_jezus_ Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Hm, katere podatke bo to merilo? Cena ze znana? VolkD pozdravljen tudi tukaj;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 Uh... dečki lepo to zgleda, lepo :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JanV Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 Ja prvo bomo sprogramirali samo obratomer, potem je lahko zanimiva še kakšna temparatura, hitrost motorja,... možnosti je veliko. cena še ni določena. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 (popravljeno) A bi bil kdo toliko prijazen, pa še kake načrte nalimal, pa seznam materiala. :unsure: BTW slikce ne delajo Popravljeno Maj 22, 2004. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VolkD Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 (popravljeno) A bi bil kdo toliko prijazen, pa še kake načrte nalimal, pa seznam materiala. :unsure: BTW slikce ne delajo Hja stvar je še v hudo testni fazi, pa ni priporočljivo, dajat točnih vrednosti, da bi ljudje ne kupovali stvari brez veze. 100% bo mikrokrmilnik at90s4433. Glede na to, da nimate programatorja, ga bomo pač programirali tu. Sicer se pa še nismo vsega dogovorili, zato, ker preprosto čakamo na več časa. To pa bo po koncu šolskega leta. Potem pa z vsem gasom nad ta projekt. Meni delajo (slikce) :unsure: :blink: Popravljeno Maj 22, 2004. Popravil VolkD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JanV Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 Ja tako je! Čakamo na konec šole. Potem pride KaMiKaZe s motorjem do mene pa bomo ustvarjali naprej. Čez počitnice pride več slik! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 A je pol kej ratalo iz tega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 OCITNO NI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
socked Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 mene zanima kje dobit nacrt preprostega digitalnega merilnika hitrosti obratov in temerature? ce ima slucajno gdo nacrt ga prosim ce mi ga poslje na email j3rn3j@hotmail.com ali pa ce na netu obstaja kak nacrt jas ga zal ne najdem nikjer? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 evo pocitnc mate konc :OK: .. a ste zadevo naredil ? upam ker ideja je bla super Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 evo pocitnc mate konc :OK: .. a ste zadevo naredil ? upam ker ideja je bla super ← se strinjam...jst bi tut rad to vidu, pa če bi se lohk kaki načrti objavl, če se da... cheerz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 ej ta stvar je pa res ql......to bi takoj mew(hitrost, obratomeri, ura.....)=zakon za motor blo bi fajn če je črnoin belo d bi melo kšno osvetlitev npr. plave barve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M-A-T-T Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 jaz bi pa pa imel načrt vezja + sestavne dele (lahko tudi zaračunaš za načrt samo da bo klapalo) in če se mi ne posreči potem sem zainteresiran pri tebi za nakup povprašal bi te pa kako se pa to sploh programira??? in če bi vzel načrt bi mi poslal program??? drugače pa na ZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Ej vem da malo zamujam ampak vseeno :doze: .....bi se še dalo dobit ta načrt??? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 12, 2006 Deli Objavljeno Februar 12, 2006 vsi nekaj sprašujete za načte, odgovora pa ni nobenega konkretnega! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Februar 12, 2006 Deli Objavljeno Februar 12, 2006 Ja ku bi rekli "svaki hase zase" :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se