manjak Objavljeno Avgust 23, 2003 Deli Objavljeno Avgust 23, 2003 Treba se bo počasi specializirati za motorje ker skuterji zgleda niso več "in" :) Najbolš de si greš prebrat kje ma blokado rska ker pomoje ima z njo več podobnosti kot pa s skuterji. @ditech-> čestitam za tvojo pridobitev :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K4M1K4Z4 Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 kolen za frgazr poglj... jz sm mu 7mm :blink: za aprilio pa stane 5k ce te slucajn zanima... pa se u auspuhu ma blokado, to j pa pomoje use kr ma RS-ka odvecne sare not nabacane ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Neuradno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baje.........je nekaj na elektroniki.......(pravjo v TC-ju) Tomaž v elisi pa ima tudi nalogo,da se natančneje pozanima!!!!! Zakaj to vem.........J***T ga.....tamau je fotra prepričal!!!! :angry: :( :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X-JuRe Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 ok... in sicer situacija je taka: jest sm kupu Yamaho TZR-50 in pach zdej na netu gledam kasni so kej auspuhi... nejbl mi je pa du v oci tale: Slika auspuha, ki mi je padu v oci takoj! In zdej bi vas prosu za pomoc, kater je ta auspuh, kdo ga dela, kolk stane, itd. Plz help me, kr sm ze poslov mail temu tipu k je dau sliko gor, pa ni odziva.... Tnx za pomoc.... BTW. ta auspuh je za TZR-50.. :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 težko je reči na tak pogled...pomoje je edini legitimni vir človek ki je to objavu...lahko pa pobrskaš po netu katere avspuhe stavijo gor.....res lepo zgleda tale avspuh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 Pozab na tistga. Tisto je sam šminka učinka pa bol malo. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 To je španska firma TURBO KIT A to si kupu to ta novo TZR-ko?? ,zato,ker jest mam en prospekt njihov in je noter na sliki še tastara TZR 50 s točno takim izpuhom Samo na prospektu nimajo internet naslova in e-maila :blink: sam naslov njihov je : J.MERCADER SANCHEZ C/. Cuatro Caminos, 9 30570 Beniajan (Murcia) če si pa iz Kranja al pa bližine me pa loh pokličeš na GSM pa prideš pogledat prospekt :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 Pozab na tistga. Tisto je sam šminka učinka pa bol malo. .) dokler ga ne poskusis, ne mors vedet. .) ce bi se delil ze v resonancnem delu bi res slo zgolj za sminko, tako pa ne mormo vedit pri cem smo. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 dokler ga ne poskusis, ne mors vedet. .) ce bi se delil ze v resonancnem delu bi res slo zgolj za sminko, tako pa ne mormo vedit pri cem smo. .) Prov maš. Js tsm to reku zato, ker je veliko primerov takih. P.S a si dubu pm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Pozab na tistga. Tisto je sam šminka učinka pa bol malo. .) ← Za Ninja Twiner in podobne vem da so samo za sminko ucinka pa res ni velikega...Tega pa ne poznam tako da ne morem rect ali je za sminko ali pa da kaj od sebe... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 pretezki je....en dušilec odveč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maher Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Katere gume so najširše ki pašejo na tzr-ko? :? :yea1: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajazbers50 Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 na TZRki so itaq gume 100/130 tak da so že čist dost široke! Sicer pa sm se že mel priložnost pelat s tanovo TZRko pa je mela arrowa pa dize menjane pa gre tk ene 115, pospeški niso slabi pa cel motor zgleda o.k. pa omenli ste elektrosnki cajnger, ta cajnger prikazuje hitrost le do 80km/h kar me še kar moti pa števca za toploto nima drgač pa je stvar ql sam aprilia ni! ;) :OK: bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 kaj nimata TZR pa RS50 ista motora (minareli)??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 jap, minarelli am6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maher Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 na TZRki so itaq gume 100/130 tak da so že čist dost široke! Sicer pa sm se že mel priložnost pelat s tanovo TZRko pa je mela arrowa pa dize menjane pa gre tk ene 115, pospeški niso slabi pa cel motor zgleda o.k. pa omenli ste elektrosnki cajnger, ta cajnger prikazuje hitrost le do 80km/h kar me še kar moti pa števca za toploto nima drgač pa je stvar ql sam aprilia ni! ;) :OK: ← Vem kakšne gume ma tzr-ka. mene pa zanima če pašejo gor še širše :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Mene zanima ce si X-Jure dobil ti zdej tisti avspuh za TZR ? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janezek_ Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Heh mate kr dobro temo. :OK: :OK: :OK: :OK: Sam kam bos pa sou kupt TZR-ko?????? :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Mene zanima ce si X-Jure dobil ti zdej tisti avspuh za TZR ? :) ← Jst osebno jo bom v Yamahinem centru v Novem Mestu .) . Mislim pa da jo majo v vecina yamahinih centrih pa se kje bi se najdlo,nazadnje sem tudi jo videl ze v enem oglasu,sam mislim da je bil fejk.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Pr mojem prejsnem postu naj bi bil qute na janezkovem postu <_< . Sm editirov post sam ne steka nekj... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maher Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 Jst osebno jo bom v Yamahinem centru v Novem Mestu .) . Mislim pa da jo majo v vecina yamahinih centrih pa se kje bi se najdlo,nazadnje sem tudi jo videl ze v enem oglasu,sam mislim da je bil fejk.. ← tzr-ko boš kupil Čestitam dobro :kva2: si se odločil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 23, 2005 Deli Objavljeno Januar 23, 2005 Kolk pa tale motorček kej stane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maher Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Jaz sem za mojega dal 689000 SIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno Januar 24, 2005 Deli Objavljeno Januar 24, 2005 Jaz sem za mojega dal 689000 SIT ← In kako si kej zadovoljen z njim ? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maher Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 Jaz sem zelo zadovoljen :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se