ShadoW88 Objavljeno December 17, 2007 Deli Objavljeno December 17, 2007 Ne obljubm nč.. Se ne splača :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 zaobljubljam se da bom še vedno pil in se zabaval Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Jst zmeri nardim NL zaobljube...sam ne vem do katerga novga leta jih nj izpolnem ;) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 OBLJUBIM.... :yes: da bom mel še naprej kdaj pa kdaj vsega poln kurac :wacko: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 po novem letu boljše bo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moby Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 (popravljeno) V novem letu bom : -bolj priden :naughty: -naredu več kilometrov kot letos :whistle: -nič manj kot letos ubogal komande :unsure: -se več družu z prijatelji in soborci :rolleyes: -ne bom ga "preveč" pil in "sračkal"okoli ... (manj tudi ne) :headbang: :naughty: :naughty: :naughty: -taščam ne bom več reku zmaj... :headbang: - skratka bom pravi cukrčk ala Absint Ben ja ...se vsaj trudim in vsaj oblubim ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :naughty: :naughty: :naughty: Skratka spet bom tam nekje vmes med rdečim in modrim.... Kej pa vi? Popravljeno December 22, 2007. Popravil Moby Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Nehal kadit OBLJUBIM!!! :whistle: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 probu nardit več izpitov :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 ..obljuba dela dolg--zato ne obljubljam nič...!! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 nardit manj kilometrov kupt drug motor poskrbet da ne bom še imel tašč :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Si ti koj pridn ja :whistle: V novem letu bom naredil predvsem več kilometrov in upam da zaslužil mal več dnarja da bo za benz :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Bil tak kot letošnje leto, čene celo boljši :whistle: :whistle:, obenem pa upam da se mi vse želje vresničijo.. :worship: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 naredu šolo že enkrat mal več jedu mal manj pil NAREDU VEČ KILOMETROW KT LETOS KUPU NOV MOTOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 ... bom .... bom ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 predvsem upam, da ga preživim :yes: kako, je pa sam od mene odvisn. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 jaz isti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Da bom več sexal! :naughty: Letos sem samo 1x. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Da bom več sexal! :naughty: Letos sem samo 1x. :blush: sam na neumnosti mislš :lol: kva pa moja motika? :evilgrin: mi jo že dve leti obljubljaš, pa vidm da tud letos ni v planu. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 sam na neumnosti mislš :lol: kva pa moja motika? :evilgrin: mi jo že dve leti obljubljaš, pa vidm da tud letos ni v planu. :headbang: Dobiš,če mi pomagaš pri moji zgornji obljubi! :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salo Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 ... se izogibal takim in drugačnim neprijetnostim :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 (popravljeno) Obljubim, da bom preživel naslednje leto. Popravljeno December 22, 2007. Popravil MARJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Plul bom po novih morjih, izzival usodo, se predajal ženskam in nečistoval v okvirih sprejemljivega. Morda kdaj celo stopim na kopno in zajašem svojo hondo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Dobiš,če mi pomagaš pri moji zgornji obljubi! :naughty: :D se ukvarjam z vzgojo in ne z zvodništvom :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 se ukvarjam z vzgojo in ne z zvodništvom :lol: Saj bi men tut lahko vzgajala! :naughty: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Ej Halls, veliki brat bere :krneki: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se