Codeine Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 New Orleans - Nošnja hlače z nizkim pasom bo v ameriški zvezni državi Louisiana morda že kmalu kaznivo dejanje. Poslanec Derrick Shepherd po današnjem poročanju lokalnih medijev namreč namerava prepovedati hlače, iz katerih gledajo ženske ali moške spodnjice. Več o tem tukajle... Vir: Siol.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Tale je še boljša: Vlada dijakom priporoča oralni seks London - Priporočilo dijakom, naj prakticirajo oralni seks, bi se lahko pokazalo za najučinkovitejši način boja proti najstniški nosečnosti, ugotavlja študija britanske vlade. Med evropskimi državami ima namreč Velika Britanija največ najstniških nosečnosti. vir: siol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Tale je še boljša: Vlada dijakom priporoča oralni seks ...hmm nasa vlada naj pa priporoca "mentalni" sex, je gotovo najvarnejsi od vseh ...lnih sexsov, pa se vsepovpreko in vsak z vsakim bi se lahko jebali... :naughty: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Čudno da še kratkih majčk niso prepovedal :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Edino pravilno, ker take hlače pa še oprijete zraven naredijo še iz tako dobre riti krš. B) Miss sixty--sucks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Le kam se vrti današnji svet :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Edino pravilno, ker take hlače pa še oprijete zraven naredijo še iz tako dobre riti krš. B) Miss sixty--sucks Jest jih tut ne maram, ker mi potem neki tam čez pas mal visi. :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Ne se skrbet, srce - to je samo zimski profil ... preverjeno! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Poslanec Derrick Shepherd po današnjem poročanju lokalnih medijev namreč namerava prepovedati hlače, iz katerih gledajo ženske ali moške spodnjice. Edino pravilno! Npr. jaz dopoldne samo skočim v center LJ po malico in nazaj pridem ves "prfuknjen". Pol se spoh več ne morem skoncentrirat na delo, po glavi mi hodijo "poredne" misli, posledično pade moja storilnost do konca šihta. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Ne se skrbet, srce - to je samo zimski profil ... preverjeno! :004 :wub: :004 A pol bom lahko še kdaj spala pr teb? :rolleyes: O:-) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Samo, če ne boš počela česa kaznivega (da ne bova :topic:). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Edino pravilno! Npr. jaz dopoldne samo skočim v center LJ po malico in nazaj pridem ves "prfuknjen". Pol se spoh več ne morem skoncentrirat na delo, po glavi mi hodijo "poredne" misli, posledično pade moja storilnost do konca šihta. Tadej Ah dej dej Tadej, k da ti to ni všeč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) Edino pravilno, ker take hlače pa še oprijete zraven naredijo še iz tako dobre riti krš. B) Miss sixty--sucks :? prej bi rekel, da je taka rit, ki ji tudi Miss sixty ne pomaga do privlačnosti, res krš , ampak whatever.... MINISTRSTVO ZA SOCIALO; DRUŽINO IN DELO SPOROČA: ZARADI PREPREČEVANJA NADALJNEGA PADANJA NATALITETA SE RAVNAJTE PO PRAVILU - "NEK JEBE KO KOGA STIGNE!" (btw Miss sixty--rules :yea2: ) Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) V življenju še nisem videla punce, ki bi ji miss sixty kakorkoli dobro stale, pa čeprav imajo v kopalkah fantastične rite. Tiste, ki imajo malce slabše zadnjice so pa v miss 6ty za bruhat. Vse to temelji na poglobljeni študiji iz lanskoletnih počitnic, kjer sem bila edina ženska v komisiji 8 hropcev, ki jih zanima samo: pivo v senci in tetice. Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 ..., kjer sem bila edina ženska v komisiji 8 hropcev, ki jih zanima samo: pivo v senci in tetice. :kva2: Hropci? Kateri hropci, kje hropci? Pa teteeeeee? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 tudi prohibicija jim ni uspela in tudi ta prepoved bo "kratkoročna" <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 (popravljeno) V življenju še nisem videla punce, ki bi ji miss sixty kakorkoli dobro stale,... Jah, odvisno kateri kriterij upostevas! Poznamo zimskega in letnega. .) Ponavadi moski ravno takle cas presaltamo na letnega! :naughty: Osebno mam pa najraje "bez miz zixty" :P Popravljeno Maj 13, 2004. Popravil Shargo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 sej na motosvetu tud spodbujamo oralni seks...smo kot američani.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 sem za prepoved hlač z nizkim pasom za moške (predvsem Vanilla Gorilla pade krasno v to kategorijo) :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 ... in nazaj pridem ves "prfuknjen". Pol se spoh več ne morem skoncentrirat na delo, po glavi mi hodijo "poredne" misli, posledično pade moja storilnost do konca šihta. Tadej Hola! Hm... zanimivo... meni se pa tako dvigne storilnost... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 hehe suzuki....čist odvisno s čem se ukvarjaš v službi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Čudno da še kratkih majčk niso prepovedal :hmm: ... :o pššš,da nam še tega ne vzamejo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Le kam se vrti današnji svet :? malo v levo,malo v desno,pa naravnost pa spet v levo pa tako naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Čudno da še kratkih majčk niso prepovedal :hmm: Saj so jih.. V avstrijskih srednjih šolah (nižja gimnazija se začne v petem razredu) je v višjih razredih deklicam prepovedana nošnja takih oblek, pri katerih se vidi popek - hlače z nizkim pasom in (pre)kratka srajčka ali mikica ter, posebej, mikice s trakci (naramnicami) namesto rokavov, tako, da je razgaljen ramenski del hrbta, rame in višjega dela prsi (saj razumete, ali ne? - da ne bi spet kdo pomotoma kaj pohujšljivega razlagal - tiste na vrhu ravno rezane mikice z naramnicami) vir ORF - pred par meseci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Edino pravilno, ker take hlače pa še oprijete zraven naredijo še iz tako dobre riti krš. B) Miss sixty--sucks ej, tole se pa zelo strinjam miss 6ty & co. sux big time se mi je že dolgo to zdelo, pa sem mislil, da sem malo čuden, glede na to, kako so popularne. Jaz svoji izvoljenki skoz govorim: ej, da nebi slučajno! ona pa: take so zdaj popularne, drugih se sploh ne dobi. jaz pa: ja seveda, ti boš furala kvboljke iz streča s tavisokim pasom - to je za ženke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se