Ciko Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 to mene tudi čudi, glede na to da se recimo pri avtih pogonski jermen menjava na 90k km :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 (popravljeno) to mene tudi čudi, glede na to da se recimo pri avtih pogonski jermen menjava na 90k km :wacko: In z tem se seveda jermenice in jermeni in bla bla bla....cena?posten znesek Popravljeno Julij 21, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Ja smo mi tud mislili pa pol stvari nismo dobili zdaj poleti je bol bogo kaj v Italiji za dobit konec avgusta/začetek septembra bo spet vse OK .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 konec avgusta/začetek septembra bo spet vse OK .) Vem vem .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Jst sm včeri menju jermen pa valčke. S tem sm naredu neki čez 10k km, in ko sm ga primerju z novim, je zgledu dost vredu, samo malo pobran. Ampak nočm tvegat, da spet ostanem nekje na cesti, in zdej še po možnosti malo dalje od doma... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Julij 24, 2004 Deli Objavljeno Julij 24, 2004 jaz sem zmanjo jermen (polini kevlar) in sem zgubo na pospeških na kon?ni pa dobil 5kmh :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno Julij 27, 2004 Deli Objavljeno Julij 27, 2004 V četrtek se mi je strgal jermen na mojem X9 500. Serviser mi je rekel, da bi ga moral zamenjat pri 7000km, jaz pa sem jih navozil okrog 16000. Končno sem pogledal v servisno knjižico. Piše, da ga moram menjat na 12.000km. Glede na to, da jih prevozim 6 - 7 tisoč, bi menjava na dve leti morala zadoščat. Sam, če pa primerjam vzdržljivost avtomobilskega zobatega jermena, je pa tole vseen ena žalost. Nekako mi ne gre v glavo, da ne morjo nardit kaj bolj trpežnega tudi za skuterje. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 27, 2004 Deli Objavljeno Julij 27, 2004 Nekakšno razmerje med oprijemom in trpežnostjo pač more bit. Če pa si predstavljaš, kakšne sile se izvajajo na ta jermen pri speljevanju, prestavljanju razmerja, kako se vsa stvar zagreje .... potem še niti ni tako slabo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se