Skoči na vsebino

Yamaha TZR 50

ditech

Priporočene objave

Treba se bo počasi specializirati za motorje ker skuterji zgleda niso več "in" :) Najbolš de si greš prebrat kje ma blokado rska ker pomoje ima z njo več podobnosti kot pa s skuterji.

@ditech-> čestitam za tvojo pridobitev :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kolen za frgazr poglj... jz sm mu 7mm :blink: za aprilio pa stane 5k ce te slucajn zanima... pa se u auspuhu ma blokado, to j pa pomoje use kr ma RS-ka odvecne sare not nabacane ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Neuradno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baje.........je nekaj na elektroniki.......(pravjo v TC-ju)

Tomaž v elisi pa ima tudi nalogo,da se natančneje pozanima!!!!!

Zakaj to vem.........J***T ga.....tamau je fotra prepričal!!!! :angry: :( :( :( :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 8 mesecev pozneje...

ok... in sicer situacija je taka: jest sm kupu Yamaho TZR-50 in pach zdej na netu gledam kasni so kej auspuhi... nejbl mi je pa du v oci tale:

Slika auspuha, ki mi je padu v oci takoj!

In zdej bi vas prosu za pomoc, kater je ta auspuh, kdo ga dela, kolk stane, itd.

Plz help me, kr sm ze poslov mail temu tipu k je dau sliko gor, pa ni odziva.... Tnx za pomoc.... BTW. ta auspuh je za TZR-50..

:afro1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

težko je reči na tak pogled...pomoje je edini legitimni vir človek ki je to objavu...lahko pa pobrskaš po netu katere avspuhe stavijo gor.....res lepo zgleda tale avspuh

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je španska firma TURBO KIT

A to si kupu to ta novo TZR-ko?? ,zato,ker jest mam en prospekt njihov in je noter na sliki še tastara TZR 50 s točno takim izpuhom

Samo na prospektu nimajo internet naslova in e-maila :blink: sam naslov njihov je : J.MERCADER SANCHEZ

C/. Cuatro Caminos, 9 30570 Beniajan (Murcia)

če si pa iz Kranja al pa bližine me pa loh pokličeš na GSM pa prideš pogledat prospekt :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozab na tistga. Tisto je sam šminka učinka pa bol malo. .)

dokler ga ne poskusis, ne mors vedet. .) ce bi se delil ze v resonancnem delu bi res slo zgolj za sminko, tako pa ne mormo vedit pri cem smo. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dokler ga ne poskusis, ne mors vedet. .) ce bi se delil ze v resonancnem delu bi res slo zgolj za sminko, tako pa ne mormo vedit pri cem smo. .)

Prov maš. Js tsm to reku zato, ker je veliko primerov takih.

P.S a si dubu pm?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 7 mesecev pozneje...
Pozab na tistga. Tisto je sam šminka učinka pa bol malo.  .)

Za Ninja Twiner in podobne vem da so samo za sminko ucinka pa res ni velikega...Tega pa ne poznam tako da ne morem rect ali je za sminko ali pa da kaj od sebe... :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

na TZRki so itaq gume 100/130 tak da so že čist dost široke!

Sicer pa sm se že mel priložnost pelat s tanovo TZRko pa je mela arrowa pa dize menjane pa gre tk ene 115, pospeški niso slabi pa cel motor zgleda o.k.

pa omenli ste elektrosnki cajnger, ta cajnger prikazuje hitrost le do 80km/h kar me še kar moti pa števca za toploto nima drgač pa je stvar ql sam aprilia ni! ;) :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na TZRki so itaq gume 100/130 tak da so že čist dost široke!

Sicer pa sm se že mel priložnost pelat s tanovo TZRko pa je mela arrowa pa dize menjane pa gre tk ene 115, pospeški niso slabi pa cel motor zgleda o.k.

pa omenli ste elektrosnki cajnger, ta cajnger prikazuje hitrost le do 80km/h kar me še kar moti pa števca za toploto nima drgač pa je stvar ql sam aprilia ni! ;)  :OK:

Vem kakšne gume ma tzr-ka.

mene pa zanima če pašejo gor še širše :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene zanima ce si X-Jure dobil ti zdej tisti avspuh za TZR ?  :)

Jst osebno jo bom v Yamahinem centru v Novem Mestu .) .

Mislim pa da jo majo v vecina yamahinih centrih pa se kje bi se najdlo,nazadnje sem tudi jo videl ze v enem oglasu,sam mislim da je bil fejk..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst osebno jo bom v Yamahinem centru v Novem Mestu  .) .

Mislim pa da jo majo v vecina yamahinih centrih pa se kje bi se najdlo,nazadnje sem tudi jo videl ze v enem oglasu,sam mislim da je bil fejk..

tzr-ko boš kupil Čestitam dobro :kva2: si se odločil

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!