Anubis Objavljeno December 28, 2001 Opozori Objavljeno December 28, 2001 Kot cetrti udeleženec v tem adrenalinskem podvigu Viragice moram rect, da je to kasneje vodilo do precejšnjega konzumiranja alkohola...Mogoce se je komu zdelo, da toliko le ne bi bilo potrebno popiti in konzumirati ampak ce upoštevamo, da adrenalin iznicuje ucinek zaužitega visokooktanskega goriva, potem je vsem jasno... Viragica in njej podobni so v bistvu krivi za podajanje nic hudega slutecih ljudi v alkohol... :D ...siegen, glauben, kriegen...
vragica Objavljeno December 28, 2001 Opozori Objavljeno December 28, 2001 Na naslednji FS se peljem sama!!! ... z meteorjem.... ne z motorjem I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
cyc Objavljeno December 29, 2001 Opozori Objavljeno December 29, 2001 Pa kaj ma folk toliko proti adrenalinu? -- Andraz, cyc- @IRCnet
Anubis Objavljeno December 29, 2001 Opozori Objavljeno December 29, 2001 proti adrenalinu? popolnoma nic...proti adrenalinu nimam popolnoma nic, je ni stvari ki bi jo lahko vzel,da bi me obvarovala adrenalina cyc...saj si tako mislil ne? Mislim, ko si na adrenalinski topic dal tako precej mimo vprašanje...? Zajebavam... Drugace pa je tako, kot pravi Mike Patton (frontman Faith no more - pejt na morje):...it's always funny until someone gets hurt..." ...just a one step closer to the end...and i'm 'bout to break.....ne? ...siegen, glauben, kriegen...
cyc Objavljeno December 29, 2001 Opozori Objavljeno December 29, 2001 quote: proti adrenalinu? popolnoma nic...proti adrenalinu nimam popolnoma nic, je ni stvari ki bi jo lahko vzel,da bi me obvarovala adrenalina cyc...saj si tako mislil ne? Mislim, ko si na adrenalinski topic dal tako precej mimo vprašanje...? Zajebavam... Kdo pa govori o tem da bi te moralo kaj obvarovat pred adrenalinom? Ne, ne ... clovek bi pricakoval, da bi po uspesnem manevru rekli "wow, gremo se enkrat" Tudi jaz zajebavam quote: Drugace pa je tako, kot pravi Mike Patton (frontman Faith no more - pejt na morje):...it's always funny until someone gets hurt..." Tocno tako -- Andraz, cyc- @IRCnet Uredil - cyc on 29/12/2001 19:23:30
Priporočene objave