TAURUS Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 (popravljeno) :) Lepo pozdrau....morm prznat da sm se vpisu samo zarad vas,k vidm da mate temo o yamahi TZR...sm njen lastnik že dobro leto :) Popravljeno Februar 1, 2005. Popravil TAURUS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 :) Lepo pozdrau....morm prznat da sm se vpisu samo zarad vas,k vidm da mate temo o yamahi TZR...sm njen lastnik že dobro leto :) ← Lp .) In kako si kaj zadovoljen? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X-JuRe Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 hehe.. 15.5. 05 bo eno leto od kr sm owner TZR 50! ta stroj je ZAKON!!! Pa kokr sm prej vidu je en omenu d ma digitaln stevc samo do 80 kmh? ni res.. sm se pelu 97 ! tok mi je kazal.. in zdej smo pa tle... neki me zanima.. zelim jo cimboljs predelat... pa ne tko d mi bo skos crkvala... zdej pa, ker izpuh priporocate... kolk moci da, kolk kmh-ja.... potem mogoce ste opazl ampak za TZR 50 ni Polini Kita... zalost.. jest bi rd 70 al pa 75 kit... potem sportni filter... itd... plz help me? P.S. lohk se kdaj dobimo tzrovci al pa tud drugi pa odfuramo ksno.. 041 556 166 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 kak te ni polini kita...itak da je če je za rs tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X-JuRe Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 jah, jest nism zasledu d bi biu prou za TZR 50 posebi.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 rs in tzr imata enako mašino, minarelli am6...mogoče da še kita nimajo na seznamu, drugače pa obstaja polini alu z 11KM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Ena zanimiva stran ce se mogoce ne veste za njo :) Klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Julij 5, 2005 Deli Objavljeno Julij 5, 2005 mudeli jest sm nor na tzr pa nor na koncno me zanima kok gre ta stroj hitr brez blokade drgac pa mislm kupt uno rossi replico sam pizda me zanima kam jo bom dov k nimam nc placa:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 5, 2005 Deli Objavljeno Julij 5, 2005 Pri meni (TZR50 Rossi Replica 2005) je končna 90+ ...Naj te pa opozorim, da je Rossijeva že brez blokad :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Kako pa jo lahko potem prodajajo, če je brez blokad? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Kako pa jo lahko potem prodajajo, če je brez blokad? ← Ne sprašuj mene...Zglasi se na Avtotehni VIS pa jih prašaj ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frodo Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 A lohk poveš s kakšnim števcem je to merjen? K to je hudič, men je na DTjki kazal 120, šlo je pa 80, ker ni bil prov nastavlen. Ajde Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 6, 2005 Deli Objavljeno Julij 6, 2005 Sicer je z obema merjen (TZR & avto) ampak tudi občutek ti pove dosti ;) Kaže števc samo do 80 ampak je pol še mal gasa tko, da more 90 letet pa tud kolega mi je reku, da je šlo 90 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Uh sej yamaha tzr je lepa pa vse sam ko ni zrihtana je počasnejša od vsakega nezrihtanega nadpovprečnega scooterja. Preverjeno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Ponavad je to zaradi menjalnika, ker ima skuter logično hitrejše pospeške,na TZRki morš pa do šeste prestave pridt :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Mene tud zanima zarad stevca men kaze tm 80km/h sam jest pa k dodam plin pa cutm da gre vec, zakaj mi ne kaze da gre hitrej :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 Tako pač je :) Verjetno je motor serijsko (odprt- brez blokad) narejen do te hitrosti, čeprav leti več :P Jaz imam namen naslednjo sezono ta števec vn vržt in kupit enega najbolših števcev - SIGMA, ki kaže do 300km/h .Plastiko okoli sedanjega števca pa pokitati in vgraditi kolesarski števec notr vse skupaj pa vezati na akumolator + vgradnja led diod (modrih) v plastiko od števca za osvetljevanje ponoči ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maher Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 Mene tud zanima zarad stevca men kaze tm 80km/h sam jest pa k dodam plin pa cutm da gre vec, zakaj mi ne kaze da gre hitrej :? ← števec ti ne kaže več zato ker je zablokiran če hočeš da ti kaže več ga moraš odblokirati odblokiraš pa ga tak da prerežeš rozno-belo žičko in potem kaže do 199 km/h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 (popravljeno) Če bo kdo poskušal naj pove če deluje :hmm: P.S. Maher si ti probal na svoji mogoče? Popravljeno Julij 8, 2005. Popravil [Roky] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 (popravljeno) to ni njihov problem. to bi bil tvoj problem ce bi te ustavli policaji. ti ce hoces lahko tut kupis ninjo pa jo registriras (malo pretiravam :>). Popravljeno Julij 8, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
icerider Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 mene pa zanima če je u slovenij sploh kj TZR-k starejših letnikov?pa če so kok so okvirne cene (govorim za letnik od 1990-2000 nek umes :P ).ker mislim da ne smejo bit drage glede na letnik....ali pač?? :P no spodi je še link da se vid da starejši letniki sploh obstajajo .) klikni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
icerider Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 aja pa še to če kdo ve a je kj razlike v mašini pri starejših in novejših modelih....če je mašina ista bi se mogli tut deli dobit zanjo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Staycool Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 pr nas doma je tzr 125 94 letnik..tko da ti lahko povem sam za to. Motorji so isti od 93' naprej. razen 95+ ma delorto ferg. drugače ni razlik...ne vem pa kako je pri 50.. verjetno isto. tud okvirji so enaki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 8, 2005 Deli Objavljeno Julij 8, 2005 Še zmeram pa noben ni povedu, če se res, da števec odklenit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 9, 2005 Deli Objavljeno Julij 9, 2005 Kako pa jo lahko potem prodajajo, če je brez blokad? ← Brez homologacije? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se