Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Lojzi, ne ti meni tu harati po fohu. Če mi prepoveš kisline in baze, mi preostanejo samo še soli. Na sol se pa ve. Tequila!

Brrrm

Objavljeno

v glavnem prinesite kar bi radi poslusali (razen his,baz in kislin),drugace bo hard´n´heavy

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

quote:

Skratka nekje smo si enotni : hiše, kisline in baze absolutno odpadejo !

No, jaz nimam nič proti tej glasbi in v avtu je obvezna, ampak ni pa noben problem poslušati karkoli drugega (razen težkača, jasno).

Objavljeno

Lojzi mora obvezno prinest komad, ki ga je posvetil BarbW. Lutka sa naslovne strane. BarbW fizicno ne bo prisotna na FS, bo pa v naąih mislih medtem, ko bomo posluąali njen komad.

Tadej

Objavljeno

quote:

Rock = OK

Jugonostalgijo poslati tja dol daleč na jug

Brrrm

Oh Brrrm, kaj te pa tolk moti pri dobri jugo(rok)nostalgiji?

Tadej

Objavljeno

quote:

Rave, techno in ostalo pa naj ostane doma. Please!!

Tadej

.........cist malo, no....

Sem za kompromis...no hard heavy and no rave!

Lucky prinesi!

Zarja

Objavljeno

No malo no.

Vsak je placal enak delez za FS, zato bi bilo prav, da bi upostevali glasbeno zeljo za vsakega enako. Vsak bo dobil priloznost za svojih par komadov. OK ? Noc bo itak zelo dolga.

Tadej

Objavljeno

quote:

Oh Brrrm, kaj te pa tolk moti pri dobri jugo(rok)nostalgiji?

Dobra jugonostalgija ne obstaja, vsaj tista ne, ki jo tročlanski ansambli (disketa + dva mandeljca) žagajo po gostilnah in drugih zabaviščih. Jroknostalgija pa pogojno in v majhnih porcijah.

Sicer pa, samo da bo muzika in da bo veselo.

Brrrm

Objavljeno

KAKU JST SM PA MISLVA DA BO TU ENA TAKO TA PRAVA DAMACA MUZKA?

quote: quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Rave, techno in ostalo pa naj ostane doma. Please!!

Tadej

--------------------------------------------------------------------------------

.........cist malo, no....

Sem za kompromis...no hard heavy and no rave!

Lucky prinesi!

Zarja

Zarja, ti kar kaksno svojo zgoscenko (uff kaka trapasta beseda) vzemi s sabo. Bodo pa usesa ze na poti v Prekmurje trpela.

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Objavljeno

Malo sem razočaran nad zavračanjem dratarstva in metalurgije na forumu. Ja kakšni motoristi pa ste??!? Kar se mene tiče, glasba ne predstavlja problema, glavno da se mamo dobr. Čarunalnik pride definitivno z mano, ni hudič, da ga s kakim dratom ne bi mogli povezat s tamkajšnjo piksno. Sam še prej bom pa Mambo Kingse zbrisal, kvaliteta je na prvem mestu, a ne?

Burn to be wild

Objavljeno

Ja Viragica pravo domačo muziko bi rada!!!!

Bom prnesu harmonko pa nam boš zašpilala kej....joke.

Ciao,by Pero

Objavljeno

da se mi kdo res ne narise z govejo muzko na NFS..... pol pa ne bo vec cool.

-----

Objavljeno

Hola!

Ja kaj pa J Amerika??? A tega res nihce ne poslusa? Jujuju, bom pa kar malo zalostan...

LP suzuki

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

A ni Lojzi rekel, da bo on pel?

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Objavljeno

Da bo, apak je rekel, ko bo močno doziran. Ko bo doziran Lojzi, bomo dozirani tudi mi in bo čisto vseeno ali bo pel ali ne, oziroma kako bo pel.

Brrrm

Objavljeno

Da se ne boste prepiral glede muzike - predlagam vsak svojega walkmana na uhe

Pa nazaj k prevozom - midva mava v avtu se plac za dva do tri persone.

Obstaja pa tudi moznost, da v kombi zabrisem zice, sam ni glih najhitrejsi in najudobnejsi. (mercedes delan za arbaiterje)

LP Climber

Objavljeno

quote:

Hola!

Ja kaj pa J Amerika??? A tega res nihce ne poslusa? Jujuju, bom pa kar malo zalostan...

LP suzuki

Suzuki - latino je vedno dobrodošel

Tadej

Objavljeno

quote:

da se mi kdo res ne narise z govejo muzko na NFS..... pol pa ne bo vec cool.

-----

pri tem te pa 100% podpiram....

jest sem namreč alergična na govejo musko...ratam čist pikasta pa še črtasta.....

dr.looney

Objavljeno

quote:

jest sem namreč alergična na govejo musko...ratam čist pikasta pa še črtasta

To je v redu, ne boš rabila pižame.

Brrrm

Objavljeno

quote:

Pa nazaj k prevozom - midva mava v avtu se plac za dva do tri persone.

Obstaja pa tudi moznost, da v kombi zabrisem zice, sam ni glih najhitrejsi in najudobnejsi. (mercedes delan za arbaiterje)

LP Climber

Predlagam, da se v sredo zvečer v Twinu dogovorimo okoli prevoza, da res ne bomo hodili vsak s svojim pol praznim avtom gor!

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

quote:

Suzuki - latino je vedno dobrodošel

Tadej

Hola!

Evo, TO se hotel slisat!!! Hvala, Tadej .

LP suzuki

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Moj avto je ze poln. Ce se prijavijo se stirje, gremo pa lahko s kombijem.

LP Climber

Objavljeno

quote:

Pa lojtrni voz za prevoz odbitih osebkov je organiziran, da ne bo panike. Torej, gremo skupej, kdor pač želi, ob 14:00 Celje, potem pa pot definiramo glede na vremensko cestne razmere ! Mislim, da je bolj luštno pred vožnjo eno kavico skupej spit!

Uhum ... kavica ok, ampak jaz bi prevos iz LJ za tja gor potreboval ;)

Kako se bomo to porazporedil? :D

--

Andraz, cyc- @IRCnet

Objavljeno

quote:

iz piksne.....vsak lahko prinese kar hoce ....pol se bomo pa tepl,kaj bomo vrtel .....al bo lustn

Upam, da ne bo prevec geek iz mene ven zasekal, sam ok ... :D

Nimam se predstave, kako bo tam zgledalo, sam a bi 29 CDjev z mp3ji al pa izbor iz 230 divxov kaj koristil? PC - hi-fi/PC-tv-out? :D

OK, divxi ne, ampak mp3ji pa ... kdo ve? :)

--

Andraz, cyc- @IRCnet

Objavljeno

quote:

aja........to je mislil brrrm s tistimi tlacenkami .....

rock od ´50tih naprej moze,hard enako,heavy tudi.in kot je rekel tadej please NO rave,techno etc.

Jajaja ok, ok, ok ...

Sam kam Rammstein uvrstit? Je Rammstein lahko? Oh pleae oh please oh please!! :D

quote:

yu-nostalgija....hmm...se ne bom mesal,samo naj bo vsaj kvalitetna.

(sipaorganizatorpridrzujepravicodovetaprimuziki press)

Umm ... ne bi jaz tega prevec :) Rocka imam pa obilo, ampak v mp3, tako da ... no, sej mogoce bom dobil odgovor, ko pridem do konca threada ;)

--

Andraz, cyc- @IRCnet

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!