Skoči na vsebino

Yamaha TZR 50

ditech

Priporočene objave

:) Lepo pozdrau....morm prznat da sm se vpisu samo zarad vas,k vidm da mate temo o yamahi TZR...sm njen lastnik že dobro leto :)

Popravljeno . Popravil TAURUS
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:) Lepo pozdrau....morm prznat da sm se vpisu samo zarad vas,k vidm da mate temo o yamahi TZR...sm njen lastnik že dobro leto :)

Lp .)

In kako si kaj zadovoljen? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

hehe.. 15.5. 05 bo eno leto od kr sm owner TZR 50! ta stroj je ZAKON!!! Pa kokr sm prej vidu je en omenu d ma digitaln stevc samo do 80 kmh? ni res.. sm se pelu 97 ! tok mi je kazal.. in zdej smo pa tle... neki me zanima.. zelim jo cimboljs predelat... pa ne tko d mi bo skos crkvala... zdej pa, ker izpuh priporocate... kolk moci da, kolk kmh-ja.... potem mogoce ste opazl ampak za TZR 50 ni Polini Kita... zalost.. jest bi rd 70 al pa 75 kit... potem sportni filter... itd... plz help me?

P.S. lohk se kdaj dobimo tzrovci al pa tud drugi pa odfuramo ksno.. 041 556 166 :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rs in tzr imata enako mašino, minarelli am6...mogoče da še kita nimajo na seznamu, drugače pa obstaja polini alu z 11KM

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

mudeli jest sm nor na tzr pa nor na koncno me zanima kok gre ta stroj hitr brez blokade

drgac pa mislm kupt uno rossi replico sam pizda me zanima kam jo bom dov k nimam nc placa:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri meni (TZR50 Rossi Replica 2005) je končna 90+ ...Naj te pa opozorim, da je Rossijeva že brez blokad :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A lohk poveš s kakšnim števcem je to merjen?

K to je hudič, men je na DTjki kazal 120, šlo je pa 80, ker ni bil prov nastavlen.

Ajde

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer je z obema merjen (TZR & avto) ampak tudi občutek ti pove dosti ;) Kaže števc samo do 80 ampak je pol še mal gasa tko, da more 90 letet pa tud kolega mi je reku, da je šlo 90 :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uh sej yamaha tzr je lepa pa vse sam ko ni zrihtana je počasnejša od vsakega nezrihtanega nadpovprečnega scooterja. Preverjeno....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ponavad je to zaradi menjalnika, ker ima skuter logično hitrejše pospeške,na TZRki morš pa do šeste prestave pridt :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene tud zanima zarad stevca men kaze tm 80km/h sam jest pa k dodam plin pa cutm da gre vec, zakaj mi ne kaze da gre hitrej :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako pač je :) Verjetno je motor serijsko (odprt- brez blokad) narejen do te hitrosti, čeprav leti več :P Jaz imam namen naslednjo sezono ta števec vn vržt in kupit enega najbolših števcev - SIGMA, ki kaže do 300km/h .Plastiko okoli sedanjega števca pa pokitati in vgraditi kolesarski števec notr vse skupaj pa vezati na akumolator + vgradnja led diod (modrih) v plastiko od števca za osvetljevanje ponoči ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene tud zanima zarad stevca men kaze tm 80km/h sam jest pa k dodam plin pa cutm da gre vec, zakaj mi ne kaze da gre hitrej :?

števec ti ne kaže več zato ker je zablokiran če hočeš da ti kaže več ga moraš odblokirati

odblokiraš pa ga tak da prerežeš rozno-belo žičko in potem kaže do 199 km/h

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo kdo poskušal naj pove če deluje :hmm:

P.S. Maher si ti probal na svoji mogoče?

Popravljeno . Popravil [Roky]
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to ni njihov problem. to bi bil tvoj problem ce bi te ustavli policaji. ti ce hoces lahko tut kupis ninjo pa jo registriras (malo pretiravam :>).

Popravljeno . Popravil mitofreak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa zanima če je u slovenij sploh kj TZR-k starejših letnikov?pa če so kok so okvirne cene (govorim za letnik od 1990-2000 nek umes :P ).ker mislim da ne smejo bit drage glede na letnik....ali pač?? :P no spodi je še link da se vid da starejši letniki sploh obstajajo .)

klikni

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja pa še to če kdo ve a je kj razlike v mašini pri starejših in novejših modelih....če je mašina ista bi se mogli tut deli dobit zanjo :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pr nas doma je tzr 125 94 letnik..tko da ti lahko povem sam za to. Motorji so isti od 93' naprej. razen 95+ ma delorto ferg. drugače ni razlik...ne vem pa kako je pri 50.. verjetno isto. tud okvirji so enaki.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!