Skoči na vsebino

Yamaha TZR 50

ditech

Priporočene objave

Hehe ...Nvem mogoče bom ceno znižal pa frgazar obdržal za naslednji projket :naughty:

Tko, da vrjetn bo cena nekje 590.000 .)

P.S. mislim, da ta debata ne sodi v to temo zato je boljš, da nehamo nabijat...Če koga kaj zanima PM :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej maš prow. Ni to tema kupim in prodam.

:topic: Nej bom jst prvi na forumu da vsem zaželim srečn božič in veselo novo leto :topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, najbrž bi kupcu tako malenkost pozabu oment. Razn če sta to tisti 2 praski o kerih mi je govoru.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne ne,plastika je nova,originalna .)

P.S. že 100x smo rekl, da to niso mali oglasi...Sploh nebom več tuki odgovarju

Popravljeno . Popravil Roky
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej, sej jst bi tud kit not dau, pa še ceu olala (tzr 50 ghost rider version), sam k doma ne pustijo oz. fotr ne pusti. Pa še bol se mi splača da čez 2 leti kupm kšnga mitota al pa rs-ko pa da mi gre že serijsko čez 160 kmh :closedeyes:

Kok ma pa kej placa pod sedežem? A je za eno flaško dvotaktola?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak sta sam še dve osta tongue.gif eek.gif wacko.gif le od letošnje pošiljke

emm....kaj s tem si mislil da sta še v slo samo dve novi tzr-ki za prodat da niso dobili nič več ??? :eek: :blink:

Popravljeno . Popravil Ghostek
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja dobijo ja. Sam fora - dokler ne bo akcije bodo prodal max 40% zaloge, pol bo pa zadne dva mesca akcija bo pa vse šlo :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, si pa rablene gledu, ki jih je folk prodaju za 550k al pa 590k, si pa raj dau še mal več dnara pa si novo kupu :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej cheff, sej tist tvoj kolega je tud lepo skrbel za tisto tzrko. Vsaj če je res tko delu z njo k piše :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mam eno vprašanje glede orginal auspuha. Jst sm mal gledu slikce u tiststi temi pokažite svoj skuter in je na rokyevi tzr-ki na suspuhu nalepka od akrapoviča. Zdej pa bi jst rd vedu, al je to kšna posebna nalepka al kr navadna, k jo naročiš in jo zastonj dobiš skupi z obeskom :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jz mam na Tzrki Leovincija v6, doma v predalu pa TZRko čaka Top Performance 75,Dell`Orto 21bs in ostali potrebni deli...

Moja TZRka se tudi prodaja, če je kdo zainterisiran pa na PM .)

P.S. na V6 je samo ena blokada ;)

a se jo da narocit ? drgac moja na auspuhu je neki podobnga aluminiju...no nwem neki kovinskega je spodej (ampak fullllllllll tenk sloj), ce ne bi se stopila

Popravljeno . Popravil mitofreak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!