Gregs Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Zarja, ti kar kaksno svojo zgoscenko (uff kaka trapasta beseda) vzemi s sabo. Bodo pa usesa ze na poti v Prekmurje trpela. Ej, puncki, jaz lahko prinesem celo diskoteko take glasbe, da se nam do MS sfuzla v Cliotu... Samo povejta, kaj zelita, Anubis bo pa trpel...
Gregs Objavljeno December 17, 2001 Opozori Objavljeno December 17, 2001 quote: Za 100 % potrditev nam preostane le molekularno genetsko testiranje DNA... Se vidi, da punca dela v labu...
FalcoR Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 OK sprejemam prijave pogumnih za prevoz na novoletno FS. Trenutno imam še 3-4 place. LP, FalcoR
Mačica Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 quote: OK sprejemam prijave pogumnih za prevoz na novoletno FS. Trenutno imam še 3-4 place. LP, FalcoR Jst jst jst. Saj se nč ne bojim :)) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
FalcoR Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 quote: quote: OK sprejemam prijave pogumnih za prevoz na novoletno FS Jst jst jst. Saj se nč ne bojim :)) Ni blema, se mormo samo zment kje vas poberem. LP, FalcoR
cyc Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 quote: Ni blema, se mormo samo zment kje vas poberem. A se ne bi mi to jutri lepo v miru v twinu pomenili? -- Andraz, cyc- @IRCnet
Brrrm Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 quote: jutri lepo v miru v twinu pomenili? Jutri v Twinu novoletna zabava in vsega bo, le miru ne. Brrrm
Gregs Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 Mene jutri v Twina najbrz ne bo, tako da se boste menili brez mene. Ampak jaz imam prevoz ze zagotovljen - vsaj upam, da ni sprememb...
lojzi Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 Tud midva lahko vzameva še 2(v Domžalah) , oz. 1 (v LJ), ker morava spotoma otroke spravt do Domžal ! Lahko se dogovorimo zvečer, tok bo že mira, da bomo do konca dorekli ! Lojzi ma vas rad
Zarja Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 Viragica, a so mogoce kaksne spremembe? Zarja
vragica Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote:Viragica, a so mogoce kaksne spremembe? Zarja NIMAM POJMA quote: Mene jutri v Twina najbrz ne bo, tako da se boste menili brez mene. Ampak jaz imam prevoz ze zagotovljen - vsaj upam, da ni sprememb... No, bo imel vsaj Anubis mir, ko se bo prilizoval... Gregs ti si se ze zadost. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Noise Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 IceTours, kdaj se dobimo v MS in kje? Ali gremo najprej do Kančevcev ali se dobimo direkt v gostilni? Please, povej! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Noise Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: listo, s katero se v vecini strinjajo vsi prisotni, nastavis random igranje, ali pa tudi ne ... skratka, nihce se vec potem s tem ne ubada, ampak se zura Sej ja nismo stari 14 let, da bi se kregali okrog muzike. Kar bodo dali v gostilni, bodo dali. To je to, spada k okolju & je del avanture. Da ne bi kdo kakšne svoje zatežene muzike nosil s sabo - to lahko posluša doma! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Ice Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: IceTours, kdaj se dobimo v MS in kje? Ali gremo najprej do Kančevcev ali se dobimo direkt v gostilni? Please, povej! okvirno je tako,da se dobimo ob ene 16.30-17.00 na parkiriscu "BTC"-ja v MS na poti proti moravskim toplicam.perla ve,kje je to.lahko pa tudi drugace. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
easyrider Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 BTW: Ice, kaj ti pomeni SNAFU,TARFU and FUBAR? lp Easyrider
Ice Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: BTW: Ice, kaj ti pomeni SNAFU,TARFU and FUBAR? lp Easyrider poglej v moj profil. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Zoolo Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: Umm ... kaj pa je "latino"? Buena Vista Social Club? BVSC RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZ! ***** Come in peace or stay at home!
Mačica Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: quote: rammstein definitivno moze ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. RAMSTEIN RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZ ***** Come in peace or stay at home! Ja očitno, če si moral to dvakrat napisat jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
trisha Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 sam da mal prekinem tole 10 stani dolgo muzikalno znanje v topiku prevoz in odhod na FS koko pol zgleda skupna fura?... ob 13.00 ..... do 13.15 z Domžal - benc. črpalka ob 14.00???? iz CE....... a iz počivališča Lopata...... tam se definitivno ne mormo ustavt na kavico, al kupico..... nej eden nardi načrt, ker jaz pridem čist napačnga konca in grem čez Tuhinjsko... bi se prklučla tam naprej nekje, kjer bodo se pač s celjskega okrožja prklučl... aja... sej če še ker nima prevoza..... mam tud jest še plac sam ne pozabt na gorence..... plizzzzzzzzz, ker se na prekmurske ravnine čist nč ne spoznamo lp
Mačica Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: sam ne pozabt na gorence..... plizzzzzzzzz, ker se na prekmurske ravnine čist nč ne spoznamo lp ma triša nekak te bomo že stlačli skoz tiste ravnine :)) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Brrrm Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 Na bencinski črpalki na Lopati menda res ni moč tankati kave in drugih pijač. Lahko kraj srečanja in priključitve prestavimo za 20 do 30 km bolj naprej, v Petrolovo birtijo na bencinski črpalki Tepanje (takoj za cestninsko postajo). Tam lahko dragi potnike izstopite iz avtobusov in srknete po enega kratkega. Potem zadeva zgleda takole: domžalska bencinska črpalka ob 13:00 tepanjska bencinska in alkoholna črpalka ob 14:15 Brrrm
trisha Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 se strinjam s tem predlogom ker pa ne vem kolk časa bojo iz lj rabl to Tepanj, bi se zmenil za premakljiv čas če nas Ice čaka v MS od 16.30 do 17.00....... to pomen, da mormo iz Tepanj štartat najkasnej ob 15.00 uri..... al kako??...... naj povejo tisti, ki se bolj spoznajo na tiste konce...... raje napišmo, kdaj je odhod iz benz. črpalke in alko doziranja v Tepanjah... sej ker bo prej pršu, bo lahk u miru več natankou lp
Brrrm Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Od Tepanj do Murske Sobote si je potrebno vzeti udobno urico in pol, ker če se bomo šli skupinske vožnje v cik-cak razporeditvi, je to realen potovalni čas do tja. Torej, izpred motela v Tepanjih se motosvetova avtomobilska kolona premakne ob 15:00 uri. Potem pa jo mahnemo po avtocesti v Maribor in zavijemo iz avtoceste pred Mariborom, ker so sedaj skozi Maribor odprli hitro štiripasovnico, potem pa znana pot Pesnica-Radgona-Radenci-M.Sobota, kjer pademo v objem Icetu in Icelady. Z Lady bova pričela z dežurstvom v Tepanju ob 14:15 uri, ker bova ob 14:00 uri šla iz Celja. Brrrm
Ice Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 ce boste ze vsi natankani prisli v MS....kdo bo pa promocijsko pijaco potem posrkal?? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Od Tepanj do MS 1,5 ure v toplih avtih, žeja močno naraste. Promocijska pijača uničena v trenutku, od keksa rečeš samo ke in je ne bo več. Brrrm
Priporočene objave