Blink182 Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 100 po števcu, ne 100 realnih. Kar se auspuhov tiče - če ga že kupujete, dajte mal več dnarja pa jollya kupte :OK: In to je skor edina stvar v keri se s Flame-om strinjava :P Bo kar 100 realnih, ker sem se pelu mem une table k kaže hitrost, pa je isto kazal .) Pa RSke majo ful točn števc .) Pa tud če lih mal odstopa, mn po števcu pride do 105, d d je zih 100 realnih .)
Stroj Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Ja lal, jst sm govoru za yamaho ne pa aprilio :photo: Če pa že o tisti tabli govorimo------> po tistmu laže števc od TZR za 4 kmh, vprašanje je kok so tiste tablce natančne. En moj znanc ma aprilio RS pa 70 kit gor in gianellija, samo ma elektronsko blokado in mu gre po števcu 100, v končni gre ravno tok da pride mim mene
Fric Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 a je kdo od vas iz kopra (ali okolice), ki ima črno-sivo TZR50 (KP registracije) in je danes okoli 16.00 šel v trgovino, kjer prodajajo olje, potem pa se je peljal mimo Harvy Normana? ja jst jo poznam je pa oseba zenskega spola drgac hehe :OK: :OK: :OK:
rosse20 Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) tisto je ženska? :blush: hmmm... :hmm: misliš da misliva isto osebo? jst zlo dvomim... no pa če je... mel/a je jakno gor črno-rdečo in kavbojke. Popravljeno November 13, 2006. Popravil ross|e20
MotoBoy Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Ja v Trgo-Avtu kupiš 1 liter kompresije in jo zliješ med bencin! ddddd :kva2: :lol1: Točn tko :OK: pol je pa motor t prava raketa sam se batzajlo nasponaš :D
XeNon Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 mene zanima k zamenaš dizo za bencin če je treba pol tut kej za ole dizo menat? k se razmerje spremeni...
k0ci Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 ni treba, menja se samo glavno dizo, vse ostale pustiš pri miru
norc 16 Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 priporočljivo je oljno pumpo nastavit na več se pravi da dobi več olja
Fric Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 priporočljivo je oljno pumpo nastavit na več se pravi da dobi več olja to je pomojm nujno!! no ja ce menjas frgazer .) .)
Stroj Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Jst mam eno težavo....včeri sm se spet malo peljal, pa ugotovim, da mi števc ne dela več :( Pa ne morm ugotovit zakaj ne. Motor je stalv garaži, edino akumulator sm dal notr včeraj :?
FlamE#7 Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 mozno da zarad tega.... ampak ce ti uzge na elektro pol nebi smel bit problema...
Roky Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Jst mam eno težavo....včeri sm se spet malo peljal, pa ugotovim, da mi števc ne dela več :( Pa ne morm ugotovit zakaj ne. Motor je stalv garaži, edino akumulator sm dal notr včeraj :? Mal preglej kable uzad,če je vse dobr "nataknjeno"...Če si se vozu je težko zarad akumolatorja,ker bi se prej al slej napolnu :hmm:
Stroj Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Ne, sej je vse ostalo delalo tko ko treba, samo kilometri ne. Sm se z zekotom mal posvetovov, je reku, da je njemu isto nrdilo.......je blo treba kable malo predrkat :) Tko da ko do motorja pridm bom preveru če je vse tko k treba
Zok Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 vozi se. veliko se vozi. in na koncu ga bos lahko prodal z manj kilometri kot realno. :P
Stroj Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Sej ob teh temperaturah se bom res......še dobr da je registriran :OK:
Roky Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ne mi rečt, da se še vozš :blink: Jest zdele še enkrat dam oglas gor pol pa upam, da čimprej gre k se dnar rab :) Mam pa 14.000km :rolleyes:
rosse20 Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Ne mi rečt, da se še vozš :blink: zakaj pa ne? :?
Stroj Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Jasno da se. No vsaj k sm v bližini motorja. Kaj se ne bom vozu k mamo 13°C ob 7ih zvečer :OK:
NejcZ Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Sej nisem o motorjih nič reko... Z skuterjem še nisem nikol padel... Govorim da majo motorji obratno zavore kot pa kolesa.. to pa te malo začne jebat, če samo furaš skuter, pol pa se vsedeš na kolo.. Zadne cajte sm oboje fural, pa ni blo problemov :)
XeNon Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 ej stroj... kaj si ti pol iz tistim števcm naredu? men je to isto učer neredlo... k sm dau akumulator nazaj not....
Stroj Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Odgovor je enostaven.....nč nism naredu :P Pr meru bom pustu, pelu se bom enak če števc dela al pa ne :grim Sej je nekak še bolj tak :D Drgač bom pa tam okol tiste žice enkrat mal podrku. Če pa ne bo delal, bom pa jureta vprašu kaj bi še lahko blo
XeNon Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 ma to je zarad akumulatorja kej... mislš d je tistu kej u šteucu shranjenu pa d se pol zbriše k odklopš akumulator? :D
rosse20 Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 hehe. ta bi bla mal huda, da bi se kr samo od sebe resetiral. :slap: sej akumulator tut nima neomejene življenske dobe.
XeNon Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 jah vem sm jst nwem kwa bi lahko blo druzga :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se