kocka Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 zanimajo me vaša mnenja o tem avtomobilu, izkušnje,.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 katera generacija mazde 323f, kateri letnik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 ce mislis takegale ti lahko pomagam. sem imel 145k km. vec info: dave´s page nemski site rezultati v google Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Maj 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2004 hehe, ne mislu sm ta novejšo, letnik 96,97 :lol: hvala za linke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
homer Objavljeno Maj 14, 2004 Deli Objavljeno Maj 14, 2004 :doze: spomnil sem se na reklamo izpred 15ih let na enem Zagrebskem radiu: Zvok v ozadju : WROOOMMM... Sine (navduseno) : Tata, tata, vidi avion! Ata (poucno) : Nije to avion sine, to je mazda tri dva tri. Sine (navduseno) : Kupi tata, kupi!!! Ata (ponosno) : Hocu sine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozicag Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 ma dobr avto! pr hiši mamo 2 mazdi (323,626) pa pri 150 tisoč in več delata brez problema!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se