IZI Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 :) Prosim za pomoč! Zbiram Tomosove dele za gradnjo in obnovo Tomosovih dirkalnikov iz let 1958 do 1982. Vse ki bi imeli dele od : colibri t12-13, sl 15, apn 4, cross junior in bi jih bili pripravljeni prodati ali odstopiti za protiuslugo prosim, da mi sporočite. Hvala lepa :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 kontaktiraj Egona Fornazarica, Mopedist-a (na motosvetu), in pa mogoce se tovarno tomos. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 (popravljeno) se nekaj mailov za kontakt: gptomos@yahoo.com technical-expert@tomos.si (nisem ziher za kaj tukaj gre. direktor razvoja je boris.stanic@tomos.si, je faca, vcasih tud odpise :)) Mopedist - private message LP, Z. Popravljeno Maj 8, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 :) Prosim za pomoč! Zbiram Tomosove dele za gradnjo in obnovo Tomosovih dirkalnikov iz let 1958 do 1982. Vse ki bi imeli dele od : colibri t12-13, sl 15, apn 4, cross junior in bi jih bili pripravljeni prodati ali odstopiti za protiuslugo prosim, da mi sporočite. Hvala lepa :004 Moj frend ma komplet ročki za bremzo in sklopko za Junior-ja 50 l.1976 če rabiš mi pošli PM,da se zmenmo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lena100 Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 slikce slikce sklikce od tega čudesa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 slikce :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 pa še ena :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se