Roky Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 jp, že sam z avpuham se ti kar dobr stegne .) Jst mam sicer Aprilio RS, sam je itak ista mašina in mam sam avspuh, pa počm dol frenda z Yamaho XT125 :OK: :OK: Tamau en dan morva it drag :P Magar pred šolo k mamo dost ravnine :D Btw. Ko boš dal Leovinčija gor se ti bo zvrtel dokonca največ pa na pospeških pridobiš.Vsaj tak občutek sem jaz mel :hmm:
zajc Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 A se pravi samo avspuh pa bo šel okoli 100 al bo tut kšn km/h več :?
DIESEL Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 ka je vlka razlika med leovince hand made pa giannelli-om
Stroj Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 A ni đianeli mišljen bolj za predelane mašine. Vsak motor k je mel polini 70 je do zdej mel tudi gianelija po mojih izkušnah
cheff Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 gianeli je tolko da ni navadn auspuh... malo izbolša zmožnosti motora ali kak bi reko :D
Brihta Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) Ta sodobna tehnika je kurac. Men je tomos 15-ka letu cez 100 :grim ja men so prav fajne... ko bom kupvala nove, bom kupla ziher iste. :OK: Kok razlicnih parov si pa ze sprobala :hmm: A so ti fajne zarad cene, zarad tega k dolgo zdrzijo al zarad tega ker prides z njimi do tacke, pa imas vseeno obcutek da imajo se rezerve :hmm: Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Brihta
Ghostek Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 kolko sem jaz slišal bi naj bil gianeli na stock mašini bojši od leovincija....
Jure Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Mah kaj komplicirate. Svedr pa navrtat originalnega! Bo najbl akcija :naughty: :naughty: :grim
Stroj Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Ker je zdaj bolj - gianelli al leovinci? Motoboy ma na RS gianellija, njegov frend ma pa leovincija na TZR.
Stroj Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Jst mam že arrowa gor, sprašujem za enega kolega
Aless Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 kaj se zaj sekirate pa kregate za celih 0.2-0.5 konja keteri da več ven kupi tistega ki ti je lepši drugače sem pa jaz pristaš gianelija
Blink182 Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Jst bi dau V6, k mi lepš zgleda, v moči pa pomoje ni velike razlike .)
zajc Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Sorry za off topic: Blink 182, iz kje si?
Blink182 Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Sorry za off topic: Blink 182, iz kje si? Šk.Loka :OK: se tud opravičujem za off tropic O:-)
rosse20 Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 Kok razlicnih parov si pa ze sprobala :hmm: A so ti fajne zarad cene, zarad tega k dolgo zdrzijo al zarad tega ker prides z njimi do tacke, pa imas vseeno obcutek da imajo se rezerve :hmm: na tem motorju samo te. zakaj? ker mam sam 1750 kilometrov narejenih in še gume niso za v smeti. zakaj bi izbrala te? ker sem zadovoljan z njimi in ne bi rada kupila nekaj, s čimer ne bom zadovoljna. ne pravim, da ni na trgu boljših gum, samo jst sem s temi zadovoljna :OK:
Brihta Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 na tem motorju samo te. zakaj? ker mam sam 1750 kilometrov narejenih in še gume niso za v smeti. zakaj bi izbrala te? ker sem zadovoljan z njimi in ne bi rada kupila nekaj, s čimer ne bom zadovoljna. ne pravim, da ni na trgu boljših gum, samo jst sem s temi zadovoljna :OK: Ja samo tezko je nekomu govort, kake so gume, ce nimas izkusenj z drugimi. Nisi pa se povedal zakaj si zadovoljna z njimi :?
rosse20 Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 zadovoljna sem zato, ker se lepo držijo ceste. imam slabe izkušnje s xxx gumami, ki sem jih imela na skuterju.
cheff Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 zadovoljna sem zato, ker se lepo držijo ceste. imam slabe izkušnje s xxx gumami, ki sem jih imela na skuterju. Ali pa ti ne položiš fajn da bi te malo odneslo vun.
Stroj Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 Baje da so maxxis dobre ampak ne vem če jih delajo tudi v teh merah?
Roky Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 na tem motorju samo te. zakaj? ker mam sam 1750 kilometrov narejenih in še gume niso za v smeti. zakaj bi izbrala te? ker sem zadovoljan z njimi in ne bi rada kupila nekaj, s čimer ne bom zadovoljna. ne pravim, da ni na trgu boljših gum, samo jst sem s temi zadovoljna :OK: Jaz imam letos že 4600km z motorjem in Sport Demon gumami,ampak so me zadnjič na mokri podlagi razočarale saj je sprednja guma v ovinku kar drsela :eek: Sem dal tudi kolegu za pelat pa je blo isto.Tko,da predn prodam TZRko bom vrjetn še gume zamenjal :)
k0ci Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 eh zakaj bi si delal stroške, prodaj z zlizanimi gumami, če ima novi lastnik sebe kaj rad jih bo že sam zamenjal
Stroj Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Jst mam z njimi narejenih okoli 7000 km, pa mmi na dežju še nismo zdrsnile :) Koci, jst poznam velik ljudi ki ne bi za nič na svetu menjali gum, pa če bi ble žedo konca zlizane. So pa varčni :P
Roky Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 Jst mam z njimi narejenih okoli 7000 km, pa mmi na dežju še nismo zdrsnile :) Koci, jst poznam velik ljudi ki ne bi za nič na svetu menjali gum, pa če bi ble žedo konca zlizane. So pa varčni :P WTF? Kok časa pa maš motor ? :eek: Koci: Če bom prodajal bom prodajal izpraven motor ne mislim pa nekoga nategovati in mu poleg motorja dati še pogrebni list.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se