mfink Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 en lp usem skpzanima me če se velik ukvarjate kaj z tuningom z TZR-ko ? se opravičujem če sm zgrešiu temo sam me zanima kaj bi kupil za na motor da bi še bol šou ? trenutn je not polini alu 80 kit, športni izpuh arrow in pa malossi lamele ter trše fedre v sklopki... zdj bi pa mogu še neki z dovodom goriva narest ane ? kakšen ventil večji, fergazer večji in podobno kajne ? kaj mi priporočate ? lp :worship: ja menjat bi mogu še forgazar vsaj delotro 21
mfink Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 a mi lahko kdo plz pove kolk je približna končna? L.P. zablokerana- 50km/h odblokerana- 80km/h odblokerana z drugim avspuhom- 90km/h z večim fergom in cilindrom 70ccm-80ccm letijo nikje 120km/h
Pupi13 Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Hvala!!! Lep pozdrav :worship:
MoTo G_P Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 A kdo ve a ma TZR-ka kako blokado vžiga če slučajno steče vn hladilna tekočina??? :unsure:
norc 16 Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 A kdo ve a ma TZR-ka kako blokado vžiga če slučajno steče vn hladilna tekočina??? :unsure: ne nima samo ponavadi če ti steče voda iz kilera in se voziš zariba celinder in bat. in potem ko se ohladi gre bat spet gor in dol po celindru ampak vžgal več nebo. dokler ne menjaš bata in celindra
MoTo G_P Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 Ni mi ribnu, sam stekla je una zelena tekočina ven pa ne vžge, pride do tega da že skor vžge sam ga kr neki mori (samo vergla), k sm pogledu je bla svečka suha, pa sm mislu da ma kako blokado zarad tekočine pa ne da dovoda goriva v cilinder. :?
cheff Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 Ni mi ribnu, sam stekla je una zelena tekočina ven pa ne vžge, pride do tega da že skor vžge sam ga kr neki mori (samo vergla), k sm pogledu je bla svečka suha, pa sm mislu da ma kako blokado zarad tekočine pa ne da dovoda goriva v cilinder. :? Vse kaže na to da ti je ribnil, si se še vozil po tem ko ti je stekla tekočina?
MoTo G_P Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 Ne nism se vozu sam vzgt sm ga hotu...
Jernej125ccm Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 You killed TZR you son of a bitch :P.Hec.Ne provavej užigat ker bo še slabši.Pojdi do kakšnega mehanika in povprašaj še najbolje je da greš povprašat k pooblaščenim serviserjem.
norc 16 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 kaj kdo ve kam pride tu gor omejevalec priklopljen
AKG Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Ewo, merjeno po GPS je končna hitrost 91kmh. Števc laže skor vedno za 10.
spmoto Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 zanima me ce je yamaha TZR 50 cm dobra izbira za 50 ccm motor in ali si naj kupim TZR ali ne? :whistle: lp,blaz
AKG Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Ja odvisn kaj hočeš od motorja. Če boš še kšne stvari sabo vozu ni lih najbl praktična a veš kwa mislm :D če boš pa km delu pa na kšne ovinke hodu pol pa nimaš kej zgrešit.
rosse20 Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 zanima me ce je yamaha TZR 50 cm dobra izbira za 50 ccm motor in ali si naj kupim TZR ali ne? :whistle: lp,blaz če lahko izbiraš zaradi izpita samo med 50ccm motorji, potem je to odlična izbira.
666 Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 zanima me ce je yamaha TZR 50 cm dobra izbira za 50 ccm motor in ali si naj kupim TZR ali ne? :whistle: lp,blaz kupi tzr-ko.. ne bo to žal B)
pkoco Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 tobr motor dobr :worship: :worship: :worship:
spmoto Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 bom kr kupu tzr pol. pa imam izpit samo za 50 ccm. hvala :worship: lp,blaz
spmoto Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 pa se neki. ka gre z blokadami po ravnini kej vec kot 50 kmh. pa kuk gre sam brez blokad? :worship: :worship:
Roky994 Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 pa se neki. ka gre z blokadami po ravnini kej vec kot 50 kmh. pa kuk gre sam brez blokad? :worship: :worship: Brez blokad gre še 50 težko, tko je pač zablokiran (itq da usak vn blokde)... Brez blokad bi mogl jet tko k pr ustalih 50cc, se pravi okoli 80 km/h (10-,+) :trance_33_sleep:
AKG Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 pa se neki. ka gre z blokadami po ravnini kej vec kot 50 kmh. pa kuk gre sam brez blokad? :worship: :worship: Pod nujno se mena auspuh, ker je orginal čist kisu
spmoto Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 ja sam ka pa policaji ? ce vidijo da nimam blokad? :unsure: :unsure:
rosse20 Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Pod nujno se mena auspuh, ker je orginal čist kisu ne. stran vržen denar! ne vem, kaj manjka originalnemu? še na svojem pravem motorju ne bi menjala izpuha (no zdaj je že, ker je gor bil takšen, ampak na novem, ga ziher ne bom). ja sam ka pa policaji ? ce vidijo da nimam blokad? :unsure: :unsure: hja... kazen in izredni tehnični.
AKG Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 ja sam ka pa policaji ? ce vidijo da nimam blokad? :unsure: :unsure: Nč ti ne bojo. Še ustavl te ne bojo skor nikol. ne. stran vržen denar! ne vem, kaj manjka originalnemu? še na svojem pravem motorju ne bi menjala izpuha (no zdaj je že, ker je gor bil takšen, ampak na novem, ga ziher ne bom). hja... kazen in izredni tehnični. Dej ne straš ga. So mene tud na ridah pohapsal pa ni nč težil. Sam zanimal ga je kok ma kW. In je čist dobra naložba, ker je razlika kot noč in dan med orginalom in športnim P.S.: A kdo ve zakaj majo novejše tzrke zadi večji zobnik :blink:
pkoco Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 vidli nebojo da nimaš blokad ampak izmerli na radaru :winkiss: :winkiss: :winkiss: tak ko en policaj včerej še sm bil v koloni pa ko me je zagledal začel mahat ko zmešan. če si motorist pa ni dost prometa te bo policaj skor 100% stavu.Meni skoraj da ni dal pihat prasc a pred 5 min se mi je končal pouk pa je reku da se da i v šoli kaj spit :headbang: :headbang: :headbang:
fbevc93 Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 vidli nebojo da nimaš blokad ampak izmerli na radaru :winkiss: :winkiss: :winkiss: tak ko en policaj včerej še sm bil v koloni pa ko me je zagledal začel mahat ko zmešan. če si motorist pa ni dost prometa te bo policaj skor 100% stavu.Meni skoraj da ni dal pihat prasc a pred 5 min se mi je končal pouk pa je reku da se da i v šoli kaj spit :headbang: :headbang: :headbang: eh prek omejitve nesmeš it v naselju(zuni naselja tak nemorš :lol: ) pa je vredi. če pa kr tak vstavla ti pa tko ponavad ne gleda glih kulk gre ;) glede tega da ti je pihat dal.. če so dal men zaka nebi še teb :P :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se