Stroj Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 Kaj se pa lahko zgodi če jo na gumb ugašaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 nič nebo narobe. lahko sam po svoji želi. al na ključ al na stikalo edino pač je da na ključ obrabljaš klučavnico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Eno vprašanje imam za vas. Ali je res potrebna ponastavitev vžiga če se odstrani blokade :blink: Ker jst ne vem kaj je unim na avtotehni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ugasneš kakor hočeš, v vsakem primeru mu prekineš štrom za svečko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 nobeden ni nikoli nič štrom nastavljal ko je odstranil blokade. tak da ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Pa smo spet pr neumnih prodajalcih <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ja men je dal blokade ven, pa dize mi je menjal. druga pa nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 Naredu danes 30 km s TZR-ko in je super :OK: (samo veter je malo pihu). ross|e20 kok gre teb s tem auspuhom pa kakšni si kej pospeški? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 jst sem naredla do zdej okol 150 kilometrov. gre mi čisto lepo do 90 km/h, seveda ne v hrib, ampak po ravnem (in cesta ne visi navzdol). pospeški? pri 7.000 obratih začne šele "delovat". al te zanima kaj druga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 O loOol, jst imam arrowa gor pa mi gre motor neki čez 90. Pri kok obratih pa si ko maš max hitrost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Ja največjo moč dobi med nekje 6.000 - 9.000 rpm :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Mal je vn z vašega pogovora ampak........Moj frend je kupu TZR-ko in jo posodi enmu svojemu frendu, ta pa z njo pade in odlomi velik kos plastike in ful jo pogrsa. Zej bi rad vedu kolko bi ga stale te plastike (nove) in če bi se splačalo tisto kr je pogrsano poštimat s kitom. Hvala in Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 jst nimam pojma, kolk stanejo deli za ta motor... še svečka ne vem kolk stane :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 (popravljeno) še svečka ne vem kolk stane Hehe :P :devil: Popravljeno April 1, 2006. Popravil fiftyč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Plastike so zlooo zloooo drage...Samo ena nalepka je 7.000sit (če imaš Rossi replico jih je še toliko več cene pa se giblejo med 3.000 in 8.000sit),najbolš bi blo doma zakitat pa prebarvat,razn mogoče odlomlen del, da bi kupu,čene bo kar velik zalogaj za denarnico :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Ja sej ti si jih že enkrat menju ane :P Danes se peljem iz podpeči proti vnanjim goricam in kar naenkrat motor ugasne (k v kšnem filmu <_< ). Ga porinem na postajo zravn in ga probam zagnat pa noče. In tako stojim tam ene 3 minute, poskušam še enkrat in motor vžge. Se peljem in malo pred domom se mi to ponovi. :BUA: Zdej men pride na pamet samo to da je to akumulator poln, ali pa je svečka za zamenjat. Kaj pravte vi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Prej svečka kot akumolator...Ker se akumolator med vožnjo polni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 OK hvala za odgovor :OK: Jutr zamenjam svečko pa bomo vidl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blink182 Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Prodej Yamaho pa kup motor :kva2: (joke) Mn je tud učeri kar naenkrat crknu, sam jst sm pol ugotovu d mi je benza zmankal :? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maher Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 ma kdo kako gred za minarelli am6, za prodat, vseeno je al je original al ne :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Prodej Yamaho pa kup motor :kva2: (joke) Mn je tud učeri kar naenkrat crknu, sam jst sm pol ugotovu d mi je benza zmankal :? :kva2: Paz da ne bo kej res :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Smo ugotovil, da dela bolj s staro svečko kot pa z novo :blush: Pretok bencina je nesporen, tko da je more bit napaka na elektroniki :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 isti problem sem jst mela učiri na mini motu, ampak sem ga potem mal "sterala" pa dela zdej vse OK :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Jao, en teden ga nimam pa me že jebe :wacko: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 dej probi ga držat na visokih obratih neki cajta .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se