Skoči na vsebino

Yamaha TZR 50

Priporočene objave

Objavljeno
hitrost od 0-90km/h je pa itak vse kar zmore tzr-ka ;)

tu pa ni res :trance_33_sleep: frend jo je mu in je bil znjo fuuul zadovoln zatu jo je tut men priporočou pa mu je šla 110+

ja men gre pa dt 300 kmh :trance_33_sleep: . če mu gre res tok pol ni samo odblokirana

Objavljeno
problem je v tem, da ko menjaš izpuh, rado zariba, ker se more nanovo nastavit fergazer, tega pa nihče ne naredi

ja zato pa je pametno doma aspuh menjati doma.kupiš 95 dizo in naštelaš fergazar da moped lepo gre,pa še dela ne trebaš plačati :worship:

Objavljeno (popravljeno)
ja zato pa je pametno doma aspuh menjati doma.kupiš 95 dizo in naštelaš fergazar da moped lepo gre,pa še dela ne trebaš plačati :worship:

Seveda pa vsi najbolj pomembno pozabite, mazanje (mešanco goriva) nastavit na več, dosti več ko je orginal

Za vlaufat motor, pa vžgi motor mu štangas nabij na enih 6 tisoč obratov. Ga pusti 15 minut da laufa, vgasni počakaj da se ohladi, še enkrat za 15 minut vžgeš, počakaš da se ohladi, preveriš vodo(odviješ tista dva čepka ven da preveriš če se kje zrak nabira). Potem pa samo gasa. To velja za alu celinder, če je gus je drugo.

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

a teb kei torkira med 5-7k rpm ?

Objavljeno
tablico pa okvir dol vzemi pa maš že označeno ki moraš vrezati :OK:

ja to vem sm ze studeru ce bi tm odrezu sam bi mogu prej vidt kko to zgleda

mas ksno slikco????

Objavljeno
ja to vem sm ze studeru ce bi tm odrezu sam bi mogu prej vidt kko to zgleda

mas ksno slikco????

tak zgleda kak je na sliki... nima pri vas noben drug razen ti tzr-ke :krneki: :krneki: ?? ker ma to skoraj vsak odrezano

post-20480-1250525663_thumb.jpg

Objavljeno
Seveda pa vsi najbolj pomembno pozabite, mazanje (mešanco goriva) nastavit na več, dosti več ko je orginal

Mene je to pol kr sam spomnu k se je ustavu :D

Objavljeno
a teb kei torkira med 5-7k rpm ?

ja malo zatrokira,samo ne poznam nikogar ki mu nebi :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
ja malo zatrokira,samo ne poznam nikogar ki mu nebi :whistle:

kok pa ? A gre recimo u 5. brzini če maš 4k rpm pa daš gas a gre lepo čez 5-7k rpm ? Al sploh ne pride čez pa morš dol šaltat ?

@tzrke, rs-ke do kok kej zalagate ? :D

Popravljeno . Popravil Roky994
Objavljeno
tak zgleda kak je na sliki... nima pri vas noben drug razen ti tzr-ke :krneki: :krneki: ?? ker ma to skoraj vsak odrezano

ne noben je nima kle u blizin

Objavljeno

evo en mogoce mal glup uprasanje za tiste k se do kolena pelete oz skor do kolena

kaj mate na kolenih ( a noste prov hlace mate kombinizon , od rolerjev ščitnike, al mate une ščitnike k so drsniki gor pa zgledajo k ščitniki za rolerje)

sam tko informativno me zanima

Objavljeno

kupu posebi kolenčnike in našil (dal našit :whistle: ) na hlače :D

Objavljeno

ja to sm tut jest ze studeru sam k se ti peles pa nagnes ti hlace dol padej(to mislm tko da je med nogo pa hlacam luft) in pol k ti ob kla zadanes se ti lohk kolencnik ful cudn postau ?????? a ni tko???

Objavljeno

aja slike ksne kko se do kolena pelete so se vedno zelo dobrodosle saj z moje strani

Objavljeno

ejh na kolenu kr orng zategne, sploh ker so še ščitniki not :whistle:

Objavljeno
ejh na kolenu kr orng zategne, sploh ker so še ščitniki not :whistle:

aha ok tnx :whistle:

Objavljeno
kupu posebi kolenčnike in našil (dal našit :whistle: ) na hlače :D

kašne kolenčnike si pa kupu ?

Pa k pridš do kolena, a maš še kei roba na gumi ?

Objavljeno
kašne kolenčnike si pa kupu ?

Pa k pridš do kolena, a maš še kei roba na gumi ?

ene bol pocen varjanto :D dobiš ježka za na hleče našit, pa kolenčnike

še mam ene pol cm, odvisn to kolk dol z motorja visiš :D

p.s.:dans grem mal kolenčkat spet, bom en video posnel :)

Objavljeno
ene bol pocen varjanto :D dobiš ježka za na hleče našit, pa kolenčnike

še mam ene pol cm, odvisn to kolk dol z motorja visiš :D

p.s.:dans grem mal kolenčkat spet, bom en video posnel :)

u ja to pa le dej posnem sam ne z mobitelom snameat k je pol en kurc slika :worship::worship::worship:

Objavljeno

evo par slik, sm mogu kr z mobitelom, digitalca ni blo doma :glare:

:P

180820091000003.jpg

180820091000007.jpg

180820091010004.jpg180820091010008.jpg

180820091010008.jpg

Objavljeno
aja slike ksne kko se do kolena pelete so se vedno zelo dobrodosle saj z moje strani

ej dodaj me na msn, jas mam en posnetek ki se po koleni pelan pa sen ga že misla dati tu gor samo ni šlo :BUA:

Objavljeno
kok pa ? A gre recimo u 5. brzini če maš 4k rpm pa daš gas a gre lepo čez 5-7k rpm ? Al sploh ne pride čez pa morš dol šaltat ?

@tzrke, rs-ke do kok kej zalagate ? :D

ne tako ne trokira,samo malo na mestu ko je na štandgasu in dam naenkrat poln gas malo strokira za kake pol sekunde :glare:

Objavljeno

a je kdo z okolice ptuje ki gre v hajdoše na sf?

če je kdo se lahko skupaj peljemo :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Jaz sem iz Rač. Okolica po drugi strani haha :D

Popravljeno . Popravil krajcer

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!