Skoči na vsebino

Yamaha TZR 50

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Mah ni to od tega da bi bil slab akumulator....ker mi še vedno lepo vžge na vžig, ni treba nč rint :D Tko da bomo vidl

Če dela - dela, če pa ne pa tud prow

Popravljeno . Popravil Stroj
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Če koga zanima mam za prodat DEllorto PHBG 21 + eno ravno koleno+eno koleno pod kotom+filter!!Cena ter vse ostalo na ZS al 041869889

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

če koga zanima imam v .pdf obliki servisni priročnik za TZR-ko.

pišite na pm (pripišite še vaš mail) ali mail, pa vam ga pošljem.

Objavljeno

eno vprašanje za vas, ki imate tzr že dlje in več kilometrov kot jaz...

zanima me, na koliko kilometrov ste delali servise. a ve kdo, pri koliko km je 2. servis in kaj se menja?

hvala

Objavljeno

pr men piše u knižci d nej bi ga mu pr 3000...

Objavljeno

aha... k men je reku serviser pr 4000 km, v tem servisnem priročniku k sem ga potegnala iz neta, pa piše na 6000 km. :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

no in 3000+4000+6000=13000

13000/3=4333,33km :D

Popravljeno . Popravil k0ci
Objavljeno

Pojem višje matematike ane :P Jst mam v knjižci tkole napisan:

1. servis: 700km

2. servis: 4100km

3. servis 7600km

4. servis...predvidoma pri 12600 km,samo ga bom že zdaj enkrat pelu. D.I.D. ketna, sklopko bo treba drugo pa še kej se bo najdl

Objavljeno

takole... dobila sem odgovor iz delta-team.

povedali so mi, da je 2. servis pri 6000km in da se menja olje v menjalniku in svečka. tako za informacijo, če bo koga zanimalo.

koci... in zakaj imaš ti tako pogoste servise?? :?

Objavljeno

aprilia ma na 1000 pa pol na 6000 pa pol na 11.000 :blush:

Objavljeno

lol, olje pa svečko boste šli menjat na servis :/

:D to kaj v servisni knjigi piše da naredijo, ziher da ne naredijo, to samo na hitro svečko pa olje menjajo samo da čimprej naredijo pa mastno skasirajo...

Objavljeno

lol, olje pa svečko boste šli menjat na servis :/

ne brezskrbi da ne grem na yamaha servis, kjer te oberejo do kosti. mi bomo šli na drugi servis, kjer bo to malo ceneje. ker sem punca, teh stvari res ne bi šla sama menjavat, ker nisem še nikoli.

sem se pa samo pozanimala, kdaj se delajo servisi in kdaj se kaj menja.

Objavljeno

Svečko lahko sam, olje pa tud ni tak bavbav

Objavljeno

cak mal jst hocm da je moj moped REDNO SERVISIRAN :lol1:

ta je huda ja :OK:

Objavljeno

Ima kdo izkušnje s predelavo originalnega auspuha?Kakšna bi bla kej razlika al je bolš d kupm Leovincija?

Lp Zeko

Objavljeno

Evo danes sm odpru yamahco da spucam mašino malo....čist preveč umazana :blink:

post-3961-1172670502_thumb.jpg

post-3961-1172670527_thumb.jpg

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Stvar je zdej taka (glede števca): Nesums ga k enmu štromarju, da bi pogledu kaj je narobe, ampak je števc zaleplen, ni združen s šraufi tko da je to odpadlo. Pol sm klicu na yamaho, so rekl da je to njim znano, da se je že zgodil. Cena novega števca je pa 260€ :blink: Fuck you yamaha :BUA: In me zdej zanima če bi tale pasu na tzr.

P.S.: org. števec je sicer magnetti marelli, ampak ga nikjer na netu ne zasledim :huh:

post-3961-1174747721_thumb.jpg

Objavljeno

260€ :? Jao, a se jim je zmešalo? A kontakte si pogledal?

Lp Zeko

Objavljeno

:blush: Nism še......sej drug števc je zadnja rešitev. Bom to pogledu pol pa itak še na servis pelem da vidmo če bo un kej pogruntu

Objavljeno

vsak ki mu je to crknalo naj pokliče na yamaho, da bodo videli da vas je kar nekaj in zahtevajte naj to uvrstijo pod serijsko napako in zastonj popravijo/zamenjajo

@zajc: nimajo tukaj veze kontakti, ker če yamaha pozna to napako pomeni da je nekaj narobe s samim števcem

Objavljeno

Stvar je zdej taka (glede števca): Nesums ga k enmu štromarju, da bi pogledu kaj je narobe, ampak je števc zaleplen, ni združen s šraufi tko da je to odpadlo. Pol sm klicu na yamaho, so rekl da je to njim znano, da se je že zgodil. Cena novega števca je pa 260€ :blink: Fuck you yamaha :BUA: In me zdej zanima če bi tale pasu na tzr.

P.S.: org. števec je sicer magnetti marelli, ampak ga nikjer na netu ne zasledim :huh:

Sam, če tole ni posebej za TZR narjen ga boš mal težk notr spravu oz. boš mogu mal predelat nosilce.Pozanimej se kakšen priključek ma zadej pa upej, da je enak kot pri Yamahi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!