš z veseljem gledal neko oddajo.. <_<

and who's to blame?

Ne glede na moje osebne občutke :SS ,

se s tem delom absolutno strinjam.

V končni fazi moramo vsi živeti in se za plačo prodajati na tak ali drugačen način.

Tudi Miša mora plačevati položnice in jesti, in če ji nekdo za njene nastope plača, to pač ni naša stvar.

Gledanje takih oddaj pa lahko preprečimo z enostavnim preklopom na drug program - in preskočimo zadevo. Razen, če smo se preveč najedli kake slabe hrane in si moramo očistiti želodec. Potem pa kake take in podobne oddaje (saj nimajo samo njene takega efekta) gledamo do popolnega olajšanja nad školjko.

Kar je vsekakor pozitiven efekt.

V vsakem pozitivnem dogodku je nekaj negativnega in obratno ... hmmm, mislim, da so v to prepričani Budisti, ki imajo verjetno prav.

Kdo je kriv? Nihče. RTV SLO je majhna nacionalka majhnega naroda z malo denarja ... če bi RTV imela veliiiko denarja, bi zelo verjetno gledali kake druge oddaje s svetovno elito scene in ne teh "polnil" med reklamami.

To je samo moje skromno mnenje, s katerim pa se verjetno ne bodo vsi strinjali.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res se ne morem strinjati s teboj in to o tem, da mora PLAČATI POLOŽNICE, ...

Saj je nihče ne meče iz službe, samo čas bi že bil, da se presede na en stolček nižje, da bi kakšen mlad/a urednik razvedričnega programa prišel na zasluženo mesto, ne pa da vsako leto, ko gledam mišo tiste dve uri na leto, vidim eno samo preseravanje od nje.

Z vsem spoštovanjem do drugačemislečih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo je kriv? Nihče. RTV SLO je majhna nacionalka majhnega naroda z malo denarja ... če bi RTV imela veliiiko denarja, bi zelo verjetno gledali kake druge oddaje s svetovno elito scene in ne teh "polnil" med reklamami.

jaz se strinjam. Meni je recimo bil vedno car Thomas Gottschalk na nemških televizijah. Mislim, je gostil Madonno, Jacksona, Metallico itd ... in z njimi malo "poklepetal", tko kot MArio poklepeta s svojimi frendi :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jap, vmes med reklamami smo ga pa videli se prepevati "Haribo macht Kinder froh" :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi Miša mora plačevati položnice in jesti, in če ji nekdo za njene nastope plača, to pač ni naša stvar.

Žal jih plačuje tudi z mojim denarjem. Naročninapress. (da o davkih ne govorimo)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne pa da vsako leto, ko gledam mišo tiste dve uri na leto, vidim eno samo preseravanje od nje.

Z vsem spoštovanjem do drugačemislečih

se je pa orenk zreducirala ! dve uri na leto ?!? pa saj to je za zdržat, predvsem za tiste ki nimajo dostopa do drugih tv postaj/oddaj !

si predstavljas da te negdo mora gledat v službi vsak dan ? :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam naj poskusijo !

Majo de se strinjajo!

:yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako ste lahko taki! Razvedrilni program na RTV SLO je pa res vrhunski v svetovnem merilu. Kar poglejte oddajo z Mariom (kakorkoli se ji zdaj že reče) - to jazst skoz gledam :lol1:

Ne resno: a RTV SLO dejansko temu uradno reče "razvedrilni program?" Če jaz to gledam, padem ali v depresivno stanje ali pa v izbruhe smeha.

Ampak Mišika ma pa vseeno dobre joške... :naughty: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak Mišika ma pa vseeno dobre joške... :naughty:  :lol1:

Ti joškogled, tle je debata kdaj naj gre v penzijo.

Ne moreš rečt, ko gre avto na odpad, žmigovci pa še dober delajo.

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK, mišika naj kar gre u penzijo ( čimprej ), žmigavce pa naj kar meni pusti !! :naughty:

Jih bom namontiral ženi ! :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res se ne morem strinjati ..

..čas bi že bil, da se presede na en stolček nižje, da bi kakšen mlad/a urednik razvedričnega programa prišel na zasluženo mesto ...

Glej no glej, kakšna cool ideja ...

Ti bi gotovo naredil kaj takega, ali ne?

In se prostovoljno, v blagor vseh gledalcev,

odpovedal delu svojega mesečnega dohodka.

:lol1:

Jaz tega ne bi storil nikoli in bi se z vsemi

možnimi in nemožnimi kremplji in fintami

držal "sljužbice" dokler bi šlo.

:devil:

Mogoče sem pa v primeri z ostalimi slovenceljni velik

egoist ali pa malo bolj realno vidim situacijo - kaj

misliš?

Popravljeno . Popravil Jur
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz tega ne bi storil nikoli in bi se z vsemi

možnimi in nemožnimi kremplji in fintami

držal "sljužbice" dokler bi šlo.

Se boljse! Pripel bi si vrvice na stranske dele obraza in na celo, pa naj te pol za vrvice vlecejo izpred kamere, a ne :D In bolj bi vlekli, bolj bi imel napeto in gladko kozo na obrazu :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hinavci :)

Hehehe...hipotetično:

na nfs ali na kak bolj soliden zbor se prikotali bitje a-la MM (s hčerko ali brez, ok - zame s hčerko....pa mogoče še njeno prijateljico in sestro njenega fanta...odvisno na čem bi bil); jeziki do tal, tresoče roke in vrsta.

Hehehe...bolivian dance dusk ali pa columbian white pa lahko pride še kakšna Mišina nečakinja... :)

Mustang: word! :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se boljse! Pripel bi si vrvice na stranske dele obraza in na celo, pa naj te pol za vrvice vlecejo izpred kamere, a ne :D In bolj bi vlekli, bolj bi imel napeto in gladko kozo na obrazu :lol1:

Cyyyyyc, veš kwa ... kaj takega ...

:xx:

Ti, a si ti sadist - ali kaj??

Vrvice, usnje, bič ... pa to?

Ali hudo uživaš v takih fantaziranjih?

:lol1: :lol1:

OK, no ... ampak, pišuka, zakaj pa na čelo ... tega pa res ne razumem.

:doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če sme joškogled (I take it as a compliment .) ) nadaljevati misel v podobni metaforični naravi...

Če ima avto tako dobre žmigavce in če ima soliden poteg zraka, dobro naoljeno mašinco in uporaben auspuh - potem je za obdržat! Pa tudi, če podvozje že malo rjavi in amortizerji niso več tako poskočni...

Catch my drift? .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če sme joškogled (I take it as a compliment .) ) nadaljevati misel v podobni metaforični naravi...

Če ima avto tako dobre žmigavce in če ima soliden poteg zraka, dobro naoljeno mašinco in uporaben auspuh - potem je za obdržat! Pa tudi, če podvozje že malo rjavi in amortizerji niso več tako poskočni...

Catch my drift? .)

Tud mišljeno je bilo kot kompliment.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Miša Molk je:

po mojih pojmih je preveč zapeta za vodit kakšno oddajo in s tistimi predelanimi žnabli sploh ni za TV :BUA: . Ko vidim naše voditeljice, jih večkrat primerjam z ITA TV voditeljicami in je 100% razlika. Bolj sproščene so, nasmeh je naraven. Ne kot pri Miši,ki je vse hlinjeno. Ali pa se ne more smejat, ker bi drugače žnabli počli :lol1: . Sej če bi se dalo več glasov dat bi še reku, da je prestara za tv in da je za v penzijo.....kot npr ita voditeljica Raffaella Carra....sej se jo ne vidi....ma tudi folk jo je zasovražil, ker je pač blesava in če se Miši še to ni zgodilo, se bo 1000% v bližnji prihodnosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!