Ćardak Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Bolj morš sebe.... Ja no prov maš.............koga briga ovinki k je tolko ravne ceste za se ubit da n bo glih ovink usoden bojo rekel da ne znamo polagat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 Hehe ross|e pa si jo le dočakala a .) Velik srečnih kilometrov pa merki ga ker servisi & rezervni deli so zlo dragi :D Drugač maš pa na tačkah tipalo za ovinke do tja ni nobenga problema,pa če boš ustrajna se ti kšna iskrca pokaže :D sam ne je pa odlomt,jest je na lev stran nimam več :unsure: ja hvala, tut jst vam vsem želim veliko srečnih kilometrov, čeprav nimate čist novih motorjev več .) Ja no prov maš.............koga briga ovinki k je tolko ravne ceste za se ubit da n bo glih ovink usoden bojo rekel da ne znamo polagat :P sej jih res ne znam polagat... bom pa poskusla lepo počasi, pa bomo videli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 nakaj me še zanima... nekaj je bilo govora o števcu, ki kaže samo do 80 km/h in v tisti roza-beli žički. sedaj me zanima, kakšne imate izkušnje s tem? a je res, da če je akumulator malo slabši, da potem skuri varovalko? to mi je reku serviser :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 sej jih res ne znam polagat... bom pa poskusla lepo počasi, pa bomo videli :) Se boš že navadla :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 sj se je usak pa se boš še ti pol boš pa tk obvladala ovinke da te noben od nas ne bo mogu dobit :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 nakaj me še zanima... nekaj je bilo govora o števcu, ki kaže samo do 80 km/h in v tisti roza-beli žički. sedaj me zanima, kakšne imate izkušnje s tem? a je res, da če je akumulator malo slabši, da potem skuri varovalko? to mi je reku serviser :? precvikni tisto žico še vsem je delalo bp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 sj se je usak pa se boš še ti pol boš pa tk obvladala ovinke da te noben od nas ne bo mogu dobit :OK: Še js z fiftijem ne :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 sj se je usak pa se boš še ti pol boš pa tk obvladala ovinke da te noben od nas ne bo mogu dobit :OK: hehe... se že veselim :D precvikni tisto žico še vsem je delalo bp za zdaj je še tako vredu, ko še ni registriran, pa se lahko samo doma vozim, bom pa potem eno bužirko kupla, pa precviknala, pa bomo videli kk bo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 če je akumulator malo slabši, da potem skuri varovalko? to mi je reku serviser :? Provej precvikat tisto sam pomoje nebi skurlo varovalke zarad slabšega akumolatorja :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 ja men je reku serviser, da zdaj je lahko uredu, sam ko bo pa akumulator zgubil na svoji moči, pa da potem crkne varovalka. kako pa je potem z garancijo? verjetno je ni več al kako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 heh tole je sploh skregano z logiko...poleg tega pa ne poznam nobenga k bi se mu tole nardil, tko da se ni treba nc bat. drgac pa garancija propade ce precvikas ja. tko da bo najbolj da precvikas takrat ko bos dala blokade vun, ker vecina serviserjev itak prekine garancijo ce ni blokad :glare: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 ja men je reku serviser, da zdaj je lahko uredu, sam ko bo pa akumulator zgubil na svoji moči, pa da potem crkne varovalka. kako pa je potem z garancijo? verjetno je ni več al kako? mah ti sam precviki pa skrij žičko med druge da se ne bo vidl d je precvikana :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 jaz sem imel blokade zuni pa še predelan motorček in sem imel še vedno garancijo. tak da to je stvar serviserjev. ker takoj ko sem kupil mi je že prodajalec rekel da je treba blokade ven vrečt, ker nikamor ne prideš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 ŠE enkrat poglejte tisto sliko pa boste vidl da ni treba nč cvikat .) Se samo odšrafa pa vn potegne, polepi z izolir trakom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 the stroj... kje pa je tista slikca? tu je nekaj linkov, samo mi ne delajo. meni je serviser itak predlagal, da mi že takoj odstrani blokade, tako da imam še vedno garancijo. bom pa to poskusla žičko izklopit, pa bomo vidl, ka se bo naredl. sej itak, če jo sam izklopiš, se more potem dat nazaj uklopit, ane? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 če jo sam izklopiš, se more potem dat nazaj uklopit, ane? :OK: Ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Sm pogledu pa ni nikjer več une strani. Ti sam vzem imbus, odšravfi števec dol in z njega odstrani tisto plastično kapco. Vidla boš vse vrste žic, sam ti uno odšravfi k je svetlo roza barve in jo povij z izolir trakom ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 NA tem forumčku poglej. Yamaha tzr forum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 NA tem forumčku poglej. Berite samo tisti ki razumete če ne nbo nč :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Včeri se pa ta stran ni hotla naložit :BUA: Bom poisku pa prevedu in sporočim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 ja bi blo fajn, če bi kdo to mal prevedu, k jst glih ne znam .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Pregledu vse 4 strani foruma in niti znaka o odblokadi števca..... Bo treba it od teme do teme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 (popravljeno) Blo bi ja ker js sm prov........... :unsure: Še iskat je treba :eek: .....In to eno po eno :kva2: Popravljeno Marec 5, 2006. Popravil fiftyč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 (popravljeno) ross|e: bom jaz pogledal, če imam še na disku,sam pomojem nimam več...Če pa najdeš mi pa lahko daš text pa ga boš kmalu dobila prevedenega .) ...Btw. nč ne skur,ker tud ni logično tako kot je mitofreak rekel :hmm: Mislim pa, da bi ti to tud lahko serviser brez problema naredu :yes: EDIT: Samo iskalnik je treba uporabt ;) : http://www.tzr50.com/board/viewtopic.php?t...highlight=tacho Imaš textovno in slikovno gradivo,tako, da mislim, da nebo to tak problem :) Popravljeno Marec 6, 2006. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Tuki se lepo vidi da ni treba nč cvikat ;) Ej Roky, a teb gre TZR-ka realnih 90 al 90 po števcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se