Zarja Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 quote: quote: Desmo.......sej ves,.................ce bi.......vragica (grrr), no,........ce ne bi..........pol bi jest,...........sej ves,.................lahko? Zarja Če se ti letos se ni treba looserjem izogibat, pol ni blema Bye Desmo Brez panike, sej se samo hecam.... Zarja
Gregs Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Če je meni kaj jasno, kar tukaj Zarja in Desmo bljuzita, potem sem pa aleluja...
Furioso Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 Ejga, pa jaz sem pravi genij... Sem hotel vprašat, pa se mi je v tem trenutku posvetilo... FS = Forumsko Srečanje...
Desmo Objavljeno December 10, 2001 Opozori Objavljeno December 10, 2001 quote: Če je meni kaj jasno, kar tukaj Zarja in Desmo bljuzita, potem sem pa aleluja... Nisi aleluja. Bye Desmo
vragica Objavljeno December 11, 2001 Opozori Objavljeno December 11, 2001 EVO MENE!!! Velja!!! Meni je cisto ok 22.12.2001 ob 13.02 (moja navada, da malo zamudim) na domzalski crpalki. Kdo se potem pelje z mano? Zarja, Gregs, Anubis? Peto kolo odpade, ker se zadnjic ni dobro obnasalo na spolskem cestiscu. I promise I will be goon...eee...goof...eee...goob...eee...g...BAD...I am sorry I just can't be GUT! Viragica
Gregs Objavljeno December 11, 2001 Opozori Objavljeno December 11, 2001 quote: Kdo se potem pelje z mano? Zarja, Gregs, Anubis Ja, Gregs se prijavlja. Pa prosi, če ga je možno kje na Šmartinki pobrati - recimo pri odcepu za BTC?! Hvala že vnaprej...
Hanzi Objavljeno December 12, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2001 quote: quote: Kdo se potem pelje z mano? Zarja, Gregs, Anubis Ja, Gregs se prijavlja. Pa prosi, če ga je možno kje na Šmartinki pobrati - recimo pri odcepu za BTC?! Hvala že vnaprej... Se strinjam z odhodom iz domžal ob 13 uri in se vidimo tam Škoda ker je že mraz, no zdaj pa še sneg
vragica Objavljeno December 12, 2001 Opozori Objavljeno December 12, 2001 quote: Pa prosi, če ga je možno kje na Šmartinki pobrati - recimo pri odcepu za BTC?! Hvala že vnaprej... "" Gregs... mislim... kwa... zdaj se bos pa se zmisljeval... OK, no prov I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
klimbra Objavljeno December 12, 2001 Opozori Objavljeno December 12, 2001 quote: quote: Pa prosi, če ga je možno kje na Šmartinki pobrati - recimo pri odcepu za BTC?! Hvala že vnaprej... "" Gregs... mislim... kwa... zdaj se bos pa se zmisljeval... OK, no prov I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! A GLASBENO ŽELJO JE TUT ŽE PRJAVU???????????? Klimbra.....preprosto neponovljiv
Brrrm Objavljeno December 12, 2001 Opozori Objavljeno December 12, 2001 Ne, jih bo sam milozvočno zabaval. Brrrm
Ice Objavljeno December 12, 2001 Opozori Objavljeno December 12, 2001 "....na planincah soncece ...." itd..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno December 12, 2001 Opozori Objavljeno December 12, 2001 quote: "" Gregs... mislim... kwa... zdaj se bos pa se zmisljeval... OK, no prov Pa saj sem ponižno napisal, da PROSIM, ne ukazujem... Hvala viragica, tvoj hrbet ti bo hvaležen....
Gregs Objavljeno December 12, 2001 Opozori Objavljeno December 12, 2001 quote: Ne, jih bo sam milozvočno zabaval. Raje ne, bodo vsi od kruljenja pobegnili iz avta... potem mi bo pa dolgčas...
Brrrm Objavljeno December 12, 2001 Opozori Objavljeno December 12, 2001 quote: "....na planincah soncece ...." itd..... Ice, direktor Icetoura, ko smo že pri glasbi. Kakšno muziko si organiziral za novoletni FS? Brrrm
Ice Objavljeno December 12, 2001 Opozori Objavljeno December 12, 2001 iz piksne.....vsak lahko prinese kar hoce ....pol se bomo pa tepl,kaj bomo vrtel .....al bo lustn ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno December 12, 2001 Opozori Objavljeno December 12, 2001 Ta piksna, to ti dela na zgoščenke, tlačenke in stlačenke ali na kasetne? Brrrm
Gregs Objavljeno December 12, 2001 Opozori Objavljeno December 12, 2001 Skoraj gotovo najbrz tudi na tlacenke.
Ice Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 quote: Ta piksna, to ti dela na zgoščenke, tlačenke in stlačenke ali na kasetne? Brrrm meso iz tünke bo,da. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Rock = OK Jugonostalgijo poslati tja dol daleč na jug Benki, naj jo podari zamorcem. Brrrm
Ice Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 aja........to je mislil brrrm s tistimi tlacenkami ..... rock od ´50tih naprej moze,hard enako,heavy tudi.in kot je rekel tadej please NO rave,techno etc. yu-nostalgija....hmm...se ne bom mesal,samo naj bo vsaj kvalitetna. (sipaorganizatorpridrzujepravicodovetaprimuziki press) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Lucky Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Če ma tale tvoja piksna audio vhod, lahko prvlečem svoj zastareli prenosnik, na katerem je za ene 8 ur empetrijev. Uporabljam ga za žurke, je pa na njem žanrsko vsega po malem (rock, metal, pop, jugo, techno). Za govedino žal ni prostora. Narejeno je tko, da si folk iz seznama zbira komade in je sam svoj DJ. Burn to be wild
Brrrm Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Ti kar prinesi, če se ne bo dalo uporabiti, boš pa odnesel nerabljeno nazaj domov. Brrrm
Gregs Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Moje preference so pa take: heavy metal naj ostane v garaži, rock lahko, tudi kakšen pop se prileže, jugo - samo, če je kvalitetna in ne preveč zlajnana (recimo Lipe cvatu in podobne odpadejo).
lojzi Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Skratka nekje smo si enotni : hiše, kisline in baze absolutno odpadejo ! Tooooooooo ! Lojzi ma vas rad
Priporočene objave