DIESEL Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 1800 - 2000 sit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 ja ka ti misliš, da bom jst v minus delala? kje pa si že to vidu. rajš mam doma 5 let ole, pa ga jst porabim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 ej pa kulk je cena flaška tega olja normalna cena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 3600 je normalna cena tega olja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 2500 pa sta lahko oba srečna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 (popravljeno) :OK: :) si to je blo use skp sam tko mal za hec drgać jst lohk dobim olje še cenej btw rosie že maš motor u garaži Popravljeno Februar 25, 2006. Popravil DIESEL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 26, 2006 Deli Objavljeno Februar 26, 2006 ma on prodajalc mi u trgovini še ni dal homologacije naredit, tk da je reku, da lahko u četrtek pridem (k jst prej ne morem, k sem u kopru) :cry: drgač pa bi ga že mela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 26, 2006 Deli Objavljeno Februar 26, 2006 Joj, kok so loleki. Če si ga rezerviraš bi pa že mogl nrdit šupki eni so teli prodajalci :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 26, 2006 Deli Objavljeno Februar 26, 2006 v kiri trgovini si pa naročila ti motor oziroma ga boš kupla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Februar 26, 2006 Deli Objavljeno Februar 26, 2006 Jtko ti prodajalci pa res :BUA: ....Nam so tako gume smo naročil pa so jih prodali drugim :angry2: Upejmo da ne bojo motorja tud prodal :) :devil: (tistega od rosse20 mislim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 lep pozdrav oglašam se z novico... motorja niso prodali naprej :closedeyes: ker sem bila res tečna, sem ga danes dobila :OK: zdej je že v moji garaži :yea1: danes sem že tudi naredila prvi kilometer z njim, ko sem se učila prestavljati in mi je tudi uspelo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 Bravoooooooooo :OK: Se splača bit tečen :naughty: A bi lahk zej še slikce dodala??? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 (popravljeno) ja seveda se splača... kupla sem ga v top motu, k je pač najbližji z yamaho. kk je bil prodajalc tečn... ko sem klicala je kr hotu, da pridem jutr. pa sem mu rekla, da ne morem, ker bom v kopru do četrtka, potem mam še v četrtek eno tekmo, potem pa šele v petek pridem, sma se komi sporazumela za danes. :photo: pripete še ena je to je blo na hit nareto, k sem potem mogla v koper :D Popravljeno Februar 27, 2006. Popravil ross|e20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 zakon :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 ja itak da :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 Res ful lep motor :worship: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 da vam malo poročam... sem naredla "že" 5 kilometrov :D se ga bom kr hit navadla... zdej ga morem še sam registrirat, da se bom lahko sploh več kot 47 km/h pelala... tu pri nas, kjer ni policajev sploh se ni možno pelat več, ker so kr ovinki mi napot :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Sam nega prevč nabijat......(dokler je nov :naughty: )....Potem pa :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 ..... ker so kr ovinki mi napot :P Lep motor,cuvaj ga...drugac so pa glih ovinki zanimivi za cestaka ce je cesta temu primerna :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 jst tut tk pravim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Ovinki niso ovira............ :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zajc Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Še posebno s takim strojem..... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Ovinke moraš ljubiti :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Bolj morš sebe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Hehe ross|e pa si jo le dočakala a .) Velik srečnih kilometrov pa merki ga ker servisi & rezervni deli so zlo dragi :D Drugač maš pa na tačkah tipalo za ovinke do tja ni nobenga problema,pa če boš ustrajna se ti kšna iskrca pokaže :D sam ne je pa odlomt,jest je na lev stran nimam več :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se