master_of_disaster Objavljeno December 7, 2001 Deli Objavljeno December 7, 2001 Spoštovani soforumaši:) Novo leto se vztrajno bliža (samo še 24 dni) in čas je, da na hitro sprejmemo nekaj dobrih novoletnih zaobljub(in jih po prvem januarju še hitrej pozabmo) ane? LP MOD Uredil - master_of_disaster on 07/12/2001 23:59:29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 Kot recimo kaj? Jaz lahko samo obljubim, da se bom poboljsala, ampak bom ze pred zacetkom novega leta na to pozabila. lav ja ol Viragica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 2 leti uživanja "pod 350 ccm" se julija prihodnje leto izteče. Do takrat bom verjetno imel pod desnim zapestjem kakšnih 40.000 kilometrov in pet ali šest obiskov na dirkališčih; torej - R1, 2002, sivo-črna "pade" drugo leto. Da bi se poboljšal? Ni govora! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 HARHARHAR.....kaj bi radi od mene?! UUUUUUAAAAAAAA........ no way josey ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 Jaz obljubljam, da bom ostal tak kot sem in da se ne bom nič poslabšal. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 jaz pa bom ostal cisto isti edino kadit bom probal nehat ampak nic ne obljubim! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 quote:Jaz obljubljam, da bom ostal tak kot sem in da se ne bom nič poslabšal. E, Desmo, slabse ne more bit. No, sem ze pozabila na obljubo. I promise I will be goon...eee...goof...eee...goob...eee...g...BAD...I am sorry I just can't be GUT! Viragica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 quote: E, Desmo, slabse ne more bit. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 Novoletna zaobljuba!? DA bom v letu 2002 ves denar ponucal za motor in opremo. Sicer mi to uspeva že nekaj let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 quote: torej - R1, 2002, sivo-črna "pade" drugo leto. Da bi se poboljšal? Ni govora! Glaj, da ne bo res padla kam ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 quote: Desmo, saj ves, da te imam I promise I will be goon...eee...goof...eee...goob...eee...g...BAD...I am sorry I just can't be GUT! Viragica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 8, 2001 Deli Objavljeno December 8, 2001 Ena materialna: obljubim, da bom odplačal stanovanje Ena motoristična: obljubim, da se bom še več vozil z motorjem,kot v letošnji sezoni. Ena optimistična: obljubim, da bom spoznal eno normalno žensko... Ups, tega pa ni... hehehehe.... Ena splošna: obljubim, da se bom prizadeval za mir na tem svetu (matr, a ni to moto miss sveta?! ) A bo dosti obljub?! Če se izpolne ena, bo krasno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 quote: quote: Desmo, saj ves, da te imam Seveda vem draga. V to niti za trenutek nisem podvomil. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 quote: Novoletna zaobljuba!? DA bom v letu 2002 ves denar ponucal za motor in opremo. Sicer mi to uspeva že nekaj let. mislim da nam to vsem lepo uspeva, sicer pa to niti ni tako tezko razen ce mas poslansko placo pol ti mogoce lahko kaj ostane! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 Jest pa obljubim, da bom svojo kilometrino na motorju povečal za vsaj 100%. Če bo le zdravje in denar !letos samo skromnih 3.800 km ! Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 09/12/2001 17:37:52 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 Jaz pa obljubljam, da bom še sodelovala na motosvetu, da bom še vedno na drugem mestu (a sploh še sem na drugem mestu?), pa da vas ne bom pozabila, pa........ kva že?????....... GREMO FEBRUARJA NA KRVAVEC!!!!!!![/sized=6] Ampak samo ta najbolj pridni!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 quote: GREMO FEBRUARJA NA KRVAVEC!!!!!! lahko quote: Ampak samo ta najbolj pridni!!!! kdo? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 quote: Jaz pa obljubljam, da bom še sodelovala na motosvetu, da bom še vedno na drugem mestu (a sploh še sem na drugem mestu?), pa da vas ne bom pozabila, pa........ kva že?????....... [red]GREMO FEBRUARJA NA KRVAVEC!!!!!!![red] Ampak samo ta najbolj pridni!!!! kisses Pupa Pupa, a ne, da sem jest zlo plidn? Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 09/12/2001 20:09:27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 Seveda Lojzi da si!!!! Pa tebe Ice tudi vzamem, da boš videl, kako je v slovenskih gorah lepo kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 quote: Seveda Lojzi da si!!!! Pa tebe Ice tudi vzamem, da boš videl, kako je v slovenskih gorah lepo kisses Pupa In kaj na to de mladi gospodič U ? Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 Mladi gospodič U se bo pridružil..... predvidevam! Sicer pa je to naša žurka, pa me sploh ne zanima, kaj misli!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 quote: ...pa me sploh ne zanima, kaj misli!! No no Pupa, ne tko govort, ker veš da ni res! Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 Jaz pa se sam sebi in svojemu "M750 - Hotschko edition" zaobljubim, da ne bom več padel niti se zaletel z motorjem. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 9, 2001 Deli Objavljeno December 9, 2001 quote: Ampak samo ta najbolj pridni!!!! Gregs priden skoz spljoh vedno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 10, 2001 Deli Objavljeno December 10, 2001 Svecano se zaobljubljam, da v letu 2002 ne bom vec gledal drugih punc, ampak samo se svojo. SALA! HA, HA, HA !!! TAdej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se