DIESEL Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 če je motor nov pa da ma blokade se ti po mojem bolj splača dat blokade vn .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Al pa počaki da se ti motor uteče .) Ni najpametnej takoj blokade vn dajat. Drgač pa v temo od RS 50 poglej. Mal nazaj smo tm vse povedal o teh blokadah :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 hvala za nasvet glede blokad. men je prodajalec namreč sam svetoval, da bi oni jih takoj vzeli ven. ne vem... bom prebrala še temo o RS 50. nekaj me še zanima... kako veliko ima posodo za gorivo in kakšen vžig ima? sem gledla na 2 straneh in na vsaki so drugačni podatki. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Posoda ma prostora za 13,8 litrov, vžig pa je električen ;) To so gotovi podatki uradnega dobavitelja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Al pa počaki da se ti motor uteče .) Ni najpametnej takoj blokade vn dajat. Zakaj že? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Ker ni dobr neutečenga motorja ganjat do top zmožnosti .) Mislm lahko vn daš ampak ne motorja gont pol (če se lahko upreš skušnjavi :naughty: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 ok. glede blokad so itak različna mnenja. bom jst kr serviserja uprašala v trgovini. zanima me še glede olja... sem brala na forumu RS, sam me zanima kaj vi konkretno kupujete k vozite yamaho TZR 50. kakšne pa so kaj cene tega olja? nimam pojma, ker sem nova pri tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 1 liter olja je nad 3k, to bod prepričana, razn valvoline, ta je mal cenej. Sej tm tud piše kok je :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 ok. glede blokad so itak različna mnenja. bom jst kr serviserja uprašala v trgovini. zanima me še glede olja... sem brala na forumu RS, sam me zanima kaj vi konkretno kupujete k vozite yamaho TZR 50. kakšne pa so kaj cene tega olja? nimam pojma, ker sem nova pri tem. Blokde das lahko takoj vn! Morš pazt prve kilometre da se motor uteče. Js mam olje TTS-pa sm čist zadovoln z njem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
icerider Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 lej blokade lahko takoj vn vržeš samo ne moreš poj zamenat v višjo prestavo še preden mašina pride do največjih obratov...tko da lahko koj daš da ti vn uzamejo... drgač pa večina tanka TTS alpa motul Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 tts je vredu sam scasona zapaca masino. sm vidu moj bat kasn je biu....svinjsko. tko da od tkrt sam motula al pa agipa tankam. pomoje tti bo motul bolj sedu...pa se po jagodah disi :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Ja ja po jagodah :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 da se ne bo kdo zmotu pa ga po šluknu ponoč :lol: ej kulk pa je litr tega ola :? kr nameravam devat v motor kulk je cena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Men se zdi da je 3600 za liter ross|e20, a že maš motor??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 the stroj na žalost še nimam, ker bi danes naj prišel kupec po skuter, pa ga na žalost ni bilo. me pa čaka v trgovini še 1 mesec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 škoda ne sj bo :cry: :blush: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 evo... danes pa sem ga prodala... tako da... počakajmo še kakšen dan in bo doma! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) ross|e20: Kot prvo pozdravljena na forumu,veliko prijetnih uric ti želim na njem .) No kot prvo, jaz imam TZR Replico in je bila že brez blokad,kako so nevejše nevem,ampak takrat mislim, da sta dve sigurno ble brez blokad že v trgovini :grim Prvih 100km sem ga vozil samo do 6.000 obratov in nič višje, da se je motor "ulaufal"... Že od samega začetka tankam Motula 600 (včasih tudi ScooterExpert),liter pa mislim, da stane 3.600sit,nisem pa prepričan...Naj poudarim še, da motor pred vožnjo pusti kake 3 minute laufati, da se ogreje potem ga pa še prvih 100 metrov pelji v drugi prestavi (vsaj jaz tako vedno naredim) in mislim, da nebi smela imeti kakšnih problemov .) Pa veliko srečnih kilometrov predvsem pa zabave na TZRki .) Pa kakšna slikca tebe in novega motorja nebi škodila,kajne fantje? :photo: :whistle: Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 ja hvala za nasvete. slikce dobite, ko dobim motor. za zdaj je še v trgovini in me nestrpno čaka :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 Naj poudarim še, da motor pred vožnjo pusti kake 3 minute laufati, da se ogreje potem ga pa še prvih 100 metrov pelji v drugi prestavi (vsaj jaz tako vedno naredim) in mislim, da nebi smela imeti kakšnih problemov .) Ok, štekam da se ga 3 minute ogreva, ampak zakaj bi ga v 2. prestavi pelu 100 metrov :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 glede teh 100 metrov v 2. prestavi... jst jih itak 150 metrov ne bom mogla pelat v več kot 2. prestavi, potem še 100 metrov v 3., potem še 100 metrov v največ 3. potem šele več, ker prej so sami 90° ovinki ali pa križiča, tako da tu se itak ni za bat. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 Vse je odvisn od tega kakšne vrste norc si :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 ja maš prau the stroj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 tuki bi se ns dost takih najdl :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 dajte mi še nekaj povejte... koliko ima ta motor kaj porabe? to me že nekaj časa zanima, pa vedno pozabim uprašat :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se