cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Malo sem razočaran nad zavračanjem dratarstva in metalurgije na forumu. Ja kakšni motoristi pa ste??!? Kar se mene Mnja, jaz lobiram za par komadov Rammsteina, pa Nightwish je tudi dost na easy, da ne bi sli ostalim lasje pokonci. Sej ... jaz imam dosti dobre glasbe quote: tiče, glasba ne predstavlja problema, glavno da se mamo dobr. Čarunalnik pride definitivno z mano, ni hudič, da ga s kakim dratom ne bi mogli povezat s tamkajšnjo piksno. Sam še prej bom pa Mambo Nooo, tooo! My man hehehe, jaz ne bi kiste s seboj vlacil, ker se mi je ko sem jo imel zadnjic na enem zuru smilila. Bila je blizu weginih boxov s par kW moci, se zdaj mi ni jasno kako da nimam tezav z diskom (*tok* *tok*) Se je pa Untreal Tournament krasno slisal na tistem. Tako lepo, da je sosed prisel grozit, da pride s sekiro quote: Kingse zbrisal, kvaliteta je na prvem mestu, a ne? Tako je! -- Andraz, cyc- @IRCnet
cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: quote: da se mi kdo res ne narise z govejo muzko na NFS..... pol pa ne bo vec cool. pri tem te pa 100% podpiram.... jest sem namreč alergična na govejo musko...ratam čist pikasta pa še črtasta..... Cool, ljudje imajo/imamo dober okus Ce se ne bodo nasla skupina posameznikov (), ki bo hotela na vsak nacin stalno balkan poslusat, bo tole kar dobro kar se glasbe tice, se mi zdi -- Andraz, cyc- @IRCnet
Noise Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Ne pozabite, da srečanje NI ABOUT THE MUSIC! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Predlagam, da se v sredo zvečer v Twinu dogovorimo okoli prevoza, da res ne bomo hodili vsak s svojim pol praznim avtom gor! Aha, ok, ok, se bomo v twinu zmenili, velja Se vidmo tam ... -- Andraz, cyc- @IRCnet
cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: quote: Suzuki - latino je vedno dobrodošel Evo, TO se hotel slisat!!! Hvala, Tadej . Umm ... kaj pa je "latino"? Buena Vista Social Club? Nekaj mi pravi da Ricky Martin ... brrrrr -- Andraz, cyc- @IRCnet
Ice Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 rammstein definitivno moze ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Ne pozabite, da srečanje NI ABOUT THE MUSIC! No, seveda ... ampak v tisini vseeno ne obmo a ne Sem pa videl, bojda bo Lojzi pel -- Andraz, cyc- @IRCnet
klimbra Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Lojzi je prjavu,da bo imitiral VERNERJA,saj s svojimi glasovnimi sposobnostmi brez problema dosega tutdi visoki "C" Klimbra.....preprosto neponovljiv
Zarja Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: quote: Ne pozabite, da srečanje NI ABOUT THE MUSIC! No, seveda ... ampak v tisini vseeno ne obmo a ne Sem pa videl, bojda bo Lojzi pel -- Andraz, cyc- @IRCnet Govori se, da bo Lojzi tut plesal, ne samo pel..... Stava=stava! Zarja
easyrider Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: ... Bom sel jest kr s svojim, zato ker ponavadi pri WTC-ju stopajo hudo dobre bejbe in zato rabim plac v avtu, ... Tadej, samo nekaj: 1. Zabavo imamo v soboto in ne v petek, ko gredo hudo dobre bejbe na štop domov. 2. Kaj bodo pa forumašice iz Ljubljane rekle (nekaj v smislu KAJ ME NISMO HUDO DOBRE BEJBE?)? lp Easyrider
lojzi Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Ne pozabite, da srečanje NI ABOUT THE MUSIC! No, seveda ... ampak v tisini vseeno ne obmo a ne Sem pa videl, bojda bo Lojzi pel Andraz, cyc- @IRCnet Govori se, da bo Lojzi tut plesal, ne samo pel..... Stava=stava! Zarja Ej, zdej pa dost, ko bo dokazano 100%, da mora Lojzi zaplesat, bo zaplesou (stava je pač stava, ampak Zarja, kakšen % alkohola v krvi mi boš pa dovolila, za boljši performans). Kar se pa petja tiče, pa mislim, da itaq vsi boljš pojete od Vernerja in Heinija, al kwa je zaen že un Blagnetov une, tko da z Lojzijevim tičem ni treba preveč po koprivah mahat ! Cyc, ti pa tih, če se hočeš do MS prpelat ! Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 17/12/2001 10:04:35
easyrider Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Lojzi, kolikor se jaz spomnim, je bil predmet stave naslednji: Trezen odplesati nekaj na mizi (o petju ni bilo govora), kar pomeni 0,0000000% alkohola v krvi. Da bo pa vse regularno, bomo ze poskrbeli za kakšnega Dragerja, s katerim boš dokazal, da je vse OK. lp Easyrider
Zarja Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Za 100 % potrditev nam preostane le molekularno genetsko testiranje DNA... Zarja
lojzi Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Za 100 % potrditev nam preostane le molekularno genetsko testiranje DNA... Zarja Kaj pa na BSE, a ne bomo nič testiral? Lojzi ma vas rad
easyrider Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: ... Kaj pa na BSE, a ne bomo nič testiral? ... ... pa na ebolo, kolero, kugo, ošpice, mumps, gripo, drisko, ... Lojzi, rečeno je bilo: TREZEN PLESATI NA MIZI (baje boš to ti, ker so KAO izgubil stavo). lp Easyrider
Lucky Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Če kdo misli privleči MP3-je na cedejih (cyc, a ne?), naj prnese še svoj računalnik, ker moja stara kišta nima CD roma. Žal. Burn to be wild
.T. Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Tadej, samo nekaj: 1. Zabavo imamo v soboto in ne v petek, ko gredo hudo dobre bejbe na ątop domov. 2. Kaj bodo pa forumaąice iz Ljubljane rekle (nekaj v smislu KAJ ME NISMO HUDO DOBRE BEJBE?)? lp Easyrider 1. Ta hude bejbe stopajo v soboto, ker so v petek zvecer ostale v Ljubljani in ga zurale 2. Forumasice so tudi dobre bejbe, te pa pridejo na vrsto v Prekmurju, tam pa jaz itak odpadem, ker bom prinesel drva v gozd Tadej
cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Cyc, ti pa tih, če se hočeš do MS prpelat ! Jaja ... to je blo misljeno kot "ce jim Rammstein ne bo vsec, bo pa Lojzi pel ..." Sicer sem pa videl, v Iceu imam zaslombo -- Andraz, cyc- @IRCnet
cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Če kdo misli privleči MP3-je na cedejih (cyc, a ne?), naj prnese še svoj računalnik, ker moja stara kišta nima CD roma. Žal. Uh oh ... to bo treba v sredo dorect v twinu :) Navsezadnje si bom moral javno delat sramoto z WinXP (klinc, pa tak linux user ... ). No ja, vse je od prevoza odvisno, kista bi ze sla, hudic je v monitorju ... Saj je samo 17", ampak kolicina krame tako narasca strmo ... Sploh se mi pa ne sanja v kakih prostorih bomo (alkohol + elektronika v blizini = bad ) -- Andraz, cyc- @IRCnet
Lucky Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Daj, raje pozabi. Nima smisla vso to kramo zraven vozit, pa da bomo potem poslušal sam par komadov s tvojih cedejk. Je škoda tehnologije. Jaz sem že rekel, da mam star prenosnik, ki ga uporabljam samo še za fešte, zato mi ga ni pretirano škoda. To valjda ne pomeni, da bom mirno gledal, če bo kdo po njem tolkel ali ga polival. Burn to be wild
cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Daj, raje pozabi. Nima smisla vso to kramo zraven vozit, pa da bomo potem poslušal sam par komadov s tvojih cedejk. Je škoda No, to je povsem stvar dogovora ... car mp3jev je, da lahko sestavis listo, s katero se v vecini strinjajo vsi prisotni, nastavis random igranje, ali pa tudi ne ... skratka, nihce se vec potem s tem ne ubada, ampak se zura Sem ze pri kolegovem zuru delal z neko mesalko s tremi kanali, za dva CDja, tretji vir so bili pa mp3ji ... no, zaradi onih dveh CD playerjev je bilo stalno delo in skakanje okol tiste mize Aja zakaj dva CDja, ce so mp3ji ... folk je hotel balkan, jaz ga pa niti pomotoma nisem imel, pac pa sem v svoji naivnosti pripravil rock, hardrok pa pop iz 80ih let - Depeche Mode/Eurythmics in podobno ... Rammsteinu so se odlocno uprli; fasal so jih za budnico zjutraj quote: tehnologije. Jaz sem že rekel, da mam star prenosnik, ki ga uporabljam samo še za fešte, zato mi ga ni pretirano škoda. To valjda ne pomeni, da bom mirno gledal, če bo kdo po njem tolkel ali ga polival. No, seveda ... jaz si notebooka s firme za te namene ne mislim/upam izposodit -- Andraz, cyc- @IRCnet Uredil - cyc on 17/12/2001 17:04:04
Brrrm Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 Cyc, če imaš veliko željo prinesti nekaj svoje glasbe, posnami ploščo ali dve, saj navadni CD pa v oštariji menda je. Brrrm
cyc Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Cyc, če imaš veliko željo prinesti nekaj svoje glasbe, posnami ploščo ali dve, saj navadni CD pa v oštariji menda je. Ce pomislim na 300 praznih CDjev v omari ... to sploh ni slaba ideja, napecem par CDjev, pa bo Rammstein: Live Aus Berlin mam pa itak na CDju -- Andraz, cyc- @IRCnet
Mačica Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 NO, TAKO DRUŽBA. A BI BIL KDO PRPRAVLJEN VZET S SABO ENGA HUDIČKA PA ENO MAČKO? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Priporočene objave