Hanzi Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Zanima me kdaj in kako se bomo odpravili na FS iz okolice LJ. Škoda ker je že mraz
Gregs Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Najbrž okoli 13:00, ni pa to dokončno, ampak je stvar dogovora. Mimogrede: Ice je rekel, da bi bilo dobro biti v Murski S. vsaj tam okoli 16:00.
Lucky Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 A bomo izvedli skupinsko vožnjo? Avtomobili cik-cak pa tko naprej... Burn to be wild
Brrrm Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Če boste Ljubljančani izvedli skupinsko vožnjo proti MS, se vam nekje okoli CE organizirano pridružim, ker drugače, kot mimo CE skoraj ne morete. Brrrm
Ice Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 quote: Najbrž okoli 13:00, ni pa to dokončno, ampak je stvar dogovora. Mimogrede: Ice je rekel, da bi bilo dobro biti v Murski S. vsaj tam okoli 16:00. po dolgoletnih izkusnjah se lahko rece,da ce se zmenimo ob 16.00 v MS prvih ne bo pred 16.30 in zadnjih ne pred 18.30.je samo ideja,da se dobimo v MS in se skupaj odguncamo do ratnika.mogoce pa ni slabo,da si pred zurko ogledate prenocisce in pot do ratnika. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 quote: mogoce pa ni slabo,da si pred zurko ogledate prenocisce in pot do ratnika. Absolutno, ker ne verjamem, da boš ponoči za vsakega od mize odpadlega posameznika poskrbel za vodeni ogled poti do postelje. Za posameznico ne rečem, posamezniki smo pa verjetno bolj kritična kategorija. Kdaj se pa fešte v birtiji uradno prčne? Brrrm
Ice Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 quote: Kdaj se pa fešte v birtiji uradno prčne? ce se ne motim,je soba rezervirana od 17.00 naprej.bo lady malo vprasala...... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
lojzi Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Jest pa ravno zaradi tega Ice, kar si ti napisou predlagam, da se dobimo na Domžalski crpalki ob 13:00 (15 minut za zamudnike, pa gasa). Ko pride grupa v MS, pocakamo še 15 minut, pol nas pa Icetours odpelje do tistga kraja nesrecnega imena (samo, da mi tega še ne vemo)! Moj predlog, strinjanja in nestrinjanja tukej ! Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Strinjanje, Lojzi. Samo, jaz gor do Domžal ne bom rinil. Če boste razsipniški in če boste šli po avtocesti, vas čakam na bencinskem servisu (OMV-Istrabenz) na Lopati (pred Celjem), če ne pa v Celju. Brrrm
Ice Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 potemtakem,ce boste sli skozi ljutomer,se tam tudi dobimo.za detajle itd. se pa lahko se zmenimo. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
lojzi Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 quote: Strinjanje, Lojzi. Samo, jaz gor do Domžal ne bom rinil. Če boste razsipniški in če boste šli po avtocesti, vas čakam na bencinskem servisu (OMV-Istrabenz) na Lopati (pred Celjem), če ne pa v Celju. Brrrm Spodnje štajersko sekcijo seveda poberemo na Lopati, se razume. A mamo tud kakšnega iz Velenja in okolice? Da ne bomo preveč dolgi, kdo gre ob 13:00 (13:15) iz Domžal OK, 14:00 črpalka OMV Lopata, mislim, da smo v tem primeru ravno okoli 16:00 u MS. Ljutomer? Mislim, da ni ob poti MB - Gornja Radgona - Murska sobota ! Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Tako je, ure približno gredo vkup. Bil v soboto v v Moravskih toplicah in porabil od Celja do tam 1,5 ure, ker, ko zapustiš avtocesto za Mariborom, ti hitrost narekuje lokalni promet. Velenjska sekcija obstaja v obliki Noiseta in Codeina. Ljutomer je, če gremo skozi Ptuj, vendar osebno mislim, da je boljša pot čez MB in Radgono. Brrrm
Ice Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 casovno je vseeno - cez ptuj ali MB.no cakam,da se odlocite,potem vas pa se pocakam. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Saj za določitev točne poti imamo še 11 dni časa. Dosti je odvisno tudi od napovedanih vremenskocestnih razmer za soboto, 22. decembra 2002. Če bo treba čez Ljutomer, bomo šli pa čez Ljutomer. Glavno se mi zdi, da je predmet skupinske vožnje sprožen in da se bo po vsej verjetnosti za glavnino udeležencev tudi izvedla. Brrrm
.T. Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Ice zdej pa ti meni prosim napisi kje je zurka in kje se spi. Kolikor razumem so v kraju Ivanovci sobe. A je Ratnik kraj ali ime gostilne ? Verjetno bom v soboto dopoldne se delal in bom direktno picil v Ivanovce (BTW poznam te kraje, ker sem tam sluľil vojsko - MS, Lendava). ©ibal bom po poti LJ, CE, Ptuj, Jursinci, Kljucarovci, Verzej, Rakican, Ivanovci. Tadej
Ice Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 ratnik je ime gostilne v ivanovcih.spi se pa ca.2 km dalje,desno. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
lojzi Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Pa lojtrni voz za prevoz odbitih osebkov je organiziran, da ne bo panike. Torej, gremo skupej, kdor pač želi, ob 14:00 Celje, potem pa pot definiramo glede na vremensko cestne razmere ! Mislim, da je bolj luštno pred vožnjo eno kavico skupej spit! Lojzi ma vas rad
.T. Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 quote: ratnik je ime gostilne v ivanovcih.spi se pa ca.2 km dalje,desno. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Ja hvala za odgovor, sam se napisi mi ime prenocisca, da bom lahko nasel, ker bom sel tja direktno iz Ljubljane. Tadej
Ice Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 eheheh....tadej,kje pa potem ostaja presenecenje in _pametni_ obrazi udelezencev? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Ker sem odvisen od brhkih članic Motosveta, ne morem reči, če se strinjam s tem, ampak mislim, da bosta Viragica in Zarja za to, da se vsi dobimo ob 13:00 na domžalski bencinski - na tisti, kot običajno...
Zarja Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Hmmmmm, ......mislim, da bova ........ ceprav me viragicin molk ze rahko skrbi.....Desmoooooooo...... Zarja
Desmo Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 quote: Hmmmmm, ......mislim, da bova ........ ceprav me viragicin molk ze rahko skrbi.....Desmoooooooo...... Brez panike. Saj veš, da vas Vragec (po svoji dobri stari navadi), malo draži. Bye Desmo
klimbra Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 14,00....celje....kavica.....14,35 MB.....GUŽVA??????? Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame
Zarja Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Desmo.......sej ves,.................ce bi.......vragica (grrr), no,........ce ne bi..........pol bi jest,...........sej ves,.................lahko? Zarja
Desmo Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 quote: Desmo.......sej ves,.................ce bi.......vragica (grrr), no,........ce ne bi..........pol bi jest,...........sej ves,.................lahko? Zarja Če se ti letos še ni treba looserjem izogibat, pol ni blema Bye Desmo
Priporočene objave