Skoči na vsebino

Yamaha TZR 50

Priporočene objave

Objavljeno

zanima me keri aspuh da več moči za yamaha tzr 50 oz. aprilia rs 50 : leovince v6, ali giannelli silencers ??

Objavljeno

neke vlke razlike med tema dvema ni :) za 50cc je mogoče bolš leovince, sta pa vsekakor oba bolš ko original :D

Objavljeno

škoda denarja za nov izpuh! raje prihrani denar in naredi izpit za 125 ccm (ko boš dovolj star-a)!

Objavljeno

to tudi res sm če si še mald si avspuh kr kupi če maš dnar :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

offtopic: drugač maš tm gumb uredi da ti ni treba 2 posta napisat :whistle:

Objavljeno

Mene pa zanima če se da že kje vidt kašne bojo barvne kombinacije na 2009 modelih... Ker mislm da bo razlika sam v barvi, al se motm ? :? :?

Objavljeno

rdeče bela, modra, črna in pa rossi replica :whistle: še barv vrjetno nebojo spremenil ;)

Objavljeno

Mislš da ne ?

Pomojm pa da..

Objavljeno
Mislš da ne ?

Pomojm pa da..

delajo nove berve za tzr-ko :worship: . rdečo in modro. samo od modre ze niman slik samo mene modra neje neven kak lepa. :whistle:

post-20480-1225813164_thumb.jpg

post-20480-1225813171_thumb.jpg

post-20480-1225813178_thumb.jpg

Objavljeno
delajo nove berve za tzr-ko :worship: . rdečo in modro. samo od modre ze niman slik samo mene modra neje neven kak lepa. :whistle:

Kr lepa je, ke si pa dubu te slike ?

Objavljeno

Tut modra je kr lepa vidt.. :worship:

Objavljeno
Tut modra je kr lepa vidt.. :worship:

pa neje slaba samo tote sive felne ji vse pokvarijo. bo treba v živo videt. :closedeyes: moje mnenje

Objavljeno
pa neje slaba samo tote sive felne ji vse pokvarijo. bo treba v živo videt. :closedeyes: moje mnenje

Moje mnenje pa je da prenehaš pisat v tvojem narečju :krneki:

Objavljeno
Moje mnenje pa je da prenehaš pisat v tvojem narečju :krneki:

dobro naj ti bo. bom pa po slovensko povedal.

ta nova modra tzr-ka ni slaba vendar ji videz pokvarijo te sive felne.bo potrebno v živo videti. :worship:

razumel?? :alien1:

Objavljeno

ta nova modra tzr-ka ni slaba vendar ji videz pokvarijo te sive felne.bo potrebno v živo videti. :worship:

Da :whistle:

Objavljeno

Saj sem te vse normalno razumel (ker imam sam isto narečje kot ti) ampak kako bi bilo, če bi vsak po svojem pisal?

Mislim, da bi se med sabo težko razumeli...

Btw: saj si prej tudi pisal v slovenščini ampak ne v knjižni :lol:

Objavljeno

ma ja itak skus pišm v svojem narečju pa sm skos kregan zato

Objavljeno
ma ja itak skus pišm v svojem narečju pa sm skos kregan zato

Saj to ne velja samo za njega, tudi ti/vsi se drži/te knjižne slovenščine!

Objavljeno

gi te piše ka nesmeš v narečje pisate? če bodo drüge v narečje pisale te bon jas tüde :evilgrin:

Objavljeno

ti kar če upaš, imaš banovce blizu za tedenski oddih ;)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

glas od kerega aspuha vam je lepši: od leovince v6 ali od gianeli silencers??? :naughty: :evilgrin:

prosim čimveč odgovorov

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!