psyho Objavljeno Maj 22, 2004 Opozori Objavljeno Maj 22, 2004 Elektrika mi neki ne dela. Ko zakurblam motor je glih toliko elektrike, da žarnica od luči malo zažari. Kaj bi bilo narobe?? Skuter sem pral z vodo, je mogoče kaj vode prišlo do generatorja (al kaj je tm) Vse kar dela na akumolator pa dela vredu.
k&4 Objavljeno Maj 22, 2004 Opozori Objavljeno Maj 22, 2004 a problem je sam pr predni luči :? počaki da se posuši(kakšn dan) pa boš pol vidu če je kj bolš oz če bo vse normaln
_Roba_ Objavljeno Maj 22, 2004 Opozori Objavljeno Maj 22, 2004 Mogoce ti je prislo kaj v magnet/navitje
psyho Objavljeno Maj 22, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2004 naprimer kaj bi pršlo notr? edino voda je lahko. sem razdrl in se vse lepo vrti.
_Roba_ Objavljeno Maj 22, 2004 Opozori Objavljeno Maj 22, 2004 naprimer kaj bi pršlo notr? edino voda je lahko. sem razdrl in se vse lepo vrti. Sej voda ja :)
mc m Objavljeno Maj 22, 2004 Opozori Objavljeno Maj 22, 2004 (popravljeno) jst mam tud en hecen ''problem''- zmeri k užgem motor, zacne desn žmigouc delat :blink: kr neki.... :lol1: p.s. že drugic u mescu mi je spredna žarnca crknla :hmm: Popravljeno Maj 22, 2004. Popravil mc m
zazy Objavljeno Maj 22, 2004 Opozori Objavljeno Maj 22, 2004 (popravljeno) Auuu, to se je men nardil in kaj je blo? Najprej je regler crkno (cca. 5k sit), pol še pa cinspula(cca. 6k sit) ko sm se mal tak furo! Raje hito pelji k avtoelektricarju de nebos nakonc dau za vse skup s popravilom 20k tako kot jst!!! :wacko: :wacko: :wacko: Popravljeno Maj 22, 2004. Popravil zazy
M|t3k Objavljeno Maj 22, 2004 Opozori Objavljeno Maj 22, 2004 mc_m: Meni to dela, ker se mi odprt sedež rukne v stikalo za žmigavce :)
Jebediah Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 mitek: jep, to se tut jaz čudim da še vedn dela sploh tisto za žmigavce...sicer mam pa zdej problem , ko mam skin balanco ;)) mc_m: men je tut žarnce uničvalo kot po tekočem traku...rešitev...ko prižigaš motor jih ugasni, ko je pa pržgan jih pa pržgi.... k najbrž takrat k vžigaš pride mal prevelika napetost in gre vse k vragu ;)) aja, jz nisem menjal niti ene še odkar delam tako pa mam noter 20w namest 15w, kar pomeni da zdržijo več toka, pa mi je tut te 20w kdaj metalo stran
jrk0 Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 ce majo vec W, se ne pomeni da zdrzijo vec toka. mors pogledat kolko amperov majo. W je moc, tok je A.
Jebediah Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 but jrk0...aj em rajt ;) torej..moče se zračuna: P= U*I MOČ=NAPETOST*TOK ker se napetost ne spreminja, potem je edin logično da se poveča tok, da bi lahko povečali skupno moč... or am i missing smthng?
SeLoTeJp Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 P= U*I MOČ=NAPETOST*TOK or am i missing smthng? fizka = 5 anglescina = 1 :rolleyes: .)
jrk0 Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 kul kul, se vidi da ze nimam fizike nekaj casa:)
psyho Objavljeno Maj 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 Auuu, to se je men nardil in kaj je blo? Najprej je regler crkno (cca. 5k sit), pol še pa cinspula(cca. 6k sit) ko sm se mal tak furo! Raje hito pelji k avtoelektricarju de nebos nakonc dau za vse skup s popravilom 20k tako kot jst!!! :wacko: :wacko: :wacko: kam si ti to peljal? avtoektričarju, bo znal?? :?
psyho Objavljeno Maj 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 Zdej mi pa dela, ampak vsake toliko časa. sveti čisto lepo, ali pa sploh nič. Nekje ni stika, kaj naj najprej odprem?
Jebediah Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 sicer ne vem, ampak jz bi pogledal pr žarnici, pa tm k pridejo žičke na žarnico :hmm:
psyho Objavljeno Maj 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 sicer ne vem, ampak jz bi pogledal pr žarnici, pa tm k pridejo žičke na žarnico :hmm: Ne. ni krivda v žarnici. Ker če crkne crkne vse. Tudi zadnja luč in armatura!
Jebediah Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 Ne. ni krivda v žarnici. Ker če crkne crkne vse. Tudi zadnja luč in armatura! :blink:
mc m Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 sm mi je ?udno to, da jst zmeri luci pol pržgem pa prej ugasnem tko da ne vem kaj bi blo lahko narobe da kr crkujejo :unsure:
Jerry_exc Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 Ne. ni krivda v žarnici. Ker če crkne crkne vse. Tudi zadnja luč in armatura! mogoč je pa slb kontakt direkt na akomulator... :hmm:
dj_runner Objavljeno Maj 23, 2004 Opozori Objavljeno Maj 23, 2004 ?e bi bil akumolatro bi luc gorela pa vse bi normalno delalo ko bi skut v obrate prisel vsaj pri meni je bilo tak ko sem mel slab kontakt na akumolator :hmm: :hmm:
psyho Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 glavna luč ne dela na akumolator!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se