psyho Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Kako bi vedu keri kabli so pravi da bi naredu sledeče: Dodal bi si skrivno stikalo, ki bi prekinilo tok, da s ključem ne bi mogel dati kontakta in tako vžgat motor. (tudi na nožno ne) Bi se to dalo izvest?
PRJATU Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 sam stikal nabav pa nekam na uno zicko k gre od akumulatorja vmes dj pa nekam skrij!
M|t3k Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Sej pa gre vžgat na kurbl in se gre normalno pelat brez akumulatorja :D Sprobano! Samo DiTechi nimajo kurbla... za njih je to učinkovito :)
aerox Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 ma čefurji majo tako taktiko ta precvikajo kable spredi in naredijo kao kontakt, pol pa samo ruknejo po kurble. pri di-techih bi res blo učinkovito ja :D
M|t3k Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 kaj pa če bi probali kabl od svečke prekinit z stikalom ?? :kva2: :lol1:
_OKI_ Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Tud ditecha gre vžgat na kable, še bolj simpl .) Kolega mi je razlagal, ko ga je mel narazn
_Roba_ Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 ma čefurji majo tako taktiko ta precvikajo kable spredi in naredijo kao kontakt, pol pa samo ruknejo po kurble. pri di-techih bi res blo učinkovito ja :D Nic se ne cvika ker se ne rabi:) Pa ditecha si tudi gre sposodit ceprav nima kurbla :naughty:
M|t3k Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Kaj pa če bi pri DiTechu prekinil en kabl od onega procesora pa stikalo gor :D :D :P :P
mjemec Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 A ne vžgejo ponavd tko da eno ozemljitev pa neki precvikajo pa pol neki skupi zvežejo...Blage o tem :unsure: :unsure: !!
batzajla Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 če boš dal stikalo na kabl od svečke,bo šel štrom vseeno skozi (iskra preskoči v stikalu)
Jerry_exc Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 kaj pa če bi samo kapco osd svečke staknu... jest mislm da neb noben k bi motor kradu šu glegat če je to gor :hmm:
Manijak Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Eh kaj ko bi kr svečko vn pa bi jo seboj nosu. :lol1: :lol1:
Jerry_exc Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 ja kapa... mašino na ramo pa greš... noben ne bo kragu :lol1:
mjemec Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Peš hodte u šolo pa je!! Sej maste še mlade noge :P :P :D :D :D !!!!!!!!!
_Roba_ Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 (popravljeno) Peš hodte u šolo pa je!! Sej maste še mlade noge :P :P :D :D :D !!!!!!!!! Ja ker komaj cakam ko se morem zjutraj prej zbudit in it na gnili avtobus...potem ko pa grem domov pa sem se bol vesel ko je poln avtobus :angry:Se dobro da bo motor spet delal :naughty: Popravljeno Maj 12, 2004. Popravil _Roba_
spartaq Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Pozdrav za vse na forumu. Jaz imam namreč problemček z ključavnico na yiyingu 50 ccm ker so mi ga ukradli in potrgali kable z ključavnice pa me zanima če kdo ve kako se zalotajo kabli nazaj
Bremzer Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Pozdrav za vse na forumu. Jaz imam namreč problemček z ključavnico na yiyingu 50 ccm ker so mi ga ukradli in potrgali kable z ključavnice pa me zanima če kdo ve kako se zalotajo kabli nazaj Z spajkalnikom in malo cina ! SLVR in gregorjanc 2
gregorjanc Objavljeno Januar 9, 2014 Opozori Objavljeno Januar 9, 2014 Z spajkalnikom in malo cina ! ....sam v bistvu res
macak333 Objavljeno Januar 9, 2014 Opozori Objavljeno Januar 9, 2014 Pozdrav za vse na forumu. Jaz imam namreč problemček z ključavnico na yiyingu 50 ccm ker so mi ga ukradli in potrgali kable z ključavnice pa me zanima če kdo ve kako se zalotajo kabli nazaj Če so jih potrgali probaj z multimetrom ugotoviti, kera dva naj bi šla skupi t.j. "trial and error". Verjetno imaš samo 3 kable tako, kjer pa je možnih 6 različnih povezav oz. 3 odvisno kako gledaš. Če pa so kabli bli odrazni potem pa sam enake barve kablov daš skupi. Tuki maš pa video kako se lota, če te je to zaniamal: trojan69 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se