666 Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 zdravo folk. mam en problem. zanima me kje pri tzr-ki preveriš nivo olja? ja v posodo poglej pa boš videl kolko še je, če ne pa maš polek obratomera še eno lučko ki zaznava ko je olja premalo, samo na to se ne zanašaj, ker kontrolke na tzr-ki hitro pocrkajo
Roky994 Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 zdravo folk. mam en problem. zanima me kje pri tzr-ki preveriš nivo olja? A za mazanje (mešanica) al olje v menjalniku ?? Un za mešanico maš seveda pod sedežom pa pogledaš, za nivo olja v menjalniku pa morš met nekje na strani agregata...
0yamaha0 Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 olje v menjalniku. lučki zraven obratomera ne verjamem najbolj drugače pa sem že vse pogledav pa ne najdem nikjer na agregatu. ima le čep za dotakanje olja.
Roky994 Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 olje v menjalniku. lučki zraven obratomera ne verjamem najbolj drugače pa sem že vse pogledav pa ne najdem nikjer na agregatu. ima le čep za dotakanje olja. A ni merilne palčke notr u tem čepu ?? Dej nevem kako ma tzr-ka mogoče ma kje tko narjen da se vid nivo olja, kot neko šipco...
ninjaxx Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Na desnem bloku motorja je en šrauf... Tisto odšraufli pa poravnaj motor... Ko vidiš, olje potem ga je dovolj... Izprijenec 1
Izprijenec Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 olje v menjalniku. lučki zraven obratomera ne verjamem najbolj drugače pa sem že vse pogledav pa ne najdem nikjer na agregatu. ima le čep za dotakanje olja. evo tale šrauf odvij, postavi pokonci moped in poglej če teče ven skozi luknjo olje, drgac pa bo treba dolit! PS: za olje v menjalniku se uporablja motul transoil SAE 10W30 !
mw169al Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 Živjo. A mogoče kdo proda kak izpuh za tzr50?
gapi đony Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Opazil sem tudi opombe na tzr-kino karoserijo.govorite da je plastik fantastik zdaj pa me zanima če bi z motorjem padel kakšne bi bile posledice..? bi se plastika razbila ali opraskala? (govorim o srednjem padcu) P.S. sry za dvojni post js sm padu pa se ni razbila ampak samo opraskala, je kr močno narejena tista plastika, ni tko kakor zgleda.
0yamaha0 Objavljeno December 26, 2011 Opozori Objavljeno December 26, 2011 (popravljeno) Pozdravljeni. jaz bi prosil če lahko kdo v servisno knjigo pogleda koliko olja gre v prve vilice in blažilec olja. Ali pa če bi se dalo dogovorit za fotokopijo celotne servisne knjige. Hvala LP Popravljeno December 26, 2011. Popravil 0yamaha0
aljaz18 Objavljeno Februar 10, 2012 Opozori Objavljeno Februar 10, 2012 (popravljeno) prodam tzrko : prodam pa tudi: -števec -nosilec za prednjo masko -prednja maska -vizir če koga zanima lahko pošljem tudi slike. Popravljeno Februar 10, 2012. Popravil aljaz18
KObe Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Kupim izpuh metrakit RK oval za yamaha tzr, lahko tudi kakšen drug izpuh... lp
Yuree Objavljeno Junij 14, 2012 Opozori Objavljeno Junij 14, 2012 Mogoče kdo ve kolk stane športn filtr K&N pa ce je treba pol kej frgazar štelat k ga das notr
Štajerski motorist Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Mene pa zanima če se na tzrki da kje priključit merilnik nivoja goriva oziroma če ima sploh vgrajen senzor ??? lp
prime Objavljeno Julij 25, 2013 Opozori Objavljeno Julij 25, 2013 Pozdravljeni! mene pa zanima kaj je narobe pri moji tzr 50, saj so ji med vožnjo dvakrat za trenutek padli obrati... nato pa je v prostem teku motor takoj sam ugasnil in elektronsko ne vžge več.. na porivanje pa motor vžge ampak ne dela če ni skos pod obrati... KAJ VSE JE LAHKO NAROBE?? za odgovore se vam zahvaljujem...
Izprijenec Objavljeno Julij 28, 2013 Opozori Objavljeno Julij 28, 2013 Pozdravljeni! mene pa zanima kaj je narobe pri moji tzr 50, saj so ji med vožnjo dvakrat za trenutek padli obrati... nato pa je v prostem teku motor takoj sam ugasnil in elektronsko ne vžge več.. na porivanje pa motor vžge ampak ne dela če ni skos pod obrati... KAJ VSE JE LAHKO NAROBE?? za odgovore se vam zahvaljujem... Ribnila ti je... sicer ne veliko ker še ima nekaj kompresije a treba bo menjat bat....
gtfoimslo Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 Pozdravljeni, imam yamaho tzr 50 rossi replico, zadaj imam precej velik zobnik ( v originalu je že tako ), pa me zanima če mi bo šlo kaj bol hitr če dam spredaj 16 namest 12 ( nevem točno kolk je zdej spredaj sam semizdi da je 12) trenutno gre po ravnini tm okol 85-90...
tintin Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 bo šlo hitrej, sam si boš pa lohk zdravljico zapel preden boš dosegel končno hehe zelo slabo bo vleklo no.. poskusi s 14
Štajerski motorist Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 A je odvisno od končne hitrosti katero olje trošiš ker prej sem meu motulovo antismoke je šla tzr-ka 95 zaj pa mam petrolovo top pa mi ne gre več k 80 pa še obrati negrejo več k 10rpm.
Yuree Objavljeno September 11, 2013 Opozori Objavljeno September 11, 2013 Prodam original izpušni sistem za omenjen moped. Če koga zanima -- ZS
Gregor Petan Objavljeno September 13, 2013 Opozori Objavljeno September 13, 2013 par stvari bi rad vprašal. a ima yamaha tzr el. blokado ali ne? kateri fergazer gre gor? dellorto m6 ali m5 in kaksnega bi vi dali na standard cilinder in katero dizo? zanima me pa se zakaj mi sveti lucka za popravilo motorja? przgala se je ko sem ga peljal rihtat. pa sm ga nazaj pelal pa so rekl da je vse v redu ampak mi gre lučka fuuul na živce ko tam svet pa me zanima kako bi jo lahk zrihtal oz kje bi lahko bil kaksen senzor ki lucko priziga?
Denis Sešel Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Lp. Zanima me par stvari o yamahi tzr.. Sam mislim kupit rableno yamaho, ene 04-05 letnik za katero bi odštev do 1000 € zanima pa me zj na ka morm bit posebi pozorn da se nebom nafuku po domač rečeno, k bi rad kupu tak motor da bo uredu delu ne da ga bom šraufu usak vikend v garaži.. a res leti 90 km7h brez blokad in kater izpuh mi najbol priporočate ? rad bi da motor doseže 100 kmh brez večjih predelav...Pa zanima me še vidu sm gor da kker je blo neki čez 15000 prevoženih je bil menjan bat, cilinder in tao naprej...a je to nujno mejat al je že blo kej narobe? ter če js uzamem vn blokade iz izpuha oz menjam izpuh, morm menjat dizo k ko nekateri pravjo al ne? najlepša hvala za odgovore. Denis Sešel 1
zanski18 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Zdravo. kaj pa če bi dal povezavo do oglasa da vidimo za kaj se zanimaš? drugače pa 90kmh lahko ti samo z odblokiranim sanjaš tzr odblokirana plus yasuni izpuh plus 47 zadnji zobnik plus sportni filtr je končna 94 po števcu. realnih 85-90kmh. 100 kmh boš teško videl brez kita oz. predelave org. cilindra. Drugače pa kako najhitrej pogledaš ohranjenost pri tej yamahci. poglej okrog mašine če so vse cevke speljane kot treba, poleg tega poglej če so vijaki obrabljeni, prosi račune,.. od servisov. preglej nosilce plastik (poglej na motor od zgoraj navzdol in boš vido če je biu paden) poglej če ne gre krmilo do konca. verigo in verižni set in odpelji en krog in mislim da se neboš nategnu. Če te še kaj zanima o hitrosti,predelavah, vzdrževanju, vožnji 50ccm strojčok me kontaktiraj, namreč se še kar spoznam na te am6 mašine;) lp Denis Sešel 1
Denis Sešel Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Zdravo. kaj pa če bi dal povezavo do oglasa da vidimo za kaj se zanimaš? drugače pa 90kmh lahko ti samo z odblokiranim sanjaš tzr odblokirana plus yasuni izpuh plus 47 zadnji zobnik plus sportni filtr je končna 94 po števcu. realnih 85-90kmh. 100 kmh boš teško videl brez kita oz. predelave org. cilindra. Drugače pa kako najhitrej pogledaš ohranjenost pri tej yamahci. poglej okrog mašine če so vse cevke speljane kot treba, poleg tega poglej če so vijaki obrabljeni, prosi račune,.. od servisov. preglej nosilce plastik (poglej na motor od zgoraj navzdol in boš vido če je biu paden) poglej če ne gre krmilo do konca. verigo in verižni set in odpelji en krog in mislim da se neboš nategnu. Če te še kaj zanima o hitrosti,predelavah, vzdrževanju, vožnji 50ccm strojčok me kontaktiraj, namreč se še kar spoznam na te am6 mašine;) lp govorim nasplošno ker bi najraje kupil motor ki je v org stanju ter ga odblokiram in zamenjam izpuh z leo vince v6, to je edino kar bi predelal ter e potem kar sledi temu je nova diza ter nastavlen fergi, kolika bi bila končna hitrost po vsem tem? ker kitov ne mislim devat gor al pa česar drugega samo drug izpuh
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se