Skoči na vsebino

blokada

T|Len

Priporočene objave

Torej je blokada samo ona dodatna cev pri avspuhu , brez kakršne koli druge blokade v avspuhu?LP :afro1: :lol: B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pomoje je v avspuhu samo ena blokada... aja pa ni treba za vsako vprašanje odpirat nove teme tak da nafloodaš...vprašaj če te kaj nazma v eni temi pa sem 100% da boš dobil odgovore :) p.s. preberi pravila foruma O:-)

Popravljeno . Popravil Maniak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja, zdaj si odpr dve temi, pa si v eni dobil odgovor, pol pa si še eno šol odpret da bi nadaljeval debato

:? mislim ne :blink:

Popravljeno . Popravil Ciko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Blokade so v avspuhu tam pri cilindru pa pri dusilcu(ni pri useh)!Sicer pa novi motorji nimajo blokad v avspuhu!

Pri Cilindru (pobrusis tisti zvarek):

post-18-1084213358.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ok torej tudi v navadnem je blokada tam pri celindru , saj vseeno če se samo ven potegne al pa je za zmrdat tisti var - ni panike , tak da bom to jaz kr sam naredil!Važno mi je blo da ste mi pomagali da je blokada tukaj.HVALA VAM VSEM!! :yea2: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ok torej tudi v navadnem je blokada tam pri celindru , saj vseeno če se samo ven potegne al pa je za zmrdat tisti var - ni panike , tak da bom to jaz kr sam naredil!Važno mi je blo da ste mi pomagali da je blokada tukaj.HVALA VAM VSEM!! :yea2: :OK: :OK:

nee, zazy je mislil da ti sprašuješ za športni izpuh. original imajo samo slepo cev!

sej sprašuješ za original izpuh ne :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ok dečki bom jaz to kr sam odstrano , samo toto cev vun pa bo!! :yea2: :grim :OK: P.S.SAmo jaz mam to navadni avspuh, kaj to isto velja. :) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej smo prišli zdaj do sklepa da je blokada na navadnem avspuhu samo TISTA SLEPA CEV , in je ni tukaj v tem kolenu??HVALA!!SAMO ZANIMA ME ki jo naj še beg odrežem??? :unsure: :unsure: :wacko: :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

odreži jo tak da bo kot da je ni blo, če je malo pustiš še vedno neb očisto odblokiran, tak da čisto pri glavni cevi!! :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko pa vrežeš cev, pa zavariš lukno pa še cev pol gor pa bo zgledalo kot da maš blokado :P in ti tudi škif nič ne more :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!