Skoči na vsebino

jermen

rokslapar

Priporočene objave

mene pa zanima kaksno vezo ma jermen? in sicer mam speedfighta pa mhr replicko malosi not pa sklopko menjano pa prenose pa varijomat pa navaden jermen pa mi gre tm okol 95! zdej me pa zanima ce bo slo kej vec ce dam ksn jermen iz kevlerja not od malossija al pa polinija?? :blink: :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa zanima kaksno vezo ma jermen? in sicer mam speedfighta pa mhr replicko malosi not pa sklopko menjano pa prenose pa varijomat pa navaden jermen pa mi gre tm okol 95! zdej me pa zanima ce bo slo kej vec ce dam ksn jermen iz kevlerja not od malossija al pa polinija?? :blink: :?

MHR Replica pa 95 :blink: Navadni jermen ti hitro razcefra?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja to vem sam mene zanima ce ma ksno vezo pr hitrost? aja pa se nekaj me zanima glede valckov ce jih je treba kej mazat?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hm....zarad jermena ti neb smel it mn.....jst mam gor airsal pa gre motor z malo napora zlo v rdeče polje(pomoje okol 105-110). a uplinjač si zamenu? ka pa izpuh?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MHR Replica pa 95 :blink:

ja ne gre mi vec pa ne vem zkva ne??sej mi je sov u zaveterju ze ces 100 sam k ga pa ni pa ne gre cisto 100tko :BUA: :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najprej probi dt 17,5 al pa 19 uplinjač gor pa po možnosti športn filtr (k na speedfightu navadn ne gre na večji uplinjač) pa boš pomoje opazu razliko....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kak ti en gre vec ko 95 ce mas 21ko,replico.....jrk0 se sploh ni menjal ne batnih ne bata nic...pa se vedno gre 100-105km/h pa ma ze kilometrov naretih da joj :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja če ti jermn preveč drsi pol gre motor mn pa nima pospeška a ni tko :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sej zato pa sprasujem ker tut me ni jasen zakaj ne gre vec?? pa zdej use probavam jermen nov pa fedr pr sklopki pa skos menam valcke pa nism se uspev najdt take resitve d bi sov ces 100 :angry: :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja glede jermena je res je mev frend isto pa je dav pol enga od malossija not pa mu je sov ful bols pa se bolse pospeske je mev :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uf...pol pa res ne vem.......mogu bi it več......čeprov mislm da jermen nima prov velkega vpliva (razn če se strga :hmm: ).......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)

ja tko je do ene 70 mi ga ulece lpo od tm naprej pa rab k ena stara mama d pride do 90-95 kdaj pa kdaj tut 100

Popravljeno . Popravil rokslapar
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

valčki se mi zdijo lahko glede da na to da če daš samo auspuh daš na sf-a okoli 5,5-6,5

pri kitu pa se da težje ne, če ma več moči???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!