M|t3k Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 Zanima me kakšne stroške bi imel kot prodajalec? Davek, notar.. itd.... Hvala, LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 če se pametno zmeniš plača vse stroške kupec .) drugač pa uporabi iskalnik in boš marskej izvedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WiDo Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Kot prodajalec si nekako že dolžan plačati kupo-prodajno pogodbo. Najceneje te pride če jo narediš pri neki avto hiši in tudi nič dela nimaš, pa še davka ti ni treba plačat, potem pa samo še uveroviš pri notarju :yea2: . če pa kupo-prodajno pogodbo napišeta sama pa morata plačati davek pri notarju .) Pri avto hiši ti naredijo tri izvode (za prodajalca, kupca in notarja) in košta 2.200Sit Pri notarju te pa pride 1.100Sit, tko da ni tak velk dnar. Samo morš pa v kupo-prodajni pogodbi napisat da je motor cenejši kot 100.000Sit, čene je vse veliko dražje :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2004 (popravljeno) Uh...samo to pol ni nobenih problemov, če malo ceno prirediš? :D Ker mene so strašli, da morm jaz pol še za 30jurjev stroškov met poleg... :huh: :D PS: V iskalniku nisem nič pametnega našel :P :P Popravljeno Maj 12, 2004. Popravil M|t3k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joza009 Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) Kaksen je postopek za registracijo starega scooterja k se ni bil registriran in koliko te vse skupaj pride? Vem da bom mogu zrihtat da ne gre vec kot 50 kolk se placa tehnicnega in kaj najbolj gledajo? zavarovanje tablce itd a je reg.za celo leto? in kaj ga potem cez zimo samo odjavis in dobis kes nazaj? pa kaj je se stistim ce gre manj kot 50km/h dobis belo tablco v cem je fora bela-rdeca? Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil joza009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Samo morš pa v kupo-prodajni pogodbi napisat da je motor cenejši kot 100.000Sit, čene je vse veliko dražje :yea2: Ni veliko dražje: skuter 200.000 sit, prepis 7200sit total. 01/2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Ja samo če mi pri avtohiši naredijo pogodbo pol jaz to kao njim prodam al kak to???? Ker kok jaz vem da ni davka samo za staro-za-novo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) Kaksen je postopek za registracijo starega scooterja k se ni bil registriran in koliko te vse skupaj pride? a je reg.za celo leto? in kaj ga potem cez zimo samo odjavis in dobis kes nazaj? Zdaj se je nekaj podražilo, januarja sem dal za vse ca.25k sit Odjaviš in dobiš sorazmerno keša nazaj. Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil seemon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joza009 Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 A mogoce ve kdo naslov donnacotove web strani?baje da on neki rihta za 13ksit potem mors pa se registrirat. Se pravi da ti nerabis blokirat motorja ker to on zrihta brez pregleda motorja? A potem stane tehnicni pregled 13ksit?to je drazje kot za avto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) V variator daj primerno široko podložko oz. pušo (kao blokado) pa bo. Zastonj. Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil seemon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joza009 Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) Variator ne bom slatu ker se ni bil nikoli tako da ga tudi sedaj zaradi bedne blokade ne bom.Ker pac tistega k ne sraufas se najdl zdri Bo ocitno treba podlozko namontirat med cilindrom in auspuhom z kaksno 8mm luknjo bi verjetno zadostovalo za 50km/h Nebi pa vedi kaj hoces povedati da bo zastonj? Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil joza009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Če daš sam podloško notr ni treba serviserja plačevat :) Zastonj :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WiDo Objavljeno Maj 14, 2004 Deli Objavljeno Maj 14, 2004 Ja samo če mi pri avtohiši naredijo pogodbo pol jaz to kao njim prodam al kak to???? Ker kok jaz vem da ni davka samo za staro-za-novo :) Ne, v avto hiši ti nardijo prov kupo-prodajno pogodbo med prodajalcem pa kupcem :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se