Skoči na vsebino

mb e klasa

softi

Priporočene objave

Živjo

Malo spremljam cene omenjenih avtomobilov, predvsem 200-270 cdi, ter 220 d. predvsem so zanimive cene v nemciji za avte z nekaj vec km. tako se da dobiti ze ugodno primerke z 250+kkm, da o dobrih 300 tisoc ne govorim.

Zasledil sem celo primerek z 632 tisoc km. Nasel sem tudi dva s cca 400 tisoc in okvarami na motorju.

In zdej me zanima, kje dobiti podatke o vzdrzljivosti. Verjetno zdrzijo malo morje km, sam kaksne vse tezave preckajo pri tem.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na naših cestah je kr lepo število omenjenih vozil in drugih tovrstnega razreda in mal nižjega z po 400k 500k km in vozijo ......

seveda majo na števcu manj kot 100k km

tak da la ga nabaviš v D z 300-400 k km in po ugodni ceni al pa pri nas z istimi km sam na števcu dost manj pa z 30% višjimi cenami .....

Vzdržljivost mehanskih delov mislim da ni večji problem ..... težava bo ko bo začela krepavat elektronika .... tam se pa pojavi problem v €$ ......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

meni je jasno, da se pri nas obrnejo km in se veselo vozi dalje. cene so precej vecje. zato raje kupim avto, ki ima na stevcu 270kkm in je zato cenejsi. vsaj vem koliko km ima.

bojim pa se elektronike in turbine. vzdrzljivost tipa 124 je bila neverjetna, novi pa so uganka. nikjer ne najdem nobenih informacij.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

podatkov ne boš najdu razen kakega ADAC poročila o kvarljivosti kjer so pa itak japanezarji na prvih mestih

Elektronika je tko ..... lahko crkne pr 20k km ali pr 1mio km ...... turbine pa ob pravilni uporabi in vzdrževanju zdržijo med 200 in dobrih 300k km .... cene turbin niso več tko pretirane kot nekoč in turbina pr dizlu ima dost manjši tlak kot bencinarju .... !! Tak da

En ka ma ta prvo A6-tko mi je reku da je kupu avto uvožen iz D z kao 100k km ... mel jih je več in zdej ki jih ma on na števcu 650 k km je kao ura za menjat roke ..... drugo vozi

kot naletiš ..... lahko da ma tudi uni v D že 800 k km pa jih ima zbite na 300 .... ne moreš vedet .... sodelovc od kolaga iz A jih dela na leto od 170k km do 190k km ??? pa mislisi !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

razmisljal sem o nakupu rabljenega taksija. so servisne zravn in dvomim, da bi zbijal km..firma prodaja samo taksi vozila.

pri njih so kazni za taka zavajanja in mislim, da se na eno tako firmo, ki ima 200 vozil na zalogi lahko zanesem na verodostojnost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!