Skoči na vsebino

Yamaha TZR 50

ditech

Priporočene objave

ocitno je mogoce:> v homologaciji je pa napisan pac vec kW, sj tut 125ke so ble vcasih tko (sam zdj nwem kdaj so zakon uvedl,.....)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo kdo poskušal naj pove če deluje  :hmm:

P.S. Maher si ti probal na svoji mogoče?

seveda sem probal in vse normalno dela

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

moj frend ma tzr-ko pa mu leti brez blokad 97km/h(po ravnem) :worship: pa drgac ful super zgleda :OK: ampak moti me da ma tok svoh plastiko odspredi :( sam nevem kok je bols od rs50 :? pomojem je slabsi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moj frend ma tzr-ko pa mu leti brez blokad 97km/h(po ravnem) :worship: pa drgac ful super zgleda :OK: ampak moti me da ma tok svoh plastiko odspredi :(  sam nevem kok je bols od rs50 :? pomojem je slabsi

Če primerjaš TZR - RS je TZRka kr velil bolša .) .... Zdej če misliš glede plastike nisem probal, kar se pa voznih lastnosti tiče pa zagotovo TZRka... Jest sm jo zadnč 101km/h po ravnem...Kar se tiče predelav imam samo Leovince V6 (v kraktkem TP 75ccm,dell orto 19bs,zobniki) :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če primerjaš TZR - RS je TZRka kr velil bolša wink.gif .... Zdej če misliš glede plastike nisem probal, kar se pa voznih lastnosti tiče pa zagotovo TZRka... Jest sm jo zadnč 101km/h po ravnem...Kar se tiče predelav imam samo Leovince V6 (v kraktkem TP 75ccm,dell orto 19bs,zobniki) yes.gif

MAŠINA JE ISTA OZ. ENAKA!!!

samo oblika je drugačna! drugač ma pa rs bl močne plastike.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MAŠINA JE ISTA OZ. ENAKA!!!

samo oblika je drugačna! drugač ma pa rs bl močne plastike.

Vem, da je mašina enaka (Minareli AM6) ampak ima TZRka večji uplinjač (16),širše gume in večje diske...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vem, da je mašina enaka (Minareli AM6) ampak ima TZRka večji uplinjač (16),širše gume in večje diske..

samo širše gume ima...

ostalo je enake velikosti(mel jst rs pa ma še frend tzr)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ups..Sm pa skoz mislu, da ma RSka 230 :blush: Sorry moja napaka...Ampak, kar se pa tiče voznih lastnosti pa preberi na našem forumu b0nzyev post.. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ceprov je res d ma rs mocnejso plastiko, je men grsa kokr od TZRe.... nikol, ampak res nikol, ne bi zamenu TZR za RS!

Yamaha Power!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej tzr-ka je res dost bol coolerska kot rs(ful bol masivno deluje pa dobra replika tezjih yamah) :OK: sam kot sm reko je tudi dost bol svoh nareta(zlo podobno kot gilera) :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja pa jure dvomim da bi lohk reko da ma rs plastiko......... :glare: pr tzr pa strinjam(plastik fantastik) :P

sam meu pa bi res rajsi TZR(kr je dizajn res HUD) :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jp ta motorcek je res hud dobr dizajn ej .... tile kurci od yamahe pa so taki butli da ne vem kdaj se bodo spravli na 125ccm :( zaenkrat zgleda nikol :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no moj sosed ma tzr 50 pa je ful fajn edino kar je ma original števec zelo fljen ker ko grež čez 100km/h ga skuri čene je dobr motor no jst sm ga mal pelu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no moj sosed ma tzr 50 pa je ful fajn edino kar je ma original števec zelo fljen ker ko grež čez 100km/h ga skuri čene je dobr motor no jst sm ga mal pelu.

Dej še enkrat delovni zvezek za Slovenščino v roke pa ga reši še enkrat....Mogoče je tudi kakšna lekcija o tvorjenju stavkov :doze:

Skurjen si pa ti ne pa števc...Odblokira naj ga saj mu v originalu kaže le do 80km/h...Vzame naj ven obratomer in števec in preščipne žičko katero potem izolira da ne pride do stika.....Pa še članek:

http://tzr50de.tz.funpic.de/viewtopic.php?t=111

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No popravljam tole....Se je men zdelo, da ma moja 280mm disk spredaj....Na motosvetu je tole pomojem napaka  :?  Sem danes v TSC-Labi prav prospekt uzel, kjer piše, da ima 280... :doze:

Mozno ej! jst nism nc meru sam to sm pogledu!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!