minca Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Saj bi men tut lahko vzgajala! :naughty: :blush: tebe bom jz :evilgrin: :evilgrin: ;) 1 obljuba--->drugo leto bom bolj pridna :grim... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Saj bi men tut lahko vzgajala! :naughty: :blush: mislim, da si tega ne želiš. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 Obljubim, da pridem na Motosvet žur, ki sem ga letos spustu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Obljubim, da bom preživel naslednje leto........... ....... in z motorjem skuril vsaj tolk bencina k letos ( okol 1500 l ) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 :naughty:da bom še manj pridna... :devil : :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 postavil sem si nove cilje :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Da se nikol več ne zaljubm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 sm se odločila, da jih bom sproti postavljala in izpolnjevala.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 ....... in z motorjem skuril vsaj tolk bencina k letos ( okol 1500 l ) :whistle: Pametno :worship: :naughty:da bom še manj pridna... :devil : :whistle: Pametno :worship: postavil sem si nove cilje :rolleyes: Pametno :worship: Da se nikol več ne zaljubm Neumno :krneki: sm se odločila, da jih bom sproti postavljala in izpolnjevala.... Pametno, jaz bom tudi tako delal Mina, pa malo manj bencina bom verjetno skuril kot Marja :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 tele vaše zaobljube so približno take, kot če bi jaz rekel: - ne bom več pisal temo: Nadaljuj poved, - ne bom več pisal temo: Spravimo skupaj pesmico, - ne bom več pisal temo: Zgodbica :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 tele vaše zaobljube so približno take, kot če bi jaz rekel: - ne bom več pisal temo: Nadaljuj poved, - ne bom več pisal temo: Spravimo skupaj pesmico, - ne bom več pisal temo: Zgodbica :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Obljubim,da bom v Novem 2008 več zapravljal !!! :drunk: :drunk: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 postavil sem si nove cilje :rolleyes: jst tut... :rolleyes: :yes: ampak jih zadržim zase.....ker so zelo pomembni, z njimi bom pa na boljšem samo jst(pa ne da bi bla egoist,dost sm gledala na druge dj sm pa jst na vrsti)...upoštevala bom nasvet nekoga..hihi.... :OK: :D VESEL BOŽIČ VSEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Bomo nehali kadit bla bla bla nič ne bo s tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 ne bom več pil, ne bom več kadil, ne bom več motorja vozil, manj pa tudi ne :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Oblujbljam da ne grem več po takem vremenu na motor kot je danes... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Da sem bom bolj pogosto "kesal"....!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Da sem bom bolj pogosto "kesal"....!!!!! Se boš ali se boš sem??? Jaz pa obljubim, da bom s :beer2: pomagal prebaviti depresijo :friend1: prijateljem (češenisopabojopress)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 jih nimam!!!! hehehe :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 da se bom več vozil :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 ne bom vč blond :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 ne bom vč blond :evilgrin: Kakšna pa boš? Pa v katerem smislu? Sej "blond" nikol nisi bla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Kakšna pa boš? Pa v katerem smislu? Sej "blond" nikol nisi bla "blond" res ne, blond pa ja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se