rokslapar Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 zanima me ce mi mogoce lahko kdo pove kje staknt stransko tacko za aeroxa letnik 2001 pa sj je po moje itak za vse isto?!? no ce ma kdo kj rablnga nj pove ce ne pa ke se da dobit novo? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 scooterkit, al pa če na servisu originalno uzameŠ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2004 s temi scooterkit sm se ze neki pogovarju za ene zmigovce bele pa se ene par stvari pa so mi rekl d dele trenutno ne morjo nc dostavt iz scootercentra? pa je blo to ene 4 mesce tko d nevem pr delta team je pa pomoje dost draga zadeva!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 če maš cajt, ulet na irca na skut al pa skut.info Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 Jaz sem jo kupil kar pri na servisu ko sem mel 1000km, kjer so mi jo tudi zmontirali (ker je treba plastiko ven rezat). Je pa bla dokaj draga, mislim da 4000 SIT. Pa če kupiš orginal Yamahino, je ta prečno ojačana (vem npr. da Runnerjeva ni prečno ojačana in če sediš na tački se ta zvija). Meni se ni če nič zvila pa skoraj vedno sedim na tej tački, moj kolega z runnerjem pa se že dere na vse, če se mu kdo samo nasloni na skuterja :lol1: Če hočeš lahko slikam tačko, da boš videl kaj mislim s to ojačitvijo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 zanima me ce mi mogoce lahko kdo pove kje staknt stransko tacko za aeroxa letnik 2001 pa sj je po moje itak za vse isto?!? no ce ma kdo kj rablnga nj pove ce ne pa ke se da dobit novo? :? Eh, te stranske tačke so en drek :) Namreč, potem na strani tako neugledno ven štrli, da če močneje nagneš, lahko celo padeš :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 (popravljeno) tomozuki pr aeroxu nemorš tok nagnt da bi samo s tačko podrajsu ker bi tud deklc že drajsu po tleh :) c00l3r dej kako to mislš prečno ojačana-jz mam tud to tačko sm jo na servisu kupu za 4-5k sit nevem točno :? aja pa tud gor kdaj sedim pa ni problemov :D Popravljeno Maj 15, 2004. Popravil k&4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 tomozuki pr aeroxu nemorš tok nagnt da bi samo s tačko podrajsu ker bi tud deklc že drajsu po tleh c00l3r dej kako to mislš prečno ojačana-jz mam tud to tačko sm jo na servisu kupu za 4-5k sit nevem točno aja pa tud gor kdaj sedim pa ni problemov :lol1: :lol1: :lol1: Tak btw idi na kaki kartodrom ali kaj takega pa nagni do konca, pa boš sigurno porajsals tačko!! Če pa nimaš problemov z zvijanjem, te maš že prečno ojačano. :yea2: Ker obstajajo tudo cenejše tačke za nekje 2-3k, tiste niso ojačane in se zvijajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 preber kva sm napisu nemorš tok nagnt da bi samo s tačko podrajsu ker bi tud deklc že drajsu po tleh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 preber kva sm napisu nemorš tok nagnt da bi samo s tačko podrajsu ker bi tud deklc že drajsu po tleh Definiraj "deklc". :? Če misliš s tem nosilec od tačke maš prav, ker ta gleda bolj ven kot sama tačka. In to zadevo dejanksko porajsaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 deklc=pokrov od variomata ponavadi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 jez mogoce prodam eno stransko tacko, ampak je od Sym jeta :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2004 ja ce paše jo kupm če pa paše na aeroxa pa nevem :? sj zdj bi jo loh dubu novo krom za 3jurčke sam sploh nevem kam to gre a je to treba kj rezat plastiko al pa kj švasat sj plastiko sm že navajn rezat sm že za neonko rezu sam švasat pa nism navajn... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 (popravljeno) ce po pravic povem, mocno dvomim da ti bo kar pasala :? .) bos moral kaksen nosilec alpa kaj podobenga nardit.. se ti ze bols splaca original od aeroxa..? ps: vsi pravte, da dajete stranske tacke, da ne pajsate v ovinku.. jez pa ravn po tej pajsam! :blink: :) (in jo bom zato tud dal dol) Popravljeno Maj 16, 2004. Popravil BinLaden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se