Maniak Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 Nekaj me moti ker sm nov avpsuh kupu,pa mislim menjat starega s novim, pa me moti da sta na original avspuh priklopljene 2 cevki...meni delujeta kot neko hlajenje, to pa novi avpsuh nima...kak bi se to dalo odstrant in kaj v bistvu sploh to je? :D še fotke priložene, aja skuter je letnik 2004 <_< hvala! http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...rt=1&thecat=500 http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...rt=1&thecat=500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Maj 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2004 še ena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 te cevke mam tud jest na DNAju pa tud nevem zakva nej bi ble. :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 te cevke mam tud jest na DNAju pa tud nevem zakva nej bi ble. :hmm: :hmm: Jaz sem jih tudi mel 1dan gor :) V bistvu gre it izpuha plin skozi to cev do membrane in iz membrane dalje v blok motorja in pride nad variatorjem ta cev ven...Katalizator pac... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 Sekundarni zračni sistem. Nižje emisije pa to, samo drek meša pa moč krade. A je tako? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Maj 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2004 _Roba_ : bi mi lahko vsaj približno povedla kak se to da odstrant...mali tutorial? :) če maš čas seveda bi ti bil hvaležen lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 katalizator mogoče.....? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 _Roba_ : bi mi lahko vsaj približno povedla kak se to da odstrant...mali tutorial? :) če maš čas seveda bi ti bil hvaležen lp Primeš pa odtrgaš! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 Primeš pa odtrgaš! :P točno tak.......najlažja in najučinkovitejša varianta :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 kaj smo ljudje al kaj smo nemoreš kuj trgat nekaj dol raje odrežeš :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 first you need a very very big hammer :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Junij 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2004 (popravljeno) am dons mi je nekdo rekel da je to einšpric...ka se to sploh sme dol dajat...ker mislim tecnigasa gor dat :) Popravljeno Junij 15, 2004. Popravil Maniak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 am dons mi je nekdo rekel da je to einšpric...ka se to sploh sme dol dajat...ker mislim tecnigasa gor dat :) einšpric :lol1: :lol1: :lol1: Kaj še nisi vtrgal dol tega hudiča :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dule3 Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 To je takozvani "Secondary Air System" ali nek podoben izraz, ki si ga izmisi proizvajalec motorja. V bistvu to ni nič drugega kot povratni ventil, ki ti določen del nezgorele zmesi ki izstopi iz cilindra v izpuh preko povratnega lamelnega ventila pošlje nazaj v motor. To imajo novejši motorji, ki morajo zadostiti pogojem o emisiji izpušnih plinov Euro 2, naprimer tudi Kawasaki ZX-6R ima nekaj podobnega, samo tam vleče zrak pri izpušnih ventilih v airbox. Sklop se enostavno razmontira, cev ki povezuje izpuh z drobovjem pa se "zaštofa" (zato da ti ne vleče preveč zraka) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Junij 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2004 To je takozvani "Secondary Air System" ali nek podoben izraz, ki si ga izmisi proizvajalec motorja. V bistvu to ni nič drugega kot povratni ventil, ki ti določen del nezgorele zmesi ki izstopi iz cilindra v izpuh preko povratnega lamelnega ventila pošlje nazaj v motor. To imajo novejši motorji, ki morajo zadostiti pogojem o emisiji izpušnih plinov Euro 2, naprimer tudi Kawasaki ZX-6R ima nekaj podobnega, samo tam vleče zrak pri izpušnih ventilih v airbox. Sklop se enostavno razmontira, cev ki povezuje izpuh z drobovjem pa se "zaštofa" (zato da ti ne vleče preveč zraka) :D am hvala ti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Serijski auspuh tudi brez katalizatorjev, slepih cevi uglavnem običen, ni vredn pol glaža tople vode. Vrjetno bi šol motor bolš brez njega ;)) Čimprej menji .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 ne na apriliah, večinoma sr50 :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se