Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

sem se peljal z njim. ne gre nikamor :)

Objavljeno

ta je boljši, samo je bencinski

Objavljeno

na morju (hrvaška) sem se vozil s takim ki ima motor na bencin........brezveze

Objavljeno (popravljeno)

Sm se furu s tem e-scooterjem nikamor ne gre pa ce mal prevec zalozis celo plastiko podrajsas O:-) . Jz ga neb meu se mi zdi skoda dnarja za tako igracko :lol:

Popravljeno . Popravil WacKer
Objavljeno

ja kaj vi pricakujete da bo to mel 10 prestav, pa do osme slo pozadnem piciklu?? :blink: sej ne sme it vec ko 25, pa se to je za take mejhne picikle nadzvocna hitrost! :rolleyes: drugac glede minibajkov - najraj bi mel repliko kake aprilie... :wub: ...zakaj pa itak veste... :P

Objavljeno
ja kaj vi pricakujete da bo to mel 10 prestav, pa do osme slo pozadnem piciklu?? :blink: sej ne sme it vec ko 25, pa se to je za take mejhne picikle nadzvocna hitrost! :rolleyes: drugac glede minibajkov - najraj bi mel repliko kake aprilie... :wub: ...zakaj pa itak veste... :P

peleu sem se z e-scootom pa mislm,da je narejen za upokojence..ker oni majo cas do trgovine pa nazaj se pelat cev dan

Objavljeno

...verjetno se se nis pelu z elektricnim avtomobilom za otroke... :lol1: :lol1: :lol1: ...pospeski od nule do top speeda impresivni, top speed pa za zjokat... :P

Objavljeno

samo je vrei drugač.

Toti na bencin so mi boljši samo je dražji pa nevem kje jih sploh lahko dobim

Objavljeno

minibajki - vsaj v taki obliki kot je on tadrugi - niso street-legal. .)

Objavljeno

upokojenci bi se se na tem ubil...... jst sm se pelu s tem elek. pa morm rečt da je bedno hitr gre baterija :lol1:

Objavljeno

obstaja s 40 ccm in mocjo od 4,2 do 12 (z dirkasko predelavo do 14) konjev, ni pa homologirano za voznjo po cesti. .)

Objavljeno

Veš kaj rabim neki motor ko nerabiš registrirat nerbaiš met izpita za njega pa da te škifi ne zajebavajo če se furaš.

in kaj predlagate?? :?

Objavljeno

Kupi Tomos Flexerja! .) Ni ti treba imet izpita, celade in tut ne registracije! Strosek bos meu sam z bencinom, pa se tist po malo pil! Top speed pa je 25km/h, pa lahko se vozis po kolesarskih stezah! .)

Objavljeno
Veš kaj rabim neki motor ko nerabiš registrirat nerbaiš met izpita za njega pa da te škifi ne zajebavajo če se furaš.

Tomos flexer :)

Objavljeno

flexer :lol1: :lol1:

Objavljeno

starga puha ka je ze :? :?

post-18-1085256370.jpg

Objavljeno

tomos flexer.pa menjaš prenose in izpuh in ti gre 65km7h.

Objavljeno

pony ekspres na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) so cene ene 10-15k tak sm zadnic gledu

Objavljeno

Kupi Piaggo Zip!

Je model, ki gre samo 25 in ga ni treba registrirat!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!