Anubis Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 Danes od 19ih dalje se obeta fešta s Hladnim pivom v Kranju, v sklopu tedna mladih. hudo...hudo...hudo... MADERFAKERSI salju momke jake s nuklearnim ganom da tamane divljake tamo po iraku na trusnome balkanu na dalekom uralu gdje kod se preko bare naziru neke pare oni kikaju esove maderfakersima celuloidne trake vole takve junake i njihov ekspleneien za evri situejn "its them or us" kazu dok zvacu zvake so lets kill the whole fuckin nation oni kikaju esove maderfakersima oni siju lijesove iz plavih visina s ociju im brisu mulj da bolje vide sirok i sjajan put u katodni svijet brze hrane za usta i glave gdje svaki psihopat ima strani akcenat oni kikaju esove maderfakersima oni siju lijesove iz plavih visina pruzaju ruku da izvucu iz blata zvijeri sto se tuku iz nekog inata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 uuuuuuu zakon, pa kaj je res to tak nenapovedano al se nobenemu ne da napisat kak dan prej? :o uživaj :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2004 Sorry, izvedel sam šele včeraj tako da je to to... DRugač pa me že kar pošteno trga...nazadnje sem jih poslušal v K4 pred časom pa je bilo fenomenalno. Kot vsakič poprej. Malo gimnazijske nostalgije al kaj drugega - pojma nimam ampak vseen so zakon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 ja nostalgija je to, kaj pa drugega. sem se za maturo učil z sošolcem pri njemu na vikendu, sonček, ležalniki pod staro lipo, midva dremama z knjigo na obrazu, hladno pivo v roki in v kasetniku Hladno pivo - Fur immer punk.............. ahhhhhhhhhhhhhhhh nostalgija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se