rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 mene pa zanima kaksno vezo ma jermen? in sicer mam speedfighta pa mhr replicko malosi not pa sklopko menjano pa prenose pa varijomat pa navaden jermen pa mi gre tm okol 95! zdej me pa zanima ce bo slo kej vec ce dam ksn jermen iz kevlerja not od malossija al pa polinija?? :blink: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 mene pa zanima kaksno vezo ma jermen? in sicer mam speedfighta pa mhr replicko malosi not pa sklopko menjano pa prenose pa varijomat pa navaden jermen pa mi gre tm okol 95! zdej me pa zanima ce bo slo kej vec ce dam ksn jermen iz kevlerja not od malossija al pa polinija?? :blink: :? MHR Replica pa 95 :blink: Navadni jermen ti hitro razcefra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 ja to vem sam mene zanima ce ma ksno vezo pr hitrost? aja pa se nekaj me zanima glede valckov ce jih je treba kej mazat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 a nisi ti na sloskuterju reku da mas jetforca .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedy-man Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 hm....zarad jermena ti neb smel it mn.....jst mam gor airsal pa gre motor z malo napora zlo v rdeče polje(pomoje okol 105-110). a uplinjač si zamenu? ka pa izpuh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 MHR Replica pa 95 :blink: ja ne gre mi vec pa ne vem zkva ne??sej mi je sov u zaveterju ze ces 100 sam k ga pa ni pa ne gre cisto 100tko :BUA: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 ne ne nimam tist sm za frenda sprasvov pa za aeroxa isto! ja sm zamenu! avspuh mam pa arrow gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedy-man Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 najprej probi dt 17,5 al pa 19 uplinjač gor pa po možnosti športn filtr (k na speedfightu navadn ne gre na večji uplinjač) pa boš pomoje opazu razliko.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 mam gor uplinjac 21! pa tut sportni filter mam gor od polinija !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Kak ti en gre vec ko 95 ce mas 21ko,replico.....jrk0 se sploh ni menjal ne batnih ne bata nic...pa se vedno gre 100-105km/h pa ma ze kilometrov naretih da joj :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 ja če ti jermn preveč drsi pol gre motor mn pa nima pospeška a ni tko :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 to moreš met nekaj razštelano pa maš podaljšane prenose :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 ja sej zato pa sprasujem ker tut me ni jasen zakaj ne gre vec?? pa zdej use probavam jermen nov pa fedr pr sklopki pa skos menam valcke pa nism se uspev najdt take resitve d bi sov ces 100 :angry: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Pritisno fedro si menjal kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 ja glede jermena je res je mev frend isto pa je dav pol enga od malossija not pa mu je sov ful bols pa se bolse pospeske je mev :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 jp un fedr sm menu zto k sm mev ful lahke valcke not pa rabs baje mal trs fedr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Ciko kako misls podalsane prenose? menju sm sprednej zadnjega mam pa se uriginal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedy-man Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 uf...pol pa res ne vem.......mogu bi it več......čeprov mislm da jermen nima prov velkega vpliva (razn če se strga :hmm: )....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Sprednje :lol1: Primrne/Sekundarne? Verjetno sekundarne tako kot vecina na SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 ja to sm milslu se opravicujem za pomoto! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Nic hudega :) Torej poseske mas dobre?Vlece konstantno?Koncne pa ni in ni..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 (popravljeno) ja tko je do ene 70 mi ga ulece lpo od tm naprej pa rab k ena stara mama d pride do 90-95 kdaj pa kdaj tut 100 Popravljeno Maj 18, 2004. Popravil rokslapar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Kater variator mas in kolko g valcke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno Maj 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2004 od malossija mam pa 5,3 gramske valcke not Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 valčki se mi zdijo lahko glede da na to da če daš samo auspuh daš na sf-a okoli 5,5-6,5 pri kitu pa se da težje ne, če ma več moči??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se