Skoči na vsebino

jermen

rokslapar

Priporočene objave

LOL...če imaš MHR repliko, 21ko, multivar, menjane prenose, itd. Bi moglo v najslabšem primeru iti 100km/h.

Zdi se mi da je tukaj mal zajebancije...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdi se mi da je tukaj mal zajebancije...

Smesno se slisi vse skupaj ja....Ce pogledas jrk0tovega pa tega.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja d se nom res zajebavu zele sm sov u lj po nov jermen pa se ene nove valcke sm dav not pa mi je slo zdej ful bols no ne ful sam bols pa je! zdej mi gre tko 100 ne vem kot kaze je ful pomemben kasne valcke mas prej sm mev od polinija pa ni slo nikamor zdej mam pa od malossija mi gre pa kr lepo! pa ne ni bla zajebancija sam tok k pol se nebi zajebavu tuki pa sprasvov u brezveze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nevem kdo se zajebava tle..

Mater dej mi tvojo mhr replico, pa ti dam jas mojega gusa -> gre 100ko lepo ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

en bol pametn od drugega :afro1:

btw, saj ti ne more it kaj dosti vec kot 95 ce nimas prenosov... lahko ti das leseni jermen la litozelezni al zelezobetonski pa ne bo nic boljse slo.lahko mi pa prodas mhr replico :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale tvoj arrow ti je tut ena velka blokada za MHR replico! Menji avspuh al pa povecaj fi pri cilindru pa pri dusilcu...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

recmo da mas ti spolni ud fi 4cm, baba pa ma usta 3cm. Bo malo problemov a? bo samo vrh glavice sou not, kar pa ne prinese popolnega uzitka in izkoristka...

torej, zamenjat zensko v takem primeru, al pa ji kupit plasticno operacijo;)

vidis kako lepe primere ali komparacije obstajajo, da si ljudje lazje predstavljamo stvari.

B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

take pač na temo, na katero se spozna ;) :topic: tema je o jermenu, maš še kako primerjavo za drsenje jermena :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma kdo kake izkušnje s "čudnimi" jermeni. Meni so na servisu menjali jermen, zdaj pa mi skuter pri nizkih hitrostih več ne menja v nižjo prestavno razmerje :?

Kaj je mogoče, da s tem jermenom ni kaj vredu, zato ker ni orginaln, ali pa zato, ker je možno da bi mel kako napako? :hmm:

Je mel že kdo podobne težave?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni so na servisu menjali jermen, zdaj pa mi skuter pri nizkih hitrostih več ne menja v nižjo prestavno razmerje :?

Lažje valjčke not pa bo. Nov jermen je verjetno malo širši in imaš v zdaj v "višji prestavi"- pomoje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mam že lažje valčke+menjano ono glavno fedro, pa se še vedno čudno obnaša. če pridem v kaki extremni breg ki se stopnjuje klanec, se moram včasih vstavit in na novo spelat :(

Kak to misliš širši? Torej ni čisto istih dimenzij kot orginal?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če si kupo širšega je podobno kot če bi prenose podalšal (malo par km/h), se pa pozna pri pospeških, zato probaj s kakšnim milimetrom ožjim jermenom pa bo mogoče bolš

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obstajajo širši jermeni??? Širši je samo zato, ker je star že oguljen. Ker drugač so polini, malossi in original enako široki.

Sem se jaz tut zanimal za širši jermen predkratkim :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V glavnem jaz bi rad mel isti jermen kot je orginal za Aerox-a. Torej je Polinijev enakih dimenzij? :hmm:

Ker, če je, te bom kupo ali Polinijevega ali pa orginalnega, keri bo pač cenejši. B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maš jermene dimenzzije 17, 17,5 ,18 , 18,5 in to so različne širine in niso vsi enakih dimenzij!

Original je 17,5 saj na piaggo mašinah je, in širši sploh niso zato ker so stari že oguljeni!!!! .)

Če je širši ti spredaj na variotu bol gor zleze in sed prenos malo podaljsa.Poglej koliko še maš roba pol pa lahk vidiš če lahka daš kaj širšega!

Js sem npr. imel polini (kevlar) ožjega in je motor me še večje pospeške ampak pač končne ni mel take cca. 5 km/h majn in veliko večji obrati!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja jaz bi mel takega kot je orginal za Yamaha Aerox. Ker mam zdaj nekega neorginalnega, pa mi pri nizkih hitrostih (manj kot 25km/h) ne menjuje v nižjo razmerje, končna pa se je mogoče povečala za 3km/h. Z lažjimi valčki pa sem zgubo na končni, pa še vedno mi ne menjuje dol, tak kot je z orginalnim jermenom. :angry:

Tak da kak vem keri jermen je takšen kot orginal? :?

So kakšne oznake na jermenih? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!