Jason Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Dober dan. Rad bi kupil dve magnetni nalepki velikosti približno 30 x 20 cm. Ali kdo pozna kakšenga izdelovalca ali trgovino, kjer se to dobi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 vem kje jih lahko dobiš na metre ... poglej PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 ...a lahk še men ta PM pošlš, hvala .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Maj 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2004 -pero- najmanjši kos, ki ga pri tej firmi lahko kupiš je 62 * 100 cm. Jaz bom to kupil, ampak mi je še enkrat prevelik. Tako ti polovico mojega kosa lahko prodam naprej. Cena za ta kos (62*50cm) pa bi bila 4000 SIT. Imajo pa to samo veleprodajo, tako ne moreš it kar tja pa z gotovino plačat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 -pero- najmanjši kos, ki ga pri tej firmi lahko kupiš je 62 * 100 cm. Jaz bom to kupil, ampak mi je še enkrat prevelik. Tako ti polovico mojega kosa lahko prodam naprej. Cena za ta kos (62*50cm) pa bi bila 4000 SIT. Imajo pa to samo veleprodajo, tako ne moreš it kar tja pa z gotovino plačat. Še vedno koga zanimajo magnetne nalepke poljubnih velikosti... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Maj 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2004 Še vedno koga zanimajo magnetne nalepke poljubnih velikosti... :D Ja, mene še vedno. Ali jih lahko zrihtaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se