Roky Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Bo 90 kr realnih .) Bom pa zdej takoj ko bo lepo vreme dal še kolesarski števc gor pa slikov,da vidmo...Načeloma je pa števc kr točn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Pazi da ne greš čes 199km/h ker ne bo kazal :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Nejeverni Tomažki :nono: Zakaj pa ne bi šou 90+ ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Nejeverni Tomažki :nono: Zakaj pa ne bi šou 90+ ??? On je s tem pomojem mislu, to, da števc na TZRki kaže samo do 199... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Ne sm mislu povedt da ga ne nabije čez 199 km/h ker števc od kola kaže sam do 199km/h :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Števc od česa :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Ne sm mislu povedt da ga ne nabije čez 199 km/h ker števc od kola kaže sam do 199km/h :lol1: Tuki si se mal zmotu...Zelo dobri števci od Sigme kažejo tudi do 300km/h... .) the stroj: Brez zamere, samo ti postavljaš veliko nepotrebnih uprašanj... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Števc od česa :blink: Od kolesa :lol1: Zelo dobri števci od Sigme kažejo tudi do 300km/h... Aaa moj kaže sam do 199km/h :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 Enkrat je blo na temu nemškemu forumu napisan da se da ta števc od TZR-ke še bolj odblokirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 Enkrat je blo na temu nemškemu forumu napisan da se da ta števc od TZR-ke še bolj odblokirat Ja sej se ga da...Do 199...Več pa mislm, da ne .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 zaka bi rabu sploh tak števc .) sj več ko 130 z dobro predelavo tk ne bo šel če bo šel .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 Tud mogoče da gre več :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 ja lohk gre ja sam pol se pa pojavi uprašanje kulk je še motor kej varn : zavore itd .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 Ja potem moraš še tisto poštimat ane :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 10, 2006 Deli Objavljeno Marec 10, 2006 Take hitrosti so za dirke. Kokr vem obstaja prow pokal Senda 80 B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 10, 2006 Deli Objavljeno Marec 10, 2006 Pa še kolk drži je uprašanje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 lep pozdrav imam eno vprašanje glede števca... v navodilih (slovenskih in originalnih) sem prebrala da ima števec kilometrov 2 funkciji - skupno število kilometrov in pa trenutne (potovalne - ko jih daš na 0) kilometre, pa me zanima, kako se dajo ti trenutni kilometri resetirati in kako se sploh vklopijo. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 Ja, to je pa malo nabijanja, ker sploh ni nikjer nobenga gumba da bi to resetiru, sploh pa display prkazuje samo hitrost in število skupnih kilometrov. LP, the stroj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 12, 2006 Deli Objavljeno Marec 12, 2006 ja seveda... tako sem jaz tudi mislila... potem pa sem šla brat knjižico z navodili in glej ga zlomka... bom se pa malo pozanimala pri serviserjih in prodajalcih in jih nekam poslala :wacko: zavajajo uporabnike... poleg tega ta prodajalec sašo pri top motu zame ni več prihodnost... ker tja ne grem več, ker je skrajno neresen... motor sem namreč šla rezervirat in plačat akontacijo 6.2.2006 in potem veste, kako me je "nategoval" za prevzem... poleg tega pa ob prevzemu (27.2.2006) sploh še ni imel homologacije... dobila sem jo šele včeraj!!! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Tolko cajta :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 ja seveda... res so me "nategovali". zdaj bom stopila v kontakt z direktorjem in bomo videli kaj bo... poleg tega me še nekaj zanima, vas ki vozite yamahe... a ste dobili plastično garancijsko kartico Yamahinega evropskega servisa? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Vse ki furate tzrke če koga zanima prodajam leovince V6 izpuh. za več informacij pm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 mene še nekaj zanima... glede ugašanja motorja. a ga ugašate na ključ ali na tisti rdeči gumb? v navodilih kao piše, da ga ugašamo na tisti rdeči gumb, med tem, ko je men serviser reku, da ga naj raje ugašam na ključ. kaj vi prakticirate?? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 mene še nekaj zanima... glede ugašanja motorja. a ga ugašate na ključ ali na tisti rdeči gumb? v navodilih kao piše, da ga ugašamo na tisti rdeči gumb, med tem, ko je men serviser reku, da ga naj raje ugašam na ključ. kaj vi prakticirate?? hvala ključ ono je bol da v sili izklopiš motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 ok. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se