666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Sam a mislš da bo bl šlo k bo šp. filtr ??? pomojm bo sam glas drug pa več bo pil.. A se ti splača ? :D Nwm no.. bol nebo šlo, edino pospeški bodo malo boljši, pa malo bo močnejši na resonanci. glas pa bo veliko boljši. tudi poraba se bo malo povečala vendar ne občutno :worship: :worship:
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 bol nebo šlo, edino pospeški bodo malo boljši, pa malo bo močnejši na resonanci. glas pa bo veliko boljši. tudi poraba se bo malo povečala vendar ne občutno :worship: :worship: Boš povedu če se kej pozna, k boš dau gor :D
666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Boš povedu če se kej pozna, k boš dau gor :D ok mogoče bo tudi posnetek :whistle:
andreMHR Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 ok mogoče bo tudi posnetek :whistle: kaj mogoče. ziher bo :P pa tu na tem posnetku je blo -7 stopinj pa tako me je zeblo ka nisen mogel niti sklopke prav stiskavati ne da bi še se lepo peljal fajn pa vseeno :rolleyes:
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 kaj mogoče. ziher bo :P pa tu na tem posnetku je blo -7 stopinj pa tako me je zeblo ka nisen mogel niti sklopke prav stiskavati ne da bi še se lepo peljal fajn pa vseeno :rolleyes: :P ej andre kok se pozna na pospeških k si dau mhr-ja gor.. ? more se kr dost al se motm.. ?
andreMHR Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 :P ej andre kok se pozna na pospeških k si dau mhr-ja gor.. ? more se kr dost al se motm.. ? ja zlo fajn potegne, sem ga mel tudi brez kita tak da prepoznam razliko. :rolleyes:
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 ja zlo fajn potegne, sem ga mel tudi brez kita tak da prepoznam razliko. :rolleyes: Aha, kok maš pa kej končno ?
666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 (popravljeno) kaj mogoče. ziher bo :P pa tu na tem posnetku je blo -7 stopinj pa tako me je zeblo ka nisen mogel niti sklopke prav stiskavati ne da bi še se lepo peljal fajn pa vseeno :rolleyes: tepa bo ziher. pa upam da te nebo cesta tako sklizka kot je bila ko sma snemala, da bo šlo bolj skoz ovinke :worship: . ko jas dobim šp. filter upam da bom mel v soboto že gor pa ko ti dobiš gianelia te gremo takoj snemat :worship: :worship: . je že kdo naročeval šp. filter prek cilindra pa kak dolgo je čakal nanj. :whistle: Popravljeno Januar 13, 2009. Popravil 666
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 tepa bo ziher. pa upam da te nebo cesta tako sklizka kot je bila ko sma snemala, da bo šlo bolj skoz ovinke :worship: . ko jas dobim šp. filter upam da bom mel v soboto že gor pa ko ti dobiš gianelia te gremo takoj snemat :worship: :worship: . je že kdo naročeval šp. filter prek cilindra pa kak dolgo je čakal nanj. :whistle: Nism še naročvou tko da nemorm pomagat :whistle: Ei drgač mi pa powei kko motrček kej vžiga še posebi dele k je mrz :?
666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Nism še naročvou tko da nemorm pomagat :whistle: Ei drgač mi pa powei kko motrček kej vžiga še posebi dele k je mrz :? jas res nimam pripomb na vžig. ko je mrzlo pač čok daš pa vžge. meni skoraj vedno ko je mrzel vžge v prvo, ko pa se segrene pa tak še lepše vžge :worship: :worship: .
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 jas res nimam pripomb na vžig. ko je mrzlo pač čok daš pa vžge. meni skoraj vedno ko je mrzel vžge v prvo, ko pa se segrene pa tak še lepše vžge :worship: :worship: . Lpo, a se ti je že kdaj zgodil da bi se pregreu al pa kei podobnga?? Glede nato da ma vodno hlajenje nej nebi smel bit težav.. :krneki:
666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Lpo, a se ti je že kdaj zgodil da bi se pregreu al pa kei podobnga?? Glede nato da ma vodno hlajenje nej nebi smel bit težav.. :krneki: eh. prej kak se ti pregreje se pa res moraš dolgo vozit, s tem ni problemov :worship:
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 eh. prej kak se ti pregreje se pa res moraš dolgo vozit, s tem ni problemov :worship: :D. A nardiš "wheelia" :?
666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 (popravljeno) :D . A nardiš "wheelia" :? s trenutnimi predelavami težko :BUA: . razen če si majster za to Popravljeno Januar 13, 2009. Popravil 666
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 s trenutnimi predelavami težko :BUA: . razen če si majster za to Aja, nima dost moči ?
666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Aja, nima dost moči ? premalo moči ma. ali pa se jas neznem po zadnjem vozit. sen našel na youtubu ko se eden pelje po zadnjem z istimi predelavami kot jas. po zadnjem se pelje celo 1. brzino, ko šalta pa pade dol :worship:
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 premalo moči ma. ali pa se jas neznem po zadnjem vozit. sen našel na youtubu ko se eden pelje po zadnjem z istimi predelavami kot jas. po zadnjem se pelje celo 1. brzino, ko šalta pa pade dol :worship: aja, daš link ?
666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 (popravljeno) evo link www..youtube.com/watch?v=Sg4pf7Ealkw a bi še rad slišal kako brni v6 brez lonca?? mam na youtubu Popravljeno Januar 13, 2009. Popravil 666
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 evo link www..youtube.com/watch?v=Sg4pf7Ealkw a bi še rad slišal kako brni v6 brez lonca?? mam na youtubu Loh, :topic: (sm te dodou na msnju) :D
666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Loh, :topic: (sm te dodou na msnju) :D www.youtube.com/watch?v=kY6jwsAg0o0
Roky994 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 www.youtube.com/watch?v=kY6jwsAg0o0 U jebemti ti pa kr navijaš :P
666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 U jebemti ti pa kr navijaš :P treba malo spucati mašino :worship: :worship:
Brejker Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 A "hamilton" še ni zataval v to temo? Prej me je čist prestrašu v 125 temi :headbang: Konkurenca ni dobra :alien1:
Brejker Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 @666: glede filmčka... Zkaj nisi rajš motor mal od udspredi posnel ko si snemal? Al je tako zaradi večjega vloumna glasa mašine ko jo vrtiš? Ali si zadaj stal v pričakovanju, da boš ogn posnel?! Ko sem ATXa žgal 80+Km/h mi je "bruhal" ogenj ven (povedal brat ki se je peljal za menoj) :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
666 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 @666: glede filmčka...Zkaj nisi rajš motor mal od udspredi posnel ko si snemal? Al je tako zaradi večjega vloumna glasa mašine ko jo vrtiš? Ali si zadaj stal v pričakovanju, da boš ogn posnel?! Ko sem ATXa žgal 80+Km/h mi je "bruhal" ogenj ven (povedal brat ki se je peljal za menoj) :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: pa ta posnetek je bol tak. za hec. to je zaradi večjega volumna. nisem pa pričakoval da bo bruhal ogenj :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se