Italjet Dragster Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 Na scooterkitovi strani sem zasledil 70ccm kit za Dragsterja, pa piše da so vsi kiti na voljo v 50ccm verziji. Zdej me pa zanima kako je z tem 50ccm. Koliko moči ti da itd... PS: Upam da teme ni blo (sem pogledal iskalnik) PS2: Za vse informacije bom zelo hvaležen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 50ccm kiti niso najboljsi oz. niso tolk zdrzljivi ker dobijo moc z obrati 70ccm pa s kubaturo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Maj 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2004 50ccm kiti niso najboljsi oz. niso tolk zdrzljivi ker dobijo moc z obrati 70ccm pa s kubaturo! A pol je boljše če nabvim 70ccm kit in reskiram malo več keša? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 100% je bol kupt 70kit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 Pa mislim da itak niso 50ccm tok cenejši od 70ccm... par jurjev samo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 ce das 50ccm cilinder mors mejat gred? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Maj 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2004 Sem lih dobil mail od scooterkita in so rekli da več nimajo 50ccm kita lahk pa mi ga nabavijo. Rekli so mi tud da se bolj splača da nabavim 70ccm, zarad tega ker se vrti v nižjih obratih (hvala tudi vam za info). Zdej ko pridem do gnarja bom nabavu 70ccm, pa auspuh. Še neki, kolk pride frgazer 17,5? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se